כשהגבר שלך פוזל לצדדים. כל

tipid

New member
כשהגבר שלך פוזל לצדדים. כל

הזמן. אני יושבת לידו ובוחנת את עיניו. בודקת כל עפעוף, לראות לאן הוא ממצמץ. והנה, הוא נתקע. טוב, זה נוח, היא יושבת בדיוק ממול. קישור לכתבה מאת: לימור בן-ארי http://iwomen.msn.co.il/msn/Nnewopen.asp?Artcl=1945

siv30

New member
טוב, האמת המרה היא

שזו קנאות לשמה, צרות עין, ותמיד יהיו נשים שיחשבו שיש להן בעלות לא רק על החופש של הגבר שלידן, אלא גם על המחשבות שלו. נשים מוזרות גם חושבות שהן קונות את הגבר בזכות העובדה שהן שותפות למיטה שלו ושעצם העובדה שהוא יושב על ידן או מוגדר חבר/ בעל / בן זוג או WHAT EVER משמעו שאין לו חופש בחירה על מה להסתכל ולאיזה כיוון. כמובן שבנוסף לכל זה, אף אחת לא תודה שהמחשבה שלה עקומה ושמותר לו להסתכל בדיוק כמו שמותר לה, לכן מי שאשם זה המח של הגבר ועוד איבר אחד או שניים שלא ניתן לשלוט בהם (ראו מי מדברת על שליטה...) אם יש דבר כזה "האח הגדול" אני יכולה בוודאות לחתום שהוא ממין נקבה ולא ממין זכר.

לנטוש

New member
../images/Emo45.gif מילים כדורבנות

מסכימה מאד אבל חייבת לספר את הקוריוז הבא: חברה אחת שלנו היתה אומרת ביחס לסיטואציה המתוארת: "שיסתכל, מה אכפת לי, שיצאו לו העיניים". היום הם כבר מזמן גרושים אחרי שהוא עזב אותה עבור מישהי אחרת... אחרי שיצאו לו העיניים יצאו עוד כל מיני דברים... אבל זה באמת סתם סיפור ללא מוסר השכל, הרי גם אם היא היתה מרביצה לו על כל מבט זה לא היה משאיר אותם יחד. מה שנועד להגמר, נגמר.

boon2

New member
דודתי ברטה והפורום

דודתי ברטה, זצ"ל, תמיד היתה אומרת לי שאם אני רוצה להשתתף בפורום על נשים וקריירה, אצטרך לשמוע גם על המבטים שנשים אחרות תוקעות בגברים שלהם, לקרא דיעות קצת מתחסדות, שאמנם נכתבות לכלל המשתתפות אבל מיועדות למעשה לבעלים שלהן, במקרה שהם קוראים בעניין את הגיגי נשותיהם בפורום, על חיי המין של הזוג ברק, על הריח בבית השימוש ותיאור מדוייק של החוויה. ואני אומר לעצמי לא יכול להיות (למרות שדודתי ברטה היתה תמיד צודקת), מדובר בנשים רציניות, חכמות, נבונות ואמביציוזיות שעוסקות בקריירה, בקריירה (For crying out loud ). אבל קולו המיוחד במינו של שחקן הקולנוע האגדי ג'יימס סטיוארט שיושב לי תמיד על הכתף ומדבר לתוך האוזן שלי ומציל אותי במצבים קשים, אומר לי: Look at the bright side Boon2, the bright side .

למעלה