כשהגוף משעשע אותנו

Optimistic Girl

New member
מגניב ביותר !

אני בקטע שהגוף לא צריך לשעשע אף אחד...
אנחנו לא מתיימרים להיות קומיקאים...

אני בקטע של פיתוח הגמישות הגופנית, וקצת טיפל'ה שרירים בידיים כמו למדונה... וזהו..

EdisonGirl

New member
אבל אין לך בגוף חלקים שגמישים אצלך

באופן טבעי?

אני חושבת שזה אכן משעשע ולא מבחינה קומית, אלא אפילו פלאית, לגלות מה הגוף שלנו מסוגל לעשות.

לא קראתי את הכתבה

אני מתייחסת רק למה שכתבת...
יש לי אצבעות די גמישות בידיים שזה די משעשע אבל לפעמים מציק כי כואב לי ללחוץ חזק על דברים, האצבעות שלי מתהפכות אחורה.

בגדול, אנעי לא כזו מיוחדת כדי להשתעשע עם עצמי וגופי חח
אם יהיה לי עוד משהו שאזכר בו, אוסיף...

the mush

New member
אני יודעת ללקק את המרפק!

תמיד אומרים שאי אפשר וזה, ואז פעם ניסיתי... ופשוט הצלחתי!
זה די משעשע

Cade Foster

New member
הלסת שלי עושה קליקים כשאני לועס

ובחורף הכפות ידיים שלי יכולות לעשות כוויית קור למי שאבחר לגעת בו אז תיזהרו

EdisonGirl

New member
נראה לי שזזה לך הלסת. זה לא מצחיק

האמת שגם לי יש לפעמים... אם אני לועסת מסטיק יותר מידי זמן או משהו כזה.

מה לעשות שכשלא בא לי להרים את המגבת מהרצפה אחרי המקלחת אני מרים עם הרגל וזייהו ..

לפעמים אני משגע אותה ומפיל למשל סתם איזה עט או משהו קטנטן ומרים עם הרגל רק בשביל לראות אותה נקרעת מצחוקים

einat162

New member
אני מסוגלת לכופף את שאר האצבעות ברגל בלי הבוה

בלי הבוהן, או רק את הבוהן בלי שאר האצבעות. ברגל אחת יותר קל לי לעשות את זה מהשנייה.
אחותי לא יכולה.

אגב, היתה סדרה בריטית בערוץ 8 לפני כמה שנים (לא יודעת אם עדיין משודרת) בשם Brainiac ששם היתה פינה קבועה כזאת :
מר. טיקל (ככה קראו לו) היה נכנס לאחות ומבקש "משהו משעשע לעשות עם הגוף שלו" (האחות היתה בלונדה עם מחשוף עמוק- בכוונה כל הענין נראה כמו סרט פורנו).

ברייניאק סידרה מעולה!

אהבתי את כל השטויות שהם עשו שם

יכול להיות שזה עדיין משודר בלופים בערוץ 8.

נדמה לי שהיו סה"כ שש עונות...

בדקתי, והממצאים אימתו את השערתי

אני מצליחה לכופף את אצבעות הרגליים בלי הבוהן, אבל לא הפוך.

EdisonGirl

New member
היי, גם אני! הן בתוך הנעליים כרגע, אז אני

לא יודעת אם אני יכולה לכופף את הבוהן בלי שאר האצבעות, אבל הפוך בטוח שכן.

ולגבי הסדרה- facking A
סדרה מעולה!

קריסטה

New member
ראיתי את זה לפני מלא זמן

וחוץ מהגבות המגניבות שלה אני חושבת שהיא יפיפיה בצורה יוצאת דופן. מהממת פשוט.

לגבי השאלה... אני נורא גמישה באופן כללי. מסוגלת להעביר את הידיים מאחורי הגב קדימה, שפגטים וכאלה קטנים עליי.

כאילו שהשאלה נשאלה עלי

אני מאוד-מאוד גמישה, ברמה מפחידה....בעיקר בכפות הידיים.
יכולה להקנות להן מראה של "עכביש" (כאילו האצבעות שבורות לגמרי, זה ממש מצחיק לראות את ההבעה של אנשים כשאני עושה את זה), יכולה לכופף את האצבעות אחורנית לגמרי ועוד... אגב זה תקף גם לידיים וגם לרגליים, גם שם אני יכולה לעשות את אותו הדבר

בשאר הגוף? אני יכולה לשים את הרגל מאחורי הראש ולגעת עם הרגל בפנים, הגמישות ברגליים שלי גם כל כך גדולה שכשרופא פעם בדק אותי הוא נבהל כי אין "מעצור"... בעצם השוק יכולה ללכת לגמרי ימינה/שמאלה בלי מעצור

יש לציין שאני נראית נורמלי לחלוטין (תלוי איך מסתכלים על זה...
) אבל יכולה "להפעיל" את הגמישות כשבא לי.
אה וכמובן שזה תורשתי!!!! גם סבתא שלי ככה, ובני דודים שלי...

סיפור משעשע בעניין: לדודה שלי הייתה לידה מאוד קשה ומסובכת, התינוק היה בלי חמצן לכמה זמן, ודאגו נורא לשלום התינוק. אחרי הלידה, הרופא בא לדוד שלי ואומר לו "תקשיב, הוא חי, אבל יש בעיה חמורה.. בוא תראה" דוד שלי חשב שחס וחלילה הילד משותק או משהו בסגנון ובא עם הרופא לחדר... הרופא מראה לדוד שלי את כפות הידיים של בן דוד שלי, ואומר לו "תראה! אין להן מעצור! משהו בעצמות שלו לא בסדר!" באותו רגע דוד שלי נשם לרווחה, נקרע מצחוק ואמר לו "הי דוקטור, תסתכל עלי" והראה לו שגם אצלו זה כך... הרופא קיבל חום

ותמונה תמונתית של אצבעותיי הענוגות

למעלה