כשאתן מתחילות חולצה, נגיד בקרושה

כשאתן מתחילות חולצה, נגיד בקרושה

איך אתן פותרות את הבעיה שהשרשרת ההתחלתית, יוצאת תמיד יותר צרה, או במילים אחרות, כשמתחילים את הדוגמא הסריגה מתרחבת? ולמטה זה יוצא מעוגל כזה?

iris3111

New member
שורה ראשונה עני עושה עיניים בלי

ליספור, שורה שניה סופרת. יותר קל ליספור עמודים מעיניים. את השרשרת המיותרת פורמת בסוף.

tatia

New member
אם עושים על השרשרת עמודים

אז כדי להכניס מסרגה לא בכל עין , אלא לפספס מידי פעם, נגיד 4 עמודים בכל עין של שרשרת ואחת מפספסים. תמיד כדי לעשות דוגמית

אני פותרת את הבעיה בקלות

אני סורגת תיקים בקרושה ובאמת היתה השורה ה-1 מאד מתעגלת ואז הבנתי שאני סורגת חזק מדי ולכן בתיק הנוכחי ניסיתי אחרת. סורגת את עיני השרשרת מאד רופף ואת השורה הראשונה שהיא בחצאי עמודים גם סורגת רופף. פתאום הכל הסתדר לי ואין יותר שורות עגולות. ודרך אגב בהמשך הסריגה לא רואים בכלל ששתי השורות הראשונות סרוגות רופף.

דניאל 116

New member
בוקר טוב, לחבורת המלאכים../images/Emo189.gif

ההודעה פשוט ברחה לי לפני שהספקתי לשאול, נתחיל מזה שסריגת קרושה ממש חדשה בשבילי אבל מה לעשות אני עקשנית ולא מרפה למרות הקשיים, עכשיו אני סורגת חולצת צמר, הדוגמה היא כזו 7 עמודים בעין, רווח -3 רווח 3 ו7 עמודים נוספים, בשורה הבאה 7 העמודים נכנסים בשקע שבים ה7 הקודמים, איך אני יוצרת הרחבה לשרוול או הצרה במקרה הזה כי הדוגמה תהיה כשהצד הרחב פונה למטה, את בעית פתח הצואר פתרתי, ע"י סריגת החלק מבית השחי למעלה בסריגת עמודים, מה עושים בשרוול? סליחה שזה ארוך, ותודה תודה פשוט אתן מלאכיות

דניאל 116

New member
מצטערת לא נפתח, מנסה לרשום...

שורה 1 - עיני שרשרת שורה 2 7 עמודים כפולים לתוך אותה עין, חצי עמוד בעין שלישית, ושוב מניפה בת 7 עמודים לתוך עין שרשרת אחת, שורה 2 - מעל המניפה של 7 עמו, 5 עמודים מדלגים 3 ושוב 5 עמודים מעל המניפה הבאה זשורה 3 כמו 2 מקווה שברור, בזמן הזה שאני סורגת את השרוול, או מנסה , יכולתי לסרוג 5 סודרים ב 2 מסרגות, מקווה שמספיק ברור,

למעלה