נשאלת השאלה למה את מתכוונת
לא מפנק... אם את מתכוונת במחוות כמו הבאת פרחים, בישול ארוחות וכדומה ואם יחסית הוא חדש בעסק אהבה...לא מרימים ידיים יש כאלה שגדלו בבית שההורים לא היו גרושים...אבל אהבה גדולה לא היתה שם..לכן כל העסק הזה לא נראה טיבעי בהתחלה. חברה שלי הראשונה גדלה בבית הפוך ממני, הבית היה שופע אהבה וכולם פינקו את כולם... אז להבדיל מהמנהלת שלנו היא לא בעטה בי לכל הרוחות.. אלא יזמה והסבירה לי כמה X,Y,Z יעשה אותה מאושרת.. וחזרה על זה כמה פעמים... וכשקניתי לה פרחים..הרגשתי לא טבעי, לא נוח, מזוייף אבל המבט על המאושר הפנים שלה היה שווה הכל (למרות שהפרחים שווים למקום שהשמש לא זורחת בו) ע"י דוגמא: כשהיום הולדת שלי הגיע, היא בישלה לי ארוחה קנתה מפה חד פעמית (היינו סטודנטים בלי גרוש על התחת) הדליקה נרות.. ועשתה לי הפתעה נעימה.. כשהיום ההולדת שלה הגיע...היא הזכירה לי חודשיים לפני שיש לה יום הולדת, הזכירה לי חודש לפני...הזכירה לי שבועיים לפני..הזכירה לי שבוע לפני (יש לי בעיה עם תאריכים
) ובמשך כל השבוע היא לא אמרה כלום..לא פצתה פה.... אבל אני ידעתי את המוטל עלי... למרות שלא הייתי הכי מקורי (ועדיין לא היה לי גרוש על התחת...סטודנט) הכנתי לה ארוחה מדהימה..כד עם פרחים ...נרות....מפה חד פעמית והיא היתה על גג העולם(מופתעת עלק...
) ...ובגלל שהיא היתה מאושרת אני הייתי מאושר.. יכול להיות שהיא הגזימה עם התגובה...יכול להיות שהפרחים לא היו משהו יכול להיות שהיא לא באמת היתה מופתעת..אבל עצם האושר שלה גרם לי מעט להשתנות.... אז יש נשים שבוכות כל היום שהגבר שלהם לא מפנק...לא זוכר מתי יש להם יום הולדת, לא זוכר שהם שנה בקשר (חודש, חצי שנה וכו) ויש נשים שמבינות...שכידי שדברים יקרו... צריך לגרום להם לקרות