כשברלה בא להגיד בוקר טוב אני יודע שהסתיו הגיע

w o m a n 10

New member
פעם אמרו שעלי השלכת הם מסממני הסתיו ../images/Emo13.gif

בלונדון הרחוקה רק מתחילים לראותם. סנאי חמוד בפארק.

w o m a n 10

New member
I Want It All And I Want It Now ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif

סיסמא לא רעה
שקט כאן קצת אז ברשותכם אשים מוסיקה שתגרום לכם לזעזע קצת ת'אברים
את יום הולדתי חגגתי בלונדון במחזמר We Will Rock You המחזמר מבוסס על שירי להקת QUEEN שירים שקשה להישאר אדישים אליהם.... אז קדימה...
.I Want It All And I Want It Now משירי הלהקה להנאתכם!

w o m a n 10

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo69.gif

הופיע בהצגה גיטריסט מופלא שאפילו אוזניי "החרשות" זיהו את הכשרון.
הקהל יצא מגידרו. מה שלא ידעתי אז שהיה זה בריאן מיי חבר הלהקה בחור רב כשרונות. שנתן סולו יוצא מהכלל בנגינה על גיטרה חשמלית.
ישבנו די קרוב והרגשנו את הויברציות של הצלילים בכל הגוף. מדהים! הנה הוא כאן בקטע סולו... להגביר רמקולים ולהקשיב... שהוא חתיך כבר אמרתי?

w o m a n 10

New member
היה היה פנס בודד בקצה שכונה ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

לכל צלם יש את השריטה שלו. אחת השריטות שלי היא צילום פנסים. יש לציין שלונדון יכולה להתפאר בפנסיה.

w o m a n 10

New member
פנס מלכותי ../images/Emo47.gif

הפנס הזה מוצב על עמודי החומה המקיפים את הארמון.

פייטוש

New member
זה פנס אמיתי בלונדון

תחנת המשטרה בכיכר טרפלגרד כיכר Trafalgar Square רובע Westminster תחבורה תחנת מטרו Charing Cross,Leicester Square,Piccadilly Circus, קווי אוטובוס 3, 6, 9, 11, 12, 13, 15, 2324, 53, 77A, 88, 91, 139, 159, 176, 453 מידע רבים מהחולפים לידה בכיכר אינם מודעים לקיומה.האור הדולק מעליה מסמן את בואה של אוניית הדגל ויקטורי של אדמירל נלסון כאשר הגיעה להודיע על נצחונו בקרב הימי כנגד נפוליאון בונפרטה מצרפת. זה הספר החדש בעריכה באתרי ללונדון

היו היה פנס בודד בקצה שכונה....../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אני חושבת שהבריטים השאירו כאן איזה מורשת פנסית אחת או שתיים .....בג'רוזלם וגם ביפו אולי פייטוש שלנו יבוא ויאיר עינינו בנושא....אצלך זו השריטה לפנסים אצלי זו שריטה לכרכובים עליות גג וסורגי מרפסת וחלונות. יש משהו מאד רומנטי בכל העבר הזה ששם יודעים לשמר . תודה על המוזיקה הקצבית ותודה על ששתפת בחויות הכובע בדרך אליך

למעלה