לגמרי...../images/Emo13.gif
כשאני עצובה, כמו אתמול למשל, כל מה שאני רק רוצה זה ללכת לקים שתנשנש אותי ותחבק אותי בצורה המיוחדת שלה! שאני אוכל לחבק אותה ולבכות, היא מבינה אותי, כשאני עצובה היא באה אלי ופשוט מאוד מתחילה ללקק לי את הפרצוף וכל דבר אפשרי.. למרות שלרב אני לא מתעצבנת על דברים בחווה, כי פשוט אני נהיית הרבה יותר רגועה בחווה, בגלל הסוסים, האווירה של לבד אבל ביחד (בהתחשב בזה שאני בד''כ היחידה במקום) העובדה שקים בסביבה, רק ללטף אותה ולהסתכל עליה מאושרת מעלה לי חיוך ומשכיח את כל הצרות. אבל כשאני באה בוכה, באה עצבנית, אני מרגישה הכי חופשי לבכות לידה, וזה עושה הרבה יותר טוב לבכות לסוסים, הם פשוט מקבלים את זה, ומעודדים. הם מרגישים כל דבר שמשתנה אצלנו ומתנהגים בהתאם, כי זה משפיע גם עליהם.. גם ברכיבה סוסים מאוד רגישים לרגשות של הרוכב, ובגלל זה כשאני עצבנית אני קודם מרגיעה את עצמי עם כמה חיבוקים ושפיכות לב אצל קים על הקרקע, ורק אז עולה, כי אחרת התסכול שלי מתסכל אותה ולא יוצאים מזה בחיים
סוסים זה סוג של מפלט, סוג של סם הרגעה, אחרת למה יש רכיבה טיפולית?! זה בעצם מציאת מפלט לאנשים עם בעיות שונות, פיזיות ומנטליות, שעם הסוסים הם משתנים. לפני הסוסים (לא שהיה כזה דבר פעם
) אבל יותר נכון לפני קים, אני הייתי ממש היפראקטיבית, עצבנית מאוד וחסרת בטחון.. ובזכות סוסים במשך כל החיים שלי ובזכות קים בעיקר, אני השתנתי מקצה לקצה, עדיין קצת היפראקטיבית ועצבנית, אבל הרבה פחות.. והרבה אנשים יכולים להעיד עד כמה אני מלאה בבטחון עצמי עד השמיים
וזה עובד גם לכיוון השני, קים כשרק קניתי אותה, הייתה מאוד עצבנית, אנרגטית ברמות מטורפות ופחדנית מאוד, והיום, הרבה הרבה פחות, היא גם למדה לבטוח באנשים יותר ולמתן את האנרגיות שלה.. אמנם זה בשילוב של חינוך מתקן, אבל גם בזכות זה שנהיה ביננו קשר כל כך עמוק וחזק, שזה שינה את שתינו.. כמו שאומרים, הסוס דומה לבעליו, ובמקרה שלנו כולם אומרים לי את זה
ומי שאמר שאני משוגעת שקניתי את הסוסה המשוגעת והמכוערת ההיא, מעורבת בכל מה שבא ליד, נראתה זוועה ומה לא.. עכשיו לוקח הכל בחזרה, הן האופי והן היופי השתנו פלאים =] חפרתי, כהרגלי.. אבל גם עכשיו אני כל כך רוצה ללכת לקים! אבל מילת המפתח היא ללכת, עניין שאני לא מסוגלת לו ברגע זה
בלעע, אז אחרי לפחות חודש שהייתי איתה כל יום לבערך 4 שעות ביום, אני לא אראה אותה היום כנראה.. אולי לממש ממש קצת זמן =/