כשהוא צודק הוא צודק.

כשהוא צודק הוא צודק.

אם לא ראיתם את ארץ נהדרת ביום שישי.. אז כך היה שם את דמותו של שמעון פרסלה,(חבר כנסת מטעם קדימה). והוא דיבר על ה"עמימות" אז המנחה שאל אותו, אז מה המצע שלכם? אז שמעון אמר משהו כמו האמת שאני לא ממש יודע.. חחחח זה הריי חלק מהעמימות!! ואין מה לעשות1 זה מה שאתם והריי התוכנית מגלמת סאטירה על המציאות שחושב עליה רוב הציבור.. וככה רוב הציבור חושב שאין לכם שום מצע ושום עקרונות וככה זאת האמת. אני אמרתי ממזן שאין לכם לא עקרונות ולא מצע... חחה חה חה כל כך מבדר.. רק זה זה כל כך מצחיק שזאת המציאות.

ufnik001

New member
כשהוא צודק הוא צודק?

בהרבה מקומות הצליחו אנשים אינטירסנטיים פשיסטים או יחידים לחולל מהפכות מהומות וחיסולים אתניים רק ע"י זה שהיה להם במה או עיתון או תוכנית רדיו או מסגד אחד עם 3 רמקולית אז בו נרד מהקטע של נציגות עממית בתוכנית שיש לה מפיק די אבסולוטי בעל דעות פוליטיות נחרצות מוסוות על כל דבר ועיניין. ואין לי מושג אמיתי מי הוא אבל אני מכיר יותר מידי טוב את התחום ונחזור למושא הכתבה מפלגת קדימה. אין לי הרבה מה לסנגר עליה כרגע ואין לי עיניין אמיתי בזה רק אומר ש- 1 כל מפלגה וראש ממשלה נבחנים בעשיה ולא בהבטחות למרות ואצלנו בארץ זה לאו דווקא בסדר הזה. המבחנים האמיתיים הם בפריצת הנורמות או בעימותים ומלחמות ובושה למנהיג שלא יודע לאחד את העם ברגעי משבר. ודבר שני זה בעצם הסיבה שאני עדיין חושב שהמפלגה הזאת אטרקטיבית וזו הסיבה שהלכתי אחרי אריק - מי שמגיעה לשילטון צריך לרצות לעשות, לשנות ולגדל ביצים של היפופוטם הרבעה בוגר ולהוביל את המדינה הזאת קדימה וזה מה שהבטיחו לי במפלגת קדימה, אחריות ועשיה במקום מצע ילדותי ומשחד והבטחות ללא כיסוי. אבל עכשיו אני מחכה לראות את ציפי שמעון חיים ויואל לוקחים מנהיגות ואחריות וממשיכים...

ומי הוא המפיק האבסולוטי?!

ואיזה דעות יש לו?! וחוץ מזה על אובייקטיביות שמעת?! נו מה זה עשיה ?! לא הבטחות?! במה המפלגה הזאת אטרקטיבית?! אפילו מפא"י כבר יותר אטרקטיבית. הלכת אחרי אריק? בעינים סגורות או פקוחות? על איזה אריק אתה מתכוון? איזה עשיה יש לקדימה?!

למעלה