כשברומא!!!!

mk ash

New member
כשברומא!!!!

תשמעו דוד שלי שגר באמריקה עובד בוונר ברוס והוא אתמול בא לחופשה ו השיג לי את כשברומא למרות שזה עוד לא יצא לחנויות!!! הסרט פשוט מושלם לפי דעתי חבל לפספס@!!! ביי ביי ארבל

shelly cool

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif

תגידו, יש בארץ את הסרטים

רק למוטי../images/Emo26.gif

*למה יש לי הרגשה של הפורום נכנס להודעה למרות שרשום עליה רק למוטי
* בכל אופן, מוטי- עשיתי לך משהו
, אתה מעוצבן עליי
יש סיבה כלשהי שאתה מתעלם ממני

RinRan

New member
אמממ...... שלי.........

כן- בד"כ כולם נכנסים לכל ההודעות אבל נו אפנס.....
בכל מקרה- מוטי לא נמצא כל שעות היממה שאינט´/בפורום- הוא בדיוק כמונו- יש גם דברים אחרים לעשות...... בכל מקרה- את יכולה לחפש סרטים של התאומות באתר הזה ואני מקווה שעזרתי, ל
ב יו

דההה

אני יודעת שמוטי לא נמצא בכל שעות היממה באינטרנט... בגלל זה ההודעה הזו מיועדת למוטי בלבד (סליחה אם אני נשמעת מעוצבנת, אני פשוט מעוצבנת)... אנשים אחרים שקוראים את ההודעה חושבים שאני מפגרת שחושבת שמוטי נמצא כל הזמן באינטרנט... אז אני לא, אוקיי

RinRan

New member
אוי ../images/Emo93.gif.......

אריאלה אני כזאת מפגרת- סורי חשבתי שמי שכתבה את ההודעה היתה שלי (shely cool) לוידעת למה......
טוב אקיצקיץ לא להתייחס

motib4

New member
אריאלה... ../images/Emo12.gif

אני ממש לא מתעלם ממך...
שאמרת לי להכנס לאיסיקיו, נכנסתי ולא ראיתי אותך...
אין לי שום דבר נגדך- להפך.

RinRan

New member
תתחדשי מתוקה, ויש לי גם שאלה לכולם!

אמא שילי נוסעת לבוסטון ביום חמישי הזה- זו שאלה די מפגרת אבל שיהיה- אתם חושבים ש"כשברומא" ייצא לחנויות עד אז......

ניצו"ש לא קשור!!!!!!

שמתם
שיש לי הרבה כאלה בזמן האחרון
בכל אופן, אני נוסעת לשלושה ימים (
) לאילת, טוב, בערך שלושה ימים...(טסה מחר ב11 ומשהו בבוקר, וחוזרת ביום חמישי בבוקר בערך...יומיים-שלושה...בכל אופן בשבילי זה הרבה כי אני לא יכולה כמעט יום אחד מבלי להכנס לפורום המתוקי שלי!!!! לאב יו סו וארי מאצ´! (כמו קארינו´ש...חחח) אני אתגעגע אולי אני אשים תמונות משם כשאני יחזור... ושוב-לאב יו
אז תעדכנו אותי שאני יחזור... ויכול להיות שאם אני אספיק אז אני יכנס מחר בבוקר אבל בטח לא יהיה כאן אף אחד ב10-9 נכון?
לא נורא
אז-
+
+
+
+
שיהיה... סו לאב יו... אתגעגע (יאללה איזו רגשנית אני סך הכל שלושה ימים!!!!!!!!) אני מניחה שנדבר ביום חמישי או שישי...ביי!

RinRan

New member
שרונייייייייית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

3 ימים
אילת
את צריכה להיות שמחה
אילת זה כיף
(נכון נועוש
) טוף אז תהני מתוקית ואל תדאגי אני אעדכן אותך בההההההההההכל
ל
ב יו סו ברי מאץ´
(מעתיקנית אחת...
) ורק אל תשכחי להביא לי
אוקי דוקי

קארינו´ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחח...

בתחלתי לצחוק כשקראתי את ה"מעתיקנית" חיחיח...את הורגת אותי
כן אילת זה כיף והאמת היא שאני מחכה לזה כבר איזה חודש כי יש לי מלא לחץ בלימודים ובואו נאמר שלא חסרה לי חופשה קצרצרה ונחמדה
אני מצפה לעידכונים שלך
כל הודעה והודעה, קארינוש, אני מפיקדה בידייך את התפקיד!! ואל תדאגי אני לא אשכח להביא
...חחח... ל
ב יו
(סו ברי מא´ץ
)

למעלה