כשאתן מסתכלות עליו

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
כשאתן מסתכלות עליו../images/Emo99.gif

אז מה אתן הכי אוהבות בו?

dili

New member
אותו!!

כשאני מסתכלת עליו, אני רואה את כולו, אין משהו אחד שיקפוץ לי לעיניים! אני אוהבת את כולו! ולא הייתי מוותרת על כלום!

הילית*

New member
כל יום...

אני מגלה שאני יותר ויותר אוהבת אותו את הדאגה, האיכפתיות, התמיכה גם כשיש ימים יותר קשים ובהם העייפות הפיזית והנפשית מנצחת אותי את הידע הרב שבו בכ"כ הרבה תחומים וגם את הילד שבו !

שמופית

New member
מזדהה עם כל מה שכתבת ../images/Emo45.gif

(חוץ מהקטע עם העיניים הכחולות....)

ענתש

New member
אני אוהבת את הפנים שלו.

אני מאמינה שהפנים אוגרים כל כך הרבה מידע על מה שאנחנו ומי שהיינו ומה שקרה לנו. אני אשמח עוד יותר כשיהיו לו קמטים (וגם לי, אני מתה שיהיו לי קמטים, אבל הגנטיקה לא בעדי, לאמא שלי אין אף קמט בגיל 50 ויש לי את העור שלה...). אני אוהבת קמטים כי אלו הסימנים שאני אחרוט בו והוא יחרוט בי, הצחוק והעצב שלנו. כשהתחתנו כתבתי לו את זה: "הבטחה": גלים רבים יוכלו למחות גם אהבות החצובות בסלע ובטח אהבות החרוטות בחול. הזמן מסייע בידם ואלוהים, שנותן להם את העקשנות. אבל לנו לא יוכל הזמן, גם לא אלוהים. כל יום אני אחרוט בחול ובפנייך קוים של צחוק ואהבה ובדמעות שלי אמחה בעקשנות את סימני הצער

kisses

New member
הכל פשוט הכל

איך שהוא אוכל איך שהוא יושב איך שהוא רואה טלווזיה אני אוהבת את השפתיים שלו הכי כי יש להן צורה כזו של תינוק

Ronnie*

New member
את הלב הרחב שלו...

את זה שהוא עושה כל כך הרבה בשביל כל כך הרבה אנשים, ולא מתוך "לא נעים לי", אלא בגלל שיש לו כל כך הרבה לתת. את הזרועות החזקות שתומכות בי ואני יודעת שתמיד אוכל להישען עליהן בלי ליפול. את האהבה שלו למשפחה שלו. ואת היכולת שלו לאהוב כמו ילד, מכל הלב, עם כל כך הרבה חום ורוך. את איך שהוא נראה, שזה הכי מושלם בעולם בעיני... ואת איך שהוא אוהב אותי. ועוד לא אמרתי כלום...

fila

New member
../images/Emo45.gif

אני גם אוהבת את זה שהוא אוהב אותי כמו שאני ולא מנסה לגרום לי לשנות משהו או להשתנות. ואחרי כל מה שעברנו יחד אני יודעת שמעבר לזה שהוא התאהב בי ממבט ראשון הוא התאהב בבן אדם שבי ועד היום הוא מזכיר לי כמה הוא השתנה בזכות מה שעשיתי בשבילו.

fila

New member
גם אני אוהבת

את הילד שבו, אבל לא תמיד אני חושבת שהוא צריך להתנהג כמבוגר ברגעים מסוימים ולפעמים דווקא שם באותה נקודה הוא לא מפגין מספיק בגרות. אני אוהבת את הרגישות שבו ואת הנשמה הרומנטית שלו... אבל כשאני מסתכלת עליו חיצונית אני הכי אוהבת (וידוי מביך........)
אין ספק! יצירת אומנות......

fila

New member
אופס שכחתי

לכתוב שיצירת האומנות היא התחת שלו

fila

New member
../images/Emo6.gif פעם אמרתי לו

שאם לא הייתי יכולה לראות בחינם אז הייתי מוכנה לקנות כרטיס. אבל זה מתוך ה"רוע" הזה שיש בי להביך אותו כל פעם מחדש

אופה3

New member
כן זה נכון יצירת אומנות היא .......

גם התחת שלו, אני מתה על החלק הזה, כל כך סקסי וחמוד, תחת משעשע, שיהיה גדול יהיה פושע, פככככככככ אבל בכלל אני אוהבת כל דבר בו, השפתיים החושניות והטעימות האלה, העינים שמסתכלות עלי בהרבה אהבה, הידים שמחבקות בחום, והזרועות שחובקות בחוזקה אותי, ובכלללל, מה אני לא אוהבת בו, הכל כולל הכל

למעלה