כשאתם רוצים להרעיל מישהו על MMA... איזה קרבות אתם מראים לו?
I isrhammer New member 22/9/12 #6 אצלנו זה כבר פוסט גזענות.. אנחנו אנשים מלומדים, המילה כושי באה מהמילה כוש (ארץ כוש). מותר ועוד איך להגיד כל עוד אין כוונה לפגוע
אצלנו זה כבר פוסט גזענות.. אנחנו אנשים מלומדים, המילה כושי באה מהמילה כוש (ארץ כוש). מותר ועוד איך להגיד כל עוד אין כוונה לפגוע
M moriarty New member 22/9/12 #12 אין כוונה וזה פוגע בכל זאת אתה מוזמן לשאול כל עולה מאתיופיה. זה לא תקין להשתמש במילה הזו.
ז זקס11 New member 22/9/12 #10 הייתי שם ראיתי את הארוע בלייב בבית של ההורים שלי. אבא שלי בא לראות את הקרב, והוא שאל אם יש הבדל בין WWF ל UFC. אחרי שבמשך רבע שעה ניסיתי להסביר לו על ההבדלים, התחיל הקרב. אני לא חושב שיש צורך לפרט מה אבא שלי חשב.
הייתי שם ראיתי את הארוע בלייב בבית של ההורים שלי. אבא שלי בא לראות את הקרב, והוא שאל אם יש הבדל בין WWF ל UFC. אחרי שבמשך רבע שעה ניסיתי להסביר לו על ההבדלים, התחיל הקרב. אני לא חושב שיש צורך לפרט מה אבא שלי חשב.
I isrhammer New member 22/9/12 #18 הוצאתי את אישתי מהבית וצפינו בקרב בפאב.. הבטחתי לה שהולך להיות קרב חבל על הזמן! כמה שהתאכזבנו.. אם היה קרב שגרם לאישתי לא להתעניין יותר ב - MMA, זה זה
הוצאתי את אישתי מהבית וצפינו בקרב בפאב.. הבטחתי לה שהולך להיות קרב חבל על הזמן! כמה שהתאכזבנו.. אם היה קרב שגרם לאישתי לא להתעניין יותר ב - MMA, זה זה
M moriarty New member 22/9/12 #13 ואנדרליי סילבה וגם אנדרסון סילבה נגד פורסט גריפין, או נגד ריץ' פרנקלין.
פ פאר גולן New member 22/9/12 #14 סילבה סונן 2 נראה לי אחלה אופציה. בקטע של "מה זה מותר לו ככה להרביץ לכושי על הרצפה??!!" ובסיבוב השני "אההה גם לכושי מותר להרביץ על הרצפה....."
סילבה סונן 2 נראה לי אחלה אופציה. בקטע של "מה זה מותר לו ככה להרביץ לכושי על הרצפה??!!" ובסיבוב השני "אההה גם לכושי מותר להרביץ על הרצפה....."
א אמיתי בשארי New member 23/9/12 #20 עשיתי את זה בהצלחה שוגאן הנדרסון סילבה רמפייג' לידל סילבה פורסט בונר פידור רוג'רס לא חסר