כשאת איתי.

ב א ר י

New member
כשאת איתי.

כשאת איתי הלב מפרפר כשאת איתי החשק גובר אותך רוצה לחבק אותך רוצה לנשק פנים מול פנים חושב על השנים כשאני מלטף שיערך אני מוקסם ממבטך אך כל זה היה ואיננו כי כך החלטנו שנינו למרות הפרידה הכאובה עדיין גוברת האהבה מחכה לך שתחזרי הרי את יודעת שאני לך מחכה אנא עשי אותי שוב מאושר תני להרגיש שוב את הפרפר אבל עדיין אני מודה על כל הרגעים היפים שמיים,ים ופרחים זה מה שנשאר לי ממך תודה אהובה.

עד שנשוב וניפגש....

תן חיוך,, אל ניפרד בעצב. כשיתפזרו העננים, אבוא אני אליך. כשהשמיים יהיו בהירים ותכולים. בסמטה האוהבים,,אהוב שלי. שמעות יבשו, מה שהיה היה. חכה,, ובוא נישא תפילה. כל לילה , בלי להתיאש.. עד שנשוב וניפגש...

ב א ר י

New member
אהבה כואבת...

אם ונהיה שוב ביחד את ואני שוב לב אחד נהיה שוב מאושרים ולך אשיר שירים אומר לך אני אוהבך רוצה להפיג את כאבך ללחוש,לתת נשיקה אך הדרך היא ארוכה לעת עתה אנו רחוקים וליבי וליבך הם שותקים מהי כך כאובה כך אכזרית האהבה

מרגישה ורואה מרחוק..........

אני רואה איך אתה משתדל להגיע אליי, אני רואה איך אתה מקשיב, איך שאתה גורם לי להרגיש מיוחדת. וכשאני מדוכדכת,, איך שאתה עושה אותי מאושרת. וכשאני רוצה לבכות, איך אני מרגישה קרובה אליך,,אף על פי שאנחנו רחוקים. ואיך אני מרגישה את אהבתך,, ממרק של מליון רבים. וכשאני רואה את כלהדברים האלו,, אני יודעת שאנחנו אף פעם לא רחוקים...

candybox

New member
מתוק שלי,

אתה הריי יודע שהפרפר ישוב להכות בכנפיו... עד אז פשוט תשמור על האופטימיות הזו שאתה כ``כ טוב בלחלק לאנשים אחרים.

ב א ר י

New member
מתוקה שלי,

אני חושב שאני יכול לומר לך בדיוק אותו דבר. את יודעת שהפרפר ישוב ויכה בכנפיו וייתן לך דבר נפלא. את יודעת.... אוהב אותך ילדה.

למעלה