כשאת אומרת לא

ebony

New member
כאני אומרת לא

אני מתכוונת ללא.....

ז י ג ז ג

New member
בדרך ככל הן מתכוונות ל...

"כן, אבל אני אשחק אותה קשה להשגה.. תתחיל להזיע!"

זה לא ממש חשוב למה אני מתכוונת

החשוב הוא מה אמרתי. ואם אמרתי לא, אז גם אם בתוך תוכי אני חפצה להגיד כן, בשבילך זה לא!

ז י ג ז ג

New member
ובמה זה שונה ממה שאמרתי?

הרי אם את אומרת לו.. למרות שאת רוצה שזה יהיה כן.. אז אולי בשבילי כרגע זה לא! אבל אם נעבוד קשה, נוציא ממך את הכן! <והעיקר שאני הבנתי את עצמי>

ז י ג ז ג

New member
זה מה שמיוחד אצלי..

אני הגבר היחיד שיותר קשה להבנה מאישה!
מתי את עושה לי מסאג'?...

במה זה שונה?

שמבחינתי, ואך רק מבחינתי, יש את ה'כן' וה'לא'. ברגע שאמרתי 'לא', לא משנה מה עובר לי בראש, הוא צריך להבין את הלא ולהתנהג בהתאם.

ז י ג ז ג

New member
אין ספק!

אבל בעצמך אמרת, שאולי את כן רוצה.. אבל את מעדיפה להגיד לא. אם העדפת, יש סיבה.. ולכן הגבר צריך להתנהג בהתאם... אבל עצם העובדה שהרצון אומר כן, מה שנותר זה טיפה ללחוץ.. עד כמה שזה לא בסדר!

לא נכון!

כי לא תמיד כשאני אומרת 'לא' יש בי רצון של 'כן'. לפעמים 'לא' הוא פשוט 'לא'! ולגבר מולי את יכולת ההבחנה או הזכות לדעת מתי ה'לא' הוא 'לא' ומתי הוא 'כן' חבוי מסיבה זו או אחרת. למרות שלרוב, 'לא' אצלי הוא פשוט 'לא'.

arielTsport

New member
אם זה לא בסדר...

אז למה ללחוץ?! כדי לגרום לכך שאולי ה"כן" יגיע בסופו של דבר, אבל אולי ממקום לא נעים כל כך? כדי לגרום לאי נעימות? אני לא חושב שהסיכוי לכך שה"כן" יגיע ממקום אמיתי שווה את ה"לחץ". אני נגד משחקים, אם הבחורה רוצה - היא תגיד כן. אם היא לא רוצה - מאלף ואחת סיבות... היא תגיד לא וזה מה שיהיה... לא?

ז י ג ז ג

New member
נכון.. בגלל זה אמרתי ללחוץ טיפה!

אם הלא הוא מזוייף, הכן יצא החוצה! אם הוא אמיתי.. תקבל סטירה ואז תרפה... זה הכל!

למעלה