כשהגולש הוא כבר לא סתם גולש

כשהגולש הוא כבר לא סתם גולש

כולנו הרי בני אדםן ובסופו של דבר ייתכםן שבאחד על אחד אנחנו יכולים להתחבר ברמה גבוהה מאוד , במימשד הוירטואלי יש איזה חסם מסויים אבל עדיין לפעמים יש גולשיםן שמצליחים ל"הגיע" אלינו , למשוך את תשומת הלב שלנו קצת יותר מאחרים , לסקרן אותנו יותר ואפילו להביא למצב שאנחנו ממש דואגים להם ... קרה לכם פעם ? מניחה שבקטע התמיכתי אתה יכול ליצור את הקירבה עם אותו גולש (למשל ע"י שיתוף ואפילו אאוטינג מסויים ..)אבל מה אתה יכול לעשות כשבעצם נגמרו לך כל הכלים ? איך אתה כבר יכול להגיד יותר ממה שנאמר ?לעשות ותר ממה שכבר נעשה ?(בהנחה שקיים מרחק פיזי בשל מגורים בקצוות שונים לחלוטין .. ) תוהה עד כמה אנחנו יכולים לתת מעצמנו למען גולש אחד , כמה יש לנו את היכולת ואת הזכות לנסות ולדחוף אותו קדימה . וכמה אחריות אנחנו לוקחים על עצמינו בלי שיש לנ ואת הכישורים המתאימים .. מקווה שאני אומרת את המילים הנכונות בשמן הנכון , אבל כשאתה לא מקצוען וכשהעניין יכול להיות מעט מרוחק ממך לפעמים מילה (ככל שתהיה רק מילה ) יכולה להיות הרבה יותר מזה - ולא תמיד בכיוון החיובי יהיה טוב - כך אומרים

Pure SilenCe

New member
מנסים להכיר כלים חדשים..

וכשהם גם לא עוזרים ואתה מרגיש מותש, מפנים לעזרה מקצועית. לא מניחים לעצמנו להתרסק. גולש שנכנס ללב, זה כואב כשלא מצליחים לעזור לו. אבל לא להתייאש ולא להפקירו. לגרום לו להרגיש בטוח. את מרגישה שאת נחלשת? בקשי עזרה. אנחנו כאן כדי לסייע אחד לשנייה

אבל ..

מה קורה אם הוא יוצר בך תלות ? מה קורה אם הוא מרגיש שהוא מאכזב אותך ? אין לי מה כל כך לעזור כי אני מדברת על בחורה שעוזרים לה ונותנים לה את כל הכלים שהיא צריכה אבל עדיין כל פעם שאני מדברת איתה שהיא משתפת חושפת אני פוחדת שאולי במקום מסויים מילה אחת שלי יכולה להפוך לטריגר , יכולה להיות לא במקום - זה לאוו דווקא קשור להיותה גולשת כן או לא , זה יכול לקרות לנו תמיד כבני אדם אבל כשזה במרחב הוירטואלי וכשאתה לא מכיר את האדם אלא דרך מילותיו חוששת שזה הופך את זה לכלי מסוכן לא ?

Pure SilenCe

New member
אני חושבת שהכלים שסה"ר הציעו לנו

מאוד עוזרים, בפנייה שלנו לגולש המבקש שיחה ועזרה. יש כמה דרכים שבהם ניתן לסייע. אם את מרגישה שאת חוששת, התייעצי עם הנהלתה או סה"ר. אל תקחי על עצמך משהו שנראה לך גדול מידי. איך פתאום תשובה שלי נראיתלי מסכנה...

בודאי שזה קורה, ואפילו הרבה

מכיון שההתחברות הוירטואלית היא בסופו של דבר, סוג של תקשורת, כמו כל מדיה אחרת, ואנחנו - לא עשויים סיבים אופטיים
זה מאוד לגיטמי להרגיש קירבה ואיכפתיות לגולשים מסוימים, או להרגיש שגולשים מסוימים פורטים על נימי נפשנו. צריך לזכור רק דבר אחד: אי אפשר לתת את כולך, אנחנו לא יכולים לעזור אם לנו עצמנו אין כוחות או אנרגיות ולכן, אנחנו צריכים לשמור קצת לעצמנו ומדי פעם "לעלות לנשום" קצת.

למעלה