כשאתן בונות אוצרות האם אתן מתייגות ?

רות מלר

New member
כשאתן בונות אוצרות האם אתן מתייגות ?

פעם האדמינים היו ממש צופים באוצרות לפני שהם היו בוחרים בהם היום הם בוחרים אותם לפי התיוגים בדרך הזו הם בונים רשימות ארוכות שמותאמות לנושא מסויים בניית אוצר היא דרך אחת לקדם ולכן יש להוסיף "תגים" רלוונטיים גם בשם וגם בחלון התיוג for her him mom kid girly girl בואו נכין רשימה של תגים על מנת שכל אחת תוכל לשמור לעצמה את הרשימה בואו נרשום את התגים רק בכותרת של התגובה

אני משתדלת לעבור על התיוגים

הכי חשובים כרגע: הם מופיעים בעמוד האוצרות מימין - וניתן להגדיל ולקבל עוד תגיות. ואלו לטעמי גם הכי רלווטיים למה שקורה כרגע, מכיון שאטסי זה מקום (לא רק מגוון) אלא משתנה (חגים, ארועים). יש גם מיילים עם אינפורמציה על מה שיקרה (כמו מה שהיה עכשיו סייבר מונדאיי ובלאק פריידאיי, שהאדמינים ביקשו להוסיף את התגית הזו לאוצרות, מתוך כוונה לבחור מוצרים שכבר מתוייגים עם התגיות הנ"ל). וגם מילים רלוונטיות מהאוצר עצמו, תלוי במוצרים, בדרך כלל זה: vintage accessories print fashion ועוד, תלוי במוצרים....

anatbarshalom

New member
אני מתייגת עם הדברים הרלוונטיים לרגע הנוכחי

כמו בלק פריידיי, סייבר מנדיי, כריסטמס וכו' ובנוסף, מה האוצר כולל -אקססוריז, תכשיטים, אמנות, בגדים, מוצרי נייר וכו' והצבעים העיקריים באוצר. להעלות רשימה עם תיוגים כלליים נראה לי פחות רלוונטי כי זה מוגבל ל-18 וכל הזמן משתנה.

למעלה