כשהאחות כבר לא רוצה לחבק

כשהאחות כבר לא רוצה לחבק

מקווה שאנשים יבינו אותי פה... אני אוהבת את אחותי הכי בעולם, ומאז שהיינו קטנות היינו קרובות והקשר הקרוב שלנו כלל גם הרבה חיבוקים. בכלל, אני בנאדם שאוהב לחבק, אבל לחבק את אחותי זה משהו אחר, אין כמו החיבוקי שלה. עברו שנים, הילדה גדלה והחליטה שכבר לא מתאים לה חיבוקים. אז באירועים מיוחדים אני מצליחה להוציא ממנה חיבוקי, אבל זה מתסכל שרוב הזמן היא לא מוכנה לשמוע בכלל על חיבוק.

העצלנית

New member
מממ אני אנסה

אז ככה אני למשל ממש לא בן אדם של חיבוקים ואף פעם לא הייתי אח שלי הקטן הוא הבן אדם הכי פיזי בעולם ובין היחידים שאני מוכנה ממש לחבק ולנשק אבל גם הוא גדל ולא כמו פעם הרבה פעמים כבר לא מוכן. אז זה יכול לעצבן אבל מכיוון שאני בן אדם אנטי חיבוקי לחלוטין אני מבינה את זה. אז תני לה את המרחב שלה ואני בטוחה בטוחה שגם זה יתאזן בסוף.

happy00

New member
זה ענין של אופי

בכלל יש אנשים שאוהבים יותר מגע, יותר מחבקים, ויש אנשים שלא מרבים במגע פיזי, לא מחבקים, שומרים על מרחק יותר גדול כשמשוחחים עם אנשים וכו'. אני לא יודעת בת כמה אחותך, אם היא עדיין ילדה ואז זו יכולה להיות תקופה כזו, או שהיא כבר בוגרת, ואז סביר שזה כבר לא ישתנה.

חיבוק של אחות../images/Emo24.gif

אני מניחה שאחותך בגיל העשרה, וזאת תקופה שבה לא אוהבים להראות רגשות בד"כ, מנסים להיראות בוגרים ולהתנתק מהיחס של אנשים אליהם כאל ילדים קטנים ואולי החיבוק הזה בשבילה מזכיר משהו שהוא מהילדות, והיא הרי לא רוצה להיות ילדה יותר...

אז זהו, שלא

אחותי לא בגיל העשרה, היא בגילך. דווקא הרתיעה שלה התחילה אחרי שנות העשרה וחשבתי שזה יעבור לה אבל לא... היא יודעת שהחיבוקים זה כי אני אוהבת אותה, אבל בכל זאת עושה בעיות...

מוזר...

אני ואחותי כן מתחבקות- לא בכל פגישה, אבל בהחלט אחרי שיחה טובה, כשרואה אותה בפעם הראשונה אחרי שמגיעה לארץ ולפני שעוזבת. את אח שלי לא מחבקת, נדיר למצוא סיטואציות שבהם התחבקנו- נראה לי פעם אחרונה היה בבר מצווה שלו..

happy00

New member
זה לא כזה מוזר

יש כאלו שלא מתחבקים, ובמקרים מיוחדים זה נראה להם מאולץ. יכול להיות שיש במקרה קשר לעדה? נראה לי שאצל אשכנזים פחות מתחבקים (ואני אשכנזיה אז מותר לי)

תלוי איזה אשכנזים...

אני אשכנזיה ומאוד אוהבת לחבק, וגם אחותי אשכנזיה (מן הסתם) אבל היא פחות אוהבת לחבק, וזה לא תמיד היה ככה. אני תמיד אומרת לה שזה לא פר שהיא הרגילה אותי להמון חיבוקים ופתאום הפסיקה.

אני לא חושבת שזה קשור לעדה...

כל אחד ואיך שהוא מרגיש בסיטואציה.. לדוגמא אנחנו מעדות המזרח ואני תמיד אוהבת לגעת, לחבק ולנשק ואני מציפה את אמא שלי אבל היא כל אומרת שאני חולת נשיקות
ומרחיקה אותי ממנה.. כמובן שזה בצחוק אבל לפעמים היא לא מסוגלת שאני מתקרבת אליה וזה לא קשור לעובדה אם היא אשה חמה או קרה פשוט יש אנשים שלא תמיד אוהבים את עניין המגע. וכמו שאמרו כאן, זה ממש מוזר שלפני היא כן היתה מחבקת אותה ועכשיו זה השתנה, אולי כדי לשבת איתה על שיחה ולשמוע מה גרם לשינוי..
והנה חיבוק וירטואלי ממני

חמודה...

היא טוענת שכבר עברנו את הגיל וזה כבר לא מתאים. נראה שהיא עברה מאוחר יחסית את משבר העשרה. לפחות היום אני אקבל חיבוק ליומולדת...

כל אחת ודעתו...

לדעתי אין גיל לחיבוקים / נשיקות ואהבה בכלל..
תקבלי רק חיבוק 1
אני הייתי דורשת חיבוקים כמספר הגיל שלך + 1 לשנה הבאה

למעלה