כשה'חברה הטובה' כבר לא כל כך.

MichelleLev

New member
כשה'חברה הטובה' כבר לא כל כך.

אז באנו ביחד מהבית לאוניברסיטה, מוכנות ללמוד, להכיר וליהנות.
חזרנו אז מחופשה בחו"ל שבה הבנתי מסיבות כאלה ואחרות שאי אפשר לסמוך עליה בימים ש, נגיד, ישימו לי רופי'ז בשתייה, כי יש מצב שהיא תשאיר אותי עם זר שיחזיר אותי לחדר ותלך לעשות סקס.
אז הגענו לאוניברסיטה. אני הסתדרתי פה טוב לימודית וחברתית, והיא קצת פחות. בהתחלה היא ניסתה לעקוץ אותי כל הזמן ולהוריד אותי, ספגתי עד שנכנסתי בה על זה. היא אמרה שהיא קינאה בי, והיא מצטערת.
מאז הכרנו אנשים והסתדרנו עם אותם האנשים.. ואז הווו אז, אני כבר לא חשובה יותר. אני ברירת המחדל. תמיד תשמיע לי את המשפטים שמראים לי כמה אני אפסית לידה.
כמה שכיף לה ואותה אוהבים והיא מלכה.

אז החלטתי שקצת נמאס לי מהיחס הזה, קצת התפוצצתי עליה היום והחלטתי שהגיע הזמן לקחת מרחק ולעזוב אותה, את החברים שלנו, לרדת מזה. למה לי כאב ראש?
אבל איך?
איך מתנתקים ממישהי שחולקת איתך חברים, יציאות, שלומדת איתך את אותו המקצוע?
די, נשבר לי, אני לא פיסת אדמה שאפשר לדרוך עליה בשביל להרגיש טוב יותר.

טוב סיימתי להתבכיין.

spaysi8

New member
וואו, מצב קשה..

האמת שאני קצת התרחקתי עכשיו ממי שכביכול החברה הכי טובה שלי מסיבות כאלו ואחרות, אז אני קצת מבינה את המקרה.

זה בעייתי,
אבל את לא חייבת להיות תמיד עם כל החברים,
וכן לפעמים קורה שיש יציאות קטנות יותר (למשל 4 אנשים), ואז לא בטוח שהיא תהיה שם..

אפשרי להתרחק בעדינות.. תשתדלי לא בקטע של ריב כי זה יכול לגרום לבעיות עם החברים (שירגישו שצריכים לבחור צד)

abastor

New member
פיצוצים בדר"כ לא תורמים לכלום

מהנסיון שלי, כל פעם שפוצצתי משהו עם מישהו, זה רק פגע בכולם, וגם לא באמת הצלחתי להתרחק.
אם את באמת ובתמים חושבת שהיא לא עושה לך טוב בחיים, כדאי להתרחק לאט לאט. תנמיכי תדירות, תקטיני את האינטראקציה ותשתדלי לשמור על זה בעיקר רחוק ומנומס. לנתק קשר לגמרי עם מישהי שיש לך חוג חברתי משותף איתה זה די מורכב עד לא ממש אפשרי, אבל בעיניי גם לא נדרש.

מהצד השני אגב, אפשר גם פשוט לדבר על הדברים. אם את מרגישה שהיא לא מתייחסת אלייך כמו שצריך, אולי אפשר להבהיר לה בדיוק מה היא עושה שפוגע בך. גם כאן, אי אפשר ממש להעביר את המסר אם עושים את זה בצורה כעוסה. עדיף להגיד את הדברים בצורה מאוד שקולה וממוקדת אם אפשר. אחרת הצד השני סתם ירגיש שאת תוקפת אותו, וחבל

למעלה