כשאת אומרת "בוא נשאר ידידים"

כשאת אומרת "בוא נשאר ידידים"

או "אני לא פוסלת ידידות" או "אם זה יהיה לך קשה אז........." למה את מתכוונת? מנסה להבין מה מישהי שכל כך רציתי מנסה להגיד לי. אחרי כמעט חצי שנה שאנחנו מכירים במסגרת משותפת זה כל מה שהיה לי להגיד לה אחרי שאמרתי הרבה יותר, שאני רוצה מעבר. אני לא חושב שאוכל להשאר איתה בידידות כי יש לי משיכה גדולה אליה וזה לא מרפה כל עוד היא בסביבה שלי.

מוותק

New member
אני מצטערת אבל לא ממש הבנתי מה

בדיוק מהות הקשר ביניכם עד היום ?...

אני מניחה שהיא מתכוונת בדיוק למה

שהיא אמרה.... שהיא מעוניינת בך בתור ידיד ולא בן זוג עכשיו הבחירה היא שלך

כל כך עצוב ../images/Emo10.gif

איך אני יכול להשאר ידיד שלה כשיש לי בראש מחשבות אחרות והלב שלי רק נמשך יותר ויותר כל רגע. לא חושב שזה אפשרי במצב הזה והכי מעציב אותי שהיא לא מפסיקה לפנות אלי לעזרה כל פעם שקורה משהו. אני הראשון שהיא פונה אליו ותמיד היא אומרת שאף אחד אחר חוץ ממני לא יוכל לעזור לה ואני לא מבין את זה. לא יודע מה היא רוצה ממני. היא אמרה לי ידיד ונראה לי שזה לא ילך אז שתניח לי, שאבכה לבד בצד עם עצמי. כמה שכואב ועצוב.

voguemaster

New member
במקרה הכי גרוע

אם אתה באמת מרגיש שזה לא אפשרי, תבהיר לה שאתה לא יכול להיות ידיד שלה. לא יכול או אולי לא רוצה בעצם. על זה מדובר לא ? אם אתם באמת ידידים טובים, מתישהו בעתיד אולי תחזרו להיות בקשר שוב..

לא יכול

הייתי רוצה, בטח שהייתי רוצה. איך אני יכול לא להתענין יותר במישהי שיש לי רגשות כלפיה? זה בלתי אפשרי לדעתי. זה לא סתם הדלקות סתמית זה משהו הרבה יותר מזה. היה לי את כל יום כיפור לחשוב על זה לעומק מה אני באמת מרגיש ותמיד הגעתי לאותה נקודה.

k e r e n m

New member
אני אומרת..

חבל בשבילך,ובטוח שהסיטואציה לא נעימה,כי מה שתיארת הוא רגש חד סיטרי,ומסכימה איתך שכל עוד אתם נמצאים במסגרת משותפת אז זה קצת מכאיב,תשתדל לעבוד עם ההיגיון ולהבין שזה פשוט "לא זה",היא לא מעוניינת בך יותר מידיד,וזאת לאחר חצי שנה של היכרות איתך. נכון, כרגע זה עדיין טרי, הידיעה שלא "ייצא" כמו שרצית אבל הזמן "יקהה" את הרגש, וכמובן שתשתדל גם לא להיות בקרבתה יותר מה"דרוש". וכמה שיותר מהר תבין את זה "תרגיש יותר טוב" ותוכל להמשיך הלאה עם כל הכאב שבדבר.בהצלחה.

voguemaster

New member
תרגום:

"אני לא נמשכת אליך" היא לא מרגישה את ההרגשה הקסומה הזו שנקראת "משיכה", אתה יודע, זו שמרגישים עמוק בבטן (או בבלוטות הלימפה אם אתה ממש רוצה לדייק
) ? זו שבגללה המציאו את המושג כימיה ? זו שגורמת אח"כ לשיחרור של המון PDE ? חבל על הזמן שלך ידידי, זה לא זה. תעשה סוויץ' בראש, תעבור הלאה.

למה אני מתכוונת?

לבוא נישאר ידידים. פשוטו כמשמעו. אם אתה לא יכול להישאר איתה ביחסים אפלטוניים בלבד והיא כבר הצהירה מה היא כן מחפשת המערכת הזו, אני חושבת שאתה יודע לבד לאן דרכייך מועדות. עם הכאב והתסכול...

למעלה