כשהאהבה חד צדדית

alonpaz

New member
כדאי להציץ בקובץ - זה יחסוך לכם כסף

אם אתם נוהגים זה בשבילכם.

alonpaz

New member
שיר לכל הבנות הניפלאות בפורום הזה

אוהב את שפתייך לאחר נשיקה רטובה וחושנית, כאלה סמוקות מרוב תשוקה פראית. אוהב את עינייך הבוהקות בנוגה קורן ממשי אשר את תאוותיך בך הוא מלהיט. אוהב את ידייך עם עורן המתוח והצח הנוגע בי בעת חיבוק לופת. אוהב ללטף את שיער ראשך הרך בעת שאנו מתנשקים ושיערך נושק למצח לוהט. נשקיני, איפוא, בשפתותייך החמות אלף נשיקות מתוקות מיין, ספרי לי על אהבתך אליי במילים יוקדות ומנחמות כי גופך ונשמתך שלי עדיין, אמציני אלייך בזרועות לא עייפות בעוד כוכב אהבתנו יוצת בלהבה- וכך נחייה את שעותינו היפות עם מנעמי חדוות האהבה והתשוקה. אוהב אתכן אלון

alonpaz

New member
ליבי - אהבתי וכאבתי בגלל הנכות

ליבי ליבי המבויש אל כליו הוא נחבא עמוס רגשות מכל גוני הקשת כורע תחת עומס החוויות והעבר מבקש הוא למצוא את דרכו בבטחה לדעת כי הפעם שוב לא יפגע להרגיש אהוב ורצוי כל הזמן לדעת כי מוקירים אותו מכל משמר לחוש אהבה גם אם יש קצת קשיים בקיצור , ליבי רוצה להיות שלך .

alonpaz

New member
כשהאהבה חד צדדית

אהבתי אותה והיא לא ידעה איך לספר לי שהאהבה חד צדדית אז כתבתי לה ושלחתי עד שפיך וליבך יהיו שווים שתקת הרבה , דיברת מעט אך אני נצרכתי רק אל המבט. ראיתי את בעינייך העמוקות כמו ספר עם תמונות עם הסודות הכמוסים ביותר ובקלות רבה הסגרת מה שבליבך. שתי דקות או שני סנטימטרים של של מגע מלא פרמטרים ואני לא מוכן להאזין למילים עד שפיך וליבך יהיו שווים, ואולי ברבות המעשים תצוצנה המילים בניסוחים מחודשים. אוהב אלון

זהבה נ

New member
אלון פזשלום, אתה כותב יפה,../images/Emo127.gif

אתה בטוח שאתה כותב בפורום הנכון??? זהבה - פורום זכויות הורים

alonpaz

New member
זהבה שלום!../images/Emo23.gif

כן, בטוח שאני כותב בפורום הנכון. ותודה על המחמאה. באהבה אלון

ל-akonpaz האם יש רשות לסרוק

את השירים המהממים שלך לגלרית שירים של הכותבים בפורום? תודה על התשובהץ תודה על השירים.

למעלה