כשדוחפים את הנודיסטים למקום לא נכון

קוואנט

New member
כשדוחפים את הנודיסטים למקום לא נכון

מגזין Beok פרסם "10 משאלות סקס לשנה החדשה". שימו לב מה היה כתוב בעצה מספר ארבע: "יותר עירום. בהמשך לפתיחות מהמלצה מספר 3, שימו לב מתי אתם לבושים מדי. אנשים רבים נוהרים לחופי נודיסטים בקיץ, מתחברים לסדנאות בהן לומדים איך לנפנף באיברים המוצנעים בפומבי, אבל גם בחורף, אפשר ליהנות מקצת עירום. חממו את הבית, ושחררו את הגוף. הבגדים סוגרים וחוסמים אתכם. הכוונה היא לא לגרום לכם להתחיל להסתובב ערומים ברחוב ולהטריד את השכנים במראות מזעזעים. הימנעו מתאונות למיניהן כמו היתקלות עם להבת הגז בזמן טיגון חביתה...הוצאת הזבל בעירום חופשי וכו'... גם אתן, נשים יקרות, מי מכן לא תתפתה להביט במפשעתו החשופה של גברבר חושני, אתן מציצניות..אז הגיע הזמן להתפשט להוריד קצת שכבות ולגרום לבן הזוג שלכן להזיל ריר." הכותבים פספסו ובגדול - הנודיזם לא כולל סקס או תפיסת העירום הפומבי כמשהו סקסי, אלא פשוט כסוג של לבוש. כנראה שאנחנו עדיין צריך להמשיך ולעבוד קשה על לגרום לאנשים להפריד בין הנודיסטים והעירום לבין סקס....

AlteX

New member
אני דווקא חושב שהכיוון שלהם שונה

אולי מה שמרגיז אותך זאת האפשרות שהם התכוונו להגיד, כמו שאומרים רבים אחרים, שמה שקורה בחופי נודיסטים זאת אורגיה אחת גדולה, אבל אני לא בטוח שזאת היתה הכוונה כאן. אני חושב שגם אנחנו לא חייבים להיות כל-כך קיצוניים. האם ההפרדה בין סקס ונודיזם היא שחור או לבן? האם יכול להיות שההפרדה הזאת היא תחום עפור? סקס זה לא רק יחסי מין בולטים או נעיצת מבטים. סקס זה גם להרגיש סקסי, להרגיש בטוח בגוף שלי, בטוח בעירום שלי, להוקיר כל חלק וחלק בגופי. בסופו של דבר - יחסי מין מתחילים עם עצמי, בבטחון העצמי שלי ובהרגשה הפנימית שהגוף שלי אכן יפה וסקסי כפי שהוא. אני מאמין שאין כלי חזק יותר להעלות את הבטחון הזה מאשר הנטוריזם. מי שרוצה להרגיש בטוח יותר במיטה מבחינתי מוזמן בהחלט לחוף נודיסטים, ועוד לפני זה - מוזמן בהחלט להסתובב ערום בבית כמה ימים. הוא מוזמן לחוף לא כדי לקיים יחסים ולבדוק אם הבטחון שלו עלה, וגם לא כדי לחפש בת זוג למין וגם לא כדי לנעוץ מבטים ולספק כל מיני יצרים. הוא מוזמן לחוף כדי להבין שהגוף שלו יפה, סקסי ומושלם בדיוק כפי שהוא, ואין לו שום סיבה להיות חסר בטחון... ובדיוק כפי שאין שום דבר רע בעירום, אין גם שום דבר רע בסקס - להיפך!.. ואפשר אפילו לשלב בין השניים...
רק מה - בדיוק כמו בעירום - יחסי מין שיהיו במקום המתאים, בזמן המתאים. ועוד משהו - העירום (בין אם בבית או בפומבי), עשוי להעלות את האנרגיה המינית. האנרגיה המינית זה לא אומר רצון לדפוק כל מה שזז, אלא פשוט אנרגיה שנובעת מהמיניות שלנו, קודם כל שלנו עם עצמינו ועם העירום שלנו, ואת האנרגיה הזאת ניתן לתעל לכל דבר - אם זה לשמחה, לחיות, להשגת מטרות כלשהן בחיים. למשל, בתרפייה התאו-טנטרית בכלל לא מבדילים בין אנרגיה מינית לאנרגיה רוחנית. בעצם, האנרגיה המינית היא אנרגיית החיים... הרי מה יצר את החיים של כולנו בעולם הזה? טוב, זאת אולי כבר התפלספות יתר, אז אפסיק כאן.

למעלה