כשגבר אומר...

כשגבר אומר...

כשגבר אומר שהוא לא יודע לפנק... א. הוא מנסה להתחמק?? ב. הוא באמת לא יודע?? ואם זה ב, איך מלמדים אותו??

Vdrums

New member
כל התשובות נכונות.

איך אמרה ורדה, "תזרקי אותו לכל הרוחות"

מנסים ללמד אותו...

לאט לאט, תאמרי לו מה את אוהבת למשל שעושים לך, תנחי אותו. למדי אותו , פשוט מאד, בדרך שלך, דברים שאת אוהבת, דברים שאת חושבת שנשים יאהבו שגבר עושה להן, בכל התחומים- לא רק סקס. בהצלחה.

magenta73

New member
שמת לב

שגם פה, כשגבר לא יודע/יכול לפנק... זה עדיין "אשמת" האישה? תלמדי אותו??? הלו. תלמד לבד. אם לא בסקס עסקינן, נשים בדרך כלל יעשו גררררר מאותם דברים. פרחים...מכתבים...שוקולדים...ידה ידה ידה. זה לא קשה לדעת את זה, להבין את זה ולפעול לשם כך. זה ממש חוסר אחריות להפיל גם את זה על האישה. מצטערת.

billc

New member
נשאלת השאלה למה את מתכוונת

לא מפנק... אם את מתכוונת במחוות כמו הבאת פרחים, בישול ארוחות וכדומה ואם יחסית הוא חדש בעסק אהבה...לא מרימים ידיים יש כאלה שגדלו בבית שההורים לא היו גרושים...אבל אהבה גדולה לא היתה שם..לכן כל העסק הזה לא נראה טיבעי בהתחלה. חברה שלי הראשונה גדלה בבית הפוך ממני, הבית היה שופע אהבה וכולם פינקו את כולם... אז להבדיל מהמנהלת שלנו היא לא בעטה בי לכל הרוחות.. אלא יזמה והסבירה לי כמה X,Y,Z יעשה אותה מאושרת.. וחזרה על זה כמה פעמים... וכשקניתי לה פרחים..הרגשתי לא טבעי, לא נוח, מזוייף אבל המבט על המאושר הפנים שלה היה שווה הכל (למרות שהפרחים שווים למקום שהשמש לא זורחת בו) ע"י דוגמא: כשהיום הולדת שלי הגיע, היא בישלה לי ארוחה קנתה מפה חד פעמית (היינו סטודנטים בלי גרוש על התחת) הדליקה נרות.. ועשתה לי הפתעה נעימה.. כשהיום ההולדת שלה הגיע...היא הזכירה לי חודשיים לפני שיש לה יום הולדת, הזכירה לי חודש לפני...הזכירה לי שבועיים לפני..הזכירה לי שבוע לפני (יש לי בעיה עם תאריכים
) ובמשך כל השבוע היא לא אמרה כלום..לא פצתה פה.... אבל אני ידעתי את המוטל עלי... למרות שלא הייתי הכי מקורי (ועדיין לא היה לי גרוש על התחת...סטודנט) הכנתי לה ארוחה מדהימה..כד עם פרחים ...נרות....מפה חד פעמית והיא היתה על גג העולם(מופתעת עלק...
) ...ובגלל שהיא היתה מאושרת אני הייתי מאושר.. יכול להיות שהיא הגזימה עם התגובה...יכול להיות שהפרחים לא היו משהו יכול להיות שהיא לא באמת היתה מופתעת..אבל עצם האושר שלה גרם לי מעט להשתנות.... אז יש נשים שבוכות כל היום שהגבר שלהם לא מפנק...לא זוכר מתי יש להם יום הולדת, לא זוכר שהם שנה בקשר (חודש, חצי שנה וכו) ויש נשים שמבינות...שכידי שדברים יקרו... צריך לגרום להם לקרות

magenta73

New member
אבל זה בגלל

שהיית מוכן לזה. היית פתוח לשמוע ולהבין רמזים. דקים ועבים. ולפעול לפיהם. זה כן בא ממך. אולי לא רק. אבל גם. יש כאלה שתשים להם שלט ניאון מול הפנים והם לא ישימו לב אליו, (אלא אם כן יש בו אישה עירומה שהציצים שלה מידי פעם נדלקים...) אולי הגזמתי בתגובה שלי... אבל, אתה לא יכול להגיד שלא צריך שניים לטנגו.

לא זורקים -מעיפים אותו כמו טיל

כי הוא באמת לא יודע ולא רוצה ולא מסוגל ולא מתחמק ולא ולא ולא . כי זה אופיו . ללמד אותו זה בדיחה .

שמים1

New member
כשגבר אומר שהוא לא יודע לפנק...../images/Emo31.gif

אני לא ממש יודעת למה הוא מתכוון. אולי שלא בא לו לפנק? מה זאת אומרת לא יודע? לעשות טוב על הלב?.... אני חושבת שלא כדאי להשקיע באחד כזה יותר מדי אנרגיה...מתכון בדוק לכאב לב....

למעלה