כשהומו נדלק עלייך..

בשלולית

New member
כשהומו נדלק עלייך..

הסיפור קצת יותר מורכב... אפילו מעבר ל"נדלק" עלייך.... מה את אמורה להרגיש?
רע (!!!) שאת כאילו מושכת אותו, ז"א את גברית... (
)
טוב שאת כאילו הצלחת להפוך אותו
ושכאילו אף בת לא משכה אותו, אבל את דווקא כן ... גם בנים יכולים להגיב, בסיטואציה הפוכה או משהו...

twigy

New member
גם התשובה מורכבת

אם באמת יש לך לוק גברי - תתאבסי אם יש לך לוק נשי - את יכולה לשמוח

זה מורכב.....

תלוי.... אם את רוצה אותו אם הוא מוכן להשתנות בשבילך אם זו סתם הידלקות או שזה רציני וכו' וכו'

מיטללל

New member
הדסית - ../images/Emo13.gif

זו שאלה היפותית? כי אם לא, תרחיבי קצת... בכל מקרה, 'הומו' לא "הופכים" ו'הומו' לא נמשך למישהי רק כי גברית הניסוח הנכון הוא אולי: "הייתם מסוגלים להיות עם דו?" ואני.. למרות שאין לי בעיה עם אף קשר בין שני בני אנוש זה היה מפריע לי... אבל שוב תלוי במה וכמה הייתי מרגישה

בשלולית

New member
וווווווווווא... רגע... להירגע ../images/Emo13.gif

א' - אני בכלל לא גברית! וצירפתי תמונה!!!!!!!
=> רציתי לצרף
אבל היא ענקית! איך מקטינים את הקובץ ? ב' - זו לא שאלה היפותית. זה קרה לי. אבל בכלללללללל לא חשבתי בכיוון של להיות עם דו ובטח שלא עם הומו שפתאום לא סגור על עצמו! בסך הכל שאלתי מה לדעתכם זה אומר כשהומו "מתאהב" בך... עלייך! ואם אתם רוצים את הסיפור המלא אז הוא עובד איתי. כבר 3 וחצי חודשים אני מכירה אותו. ורק לפני חודש וחצי חודשיים ידעתי שהוא הומו... תמיד אמרתי שהוא ממש לא הטעם שלי. יש לו עיניים כחולות מהממות. והוא נחמד לאללה... אבל לא בשבילי. ושבוע שעבר יצאנו למועדון. אני הוא וחברה שלי. והתנשקתי עם מישהו. ואחרי זה כשישבנו אני והוא, הידיד ההומו, הוא אמר לי "אני לא יודע מה יש לי" אני כזה "ממממ.. מה??" הוא אמר "אני לא יכולתי לראות אותך מתנשקת איתו" אני כזה "טוב מה כי הוא נראה טוב, הא? רוצה אותו?" והוא אמר "לא, זה בגללך... אני כבר הרבה זמן לא יכול להפסיק להסתכל עלייך" הייתי המומה. מאוד. אבל זה הכל. ורק רציתי לדעת מה אתם חושבים שזה אומר עלי! בחיים בחיים בחיים בחיים ב10000000% לא הייתי יוצאת איתו.!!

לי י

New member
לא כל פעולה של אדם אחר כלפינו...

אומרת משהו לגבינו. הוא מרגיש דברים מעצמו דווקא אלייך (בטוחה שגם הוא לא ממש מבין
) אבל רגשותייו באשר יהיו באים ממנו באורח עצמאי לאו דווקא בגלל משהו בך שגרם לו. הוא אדם כמו כל אחד למרות העדפתו המינית השונה, ודרכם של אנשים השוהים רוב היום ביחד לפתח רגשות. אני הייתי מוחמאת אבל לא מפתחת ציפיות, עקב היותו הומוסקסואל בסיטואציה כזו, רגשותיו לא מאוזנים ועלולים להשתנות לפתע וחזור חלילה.

שרימפי

New member
קבלי תגובה של גיי...../images/Emo9.gif

קחי את זה רק כמחמאה, את אומרת שאין מצב- אז אין מצב. מה שזה אומר עליך
בגדול- את סקסית
גם בקטן, זה אומר שאת סקסית, שיש בך משהו מושך שעושה לו את זה. זה לא הופך אותך לגברית רק בגלל שהוא גיי שנמשך אליך. ממש לא. לכי תדעי מה הטעם שלו בגברים בכלל, ומהיכרות עם מספיק גברים ביסקסואלים- הטעם שלהם בגברים או בנשים הרבה פעמים שונה לחלוטין. אז חומד, חבל על הסרטים הרעים. תרגישי מוחמאת, כי קיבלת חתיכת מחמאה שבטח מעט נשים קיבלו ממנו
ולמרות שהמצב לא פשוט, קחי הכל בפרופורציות. אם אתה לא רוצה אותו, דחי אותו בעדינות כמובן. והכי חשוב- תוותרי על הסרטים- פופקורן משמין.

ScorpioID

New member
אם לסבית הייתה נדלקת עליי

הייתי הולך על זה למרות שהיא לסבית. רק כדי להגיד בעתיד כשנחשוף עובדות על עצמינו, "הייתי עם לסבית".

TheWhiteTigris

New member
זה לא כזה משמח, שתדע לך.

הייתה לי חברה, שעכשיו היא לסבית. עכשיו תאר לך, אנשים מסתכלים עליך וחושבים: "מה, היא הייתה איתו ובגלל זה היא הפכה ללסבית?" כמובן שלא סיפרתי לאף אחד ממקורביי שאותה אחת הפכה ללסבית... אני לא צריך להיות "רוס" (מ"חברים").

ScorpioID

New member
אם היא לא הייתה לסבית לפניך

אז חבל אבל אם היא כבר הייתה לסבית, אני אשמח להראות לה את הצד הנשי שבי. ואין לי כזה הרבה.

בשלולית

New member
שמע..

אם "אתה הפכת אותה ללסבית" זה באסה... אבל אם אני הופכת הומו לסטרייט... או לדו... זה משמח... זה אומר עליי בדיוק ההפך... שאני מצליחה למשוך אותו, מה שבנות אחרות לא הצליחו.. לא ככה?

למעלה