כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת

כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת../images/Emo35.gif

בנות, כשאתן אומרות לא, למה את מתכוונות
האם אתן באמת מתכוונות ל-לא
בנים, כשבנות אומרות לכם לא, מה אתם חושבים שהבת אומרת
השאלה מתייחסות לכל דבר שבנות אומרות לא ובעצם מתכוונות ל: -כן, תמשיך... -אני רוצה שתחמיא לי עוד קצת... -תמשיך לשכנע אותי כי אני ממש אוהבת שאתה עושה את זה... וכך הלאה

Cobe1982

New member
כשאני אומר `לאאאא!!!!!!!!`

אני בעצם מתכוון לומר `כן, בבקשה, עוד, ויותר חזק!...`. גם כשאני אומר `כן`, אני מתכוון ל`כן`. אם אני באמת רוצה (או חייב) לומר `לא` אני זועק `פלווגנגאמהייכן!!!!!!!`. זה הופך את העניין לברור ובלתי ניתן לפרשנות נוספת. (או שמא...?) זהו.

Cobe1982

New member
קרעתי אותך?

מצטער, אם היית צועקת `פלוגגנגאמהייכן!!!` הייתי יכול להיות יותר עדין...

נ ו ל י 1

New member
בדרך כלל!

שאומרים `לא` אז זה `לא`! אבל אולי תסביר את עצמך...?!? תראה יש מצבים שאני אומרת לא במטרה לראות מה התגובה של הצד השני או רוצה שינסו לשכנע אותי... אבל בדר"כ לא זה לא!

Piren

New member
נו באמת

ואחר כך אומרים שהבעייה היא בגברים שלא מבינים ... מה זה בדר"כ??? הוא לא צריך להסביר כלום .. אם את בעצמך בוחרת לתת ל-"לא" שני אפשרויות .. אז את צריכה להסביר.. לא הוא בתכל'ס.. מה שאמרת זה "לא זה לא.. אבל לפעמים לא זה לא לא.. זה אולי לא.. או בערך" ... ואנחנו לא מבינים ...

נ ו ל י 1

New member
....

הבחור צריך להכיר את אותה בחורה שעומדת מולו ולהבין את הצרכים שלה! יש לי ידיד שיודע בדיוק מתי אני אומרת `לא` ומתי אני אומרת `לא` שמביע אחריו אמירה כל שהיא! ודיברתי רק בשם עצמי!

Piren

New member
אני לא בטוח

שמי שאונס בחורות הוא תמיד ידיד שלהם שמבין מה הן מתכוונות את לא יכולה לצפות שכולם יבינו את הכוונות שלך אם את בעצמך נותנת לאותה מילה פירושים שונים .. או שלא זה לא.. או שתביני שהתנהגות כמו שלך היא הסיבה למה אנשים לא מבינים מה המשמעות של "לא"

HyPeR SoNiC

New member
תשמעי......

זה הכל תלוי בבחורה ובסיטואציה..... אבל בגדול - לא זה בד"כ לא..... כשבחורה אומרת לי לא - אני בד"כ לא נכנס לפרשנויות. אני פשוט מקבל את זה כ"לא" וזהו. בשביל מה להסתבך? הרי היא אמרה "לא", אז אני שמעתי "לא". זו בעיה שלה אם היא התכוונה למשהו אחר... אלא אם כן אני מבין למה היא התכוונה.... אז זה נושא אחר לגמרי.....

Sweet Shely

New member
אמממ..

אם את מתכוונת באמת לאונס וזה.. אז זה די ברור שכשמישהי אומרת לא, היא בדרך כלל מתכוונת לזה... מי תגיד לא עם משמעות של כן למישהו שאונס אותה?! אבל כן, מודה, בנות זה עם מוזר.. אני, למשל.. הרבה פעמים לא נעים לי להגיד משהו ישיר או משהו כזה.. אז אני אומרת לא.. ומחכה שישכנעו אותי
למזלי או לצערי... ה"לא" שמתכוון ל"נו, בבקשה.. תשכנעו אותי שכן.." הוא די ברור... וכן, אני חדשה בפורום

וולקאם ../images/Emo140.gif

אני אלה... בקשר למה שרשמת לזה שאת רוצה שישכנעו אותך, בדיוק לזה התכוונתי... אני עושה את זה הרבה בזמן האחרון ואני לא מבינה למה אני פשוט לא יכולה להגיד כן ורק מחכה שישכנעו אותי... מוזר, לא?

למעלה