כשהחדשות שאתם שומעים (אקטואליה) לא לרוחכם, במה תתנחמו?

דורי 1981

Active member
אצלי- הבריאות הכי חשובה, של בני משפחתי ואח"כ שלי; יש עבודה (הרבה!); תחומי עניין- קולנוע, טלוויזיה (ראיתי את "הדיפלומטית", פרק ראשון בעונה 2, סדרה אדירה), ספורט (צריך לראות את ריאל מדריד למרות ההפסד למילאן בליגת האלופות), מוזיקה (כשיש מצב משבר, אני מרכיב פלייליסט עם המוזיקה הכי טובה), לקרוא ספר וכמובן להמשיך לכתוב, כנראה לקראת שבת.

Harrington

Well-known member
מנהל

כשהחדשות שאתם שומעים (אקטואליה) לא לרוחכם, במה תתנחמו?​

מפסיק לשמוע אקטואליה. זאת הדרך הטובה ביותר לבריאות הנפש והנשמה ולהרחקת הדכאון והבאסה. ותכל'ס לא מפסידים מזה כלום. אפשרות חלופית היא לצרוך תוכניות אקטואליה שלא בערוצי התרעלה והתבהלה. מובטח לך למשל שאם תצפה בערוץ 14 במקום ב12-13 שהרגשתך תשתפר פלאים. ועדיין תהיה מעודכן בכל מה שצריך להיות מעודכן.

אני לא שומע חדשות כי פוליטיקה משעממת אותי, אבל אני מודע לכך שהמצב במדינה קשה. לא אוכל לשנות את המצב במדינה, לפחות איזהר שלא יזיק לי. אני רץ למקלט הקרוב כשיש אזעקה. לפני כמה ימים יצאתי יחף עם הסנדלים ביד ורצתי למקלט. מזל שהיה יום, אחרת אולי היה מכיש אותי נחש. המצב נורא מפחיד.

דורי 1981

Active member
אני לא שומע חדשות כי פוליטיקה משעממת אותי, אבל אני מודע לכך שהמצב במדינה קשה.
עברנו את פרעה, נעבור את גם נתניהו. יש לקוות שראשי האופוזיציה באו עם תוכנית סדורה, איך לנטרל את האיום הביביסטי. שלחתי מייל תודה לגלנט על פעולותיו למען ביטחון המדינה וסליחה על כך שלא עשינו כציבור, כדי שיישאר.
לפני כמה ימים יצאתי יחף עם הסנדלים ביד ורצתי למקלט.
צריך להיזהר, חבלה או הכשה בדרך מהמרחב המוגן יכולה להיות קטלנית פי כמה ביחס לטילים. דיווחת לאחראים בכפר על הנחשים?

Harrington

Well-known member
מנהל
יש לקוות שראשי האופוזיציה באו עם תוכנית סדורה, איך לנטרל את האיום הביביסטי.
הייתה להם והם הפעילו אותה עם פרוץ הרפורמה המשפטית לחיינו. תוכנית שעבדו עליה מומחים ואנשי מקצוע במשך שנים (מ2015-6 לערך). התוכנית נכשלה והתברר שהציבור פחות מטומטם מכפי שהמארגנים חשבו.

פרס על ראשו של הממזר ותראה שרבים ינסו לטרגט אותו. הייתי שם 20 מיליון שקל כתג מחיר ראשוני.
דורי, הפסק לאיים ברצח בני אדם. זה לא מוסרי ולא אנושי, אלא אם כן האדם רצח בעצמו באופן מכוון וישיר או כמעט ישיר. אנחנו צריכים לשמש מופת כעם מוסרי.

דורי 1981

Active member
דורי, הפסק לאיים ברצח בני אדם. זה לא מוסרי ולא אנושי, אלא אם כן האדם רצח בעצמו באופן מכוון וישיר או כמעט ישיר. אנחנו צריכים לשמש מופת כעם מוסרי.
יש בכך משהו . הורגת אותי החלביות של המפגינים פה, הם צריכים להיות יותר אקטיבים.

לא נראה לי שאתה צודק, הרבה אנשים חזרו והצביעו לביבי כי האמינו אמונה שגויה ביכולתו. המצב בארץ מפחיד אנשים ומשפיע על דרך חשיבתם.

דורי 1981

Active member
התחייבות: אם טראמפ מצליח לסיים את המלחמה האזורית במזה"ת ועל הדרך להעיף את נתניהו (אותו הוא מתעב), שיקראו על שמו מצדי מה שהוא רוצה ויכתירו אותו כחסיד אומות העולם. יותר חשוב לי שנתניהו יסיים את דרכו, מושחתי עירך קודמים.

Harrington

Well-known member
מנהל
התחייבות: אם טראמפ מצליח לסיים את המלחמה האזורית במזה"ת ועל הדרך להעיף את נתניהו (אותו הוא מתעב), שיקראו על שמו מצדי מה שהוא רוצה ויכתירו אותו כחסיד אומות העולם. יותר חשוב לי שנתניהו יסיים את דרכו, מושחתי עירך קודמים.
רק לתשומת לבך, טראמפ מתעב את נתניהו רק בתקשורת הישראלית. לא בעולם המציאות. שם הם חברים דווקא.

דורי 1981

Active member
האמריקאים יודעים לזייף חיבה, הרינג. מומלץ שתראה את "המתמחה", סרט שמדבר על עליית טראמפ וקשריו עם רוי כהן. הסרט יחזק את הרגשתך שהוא מלך העולם. ואגב, סצינת האונס של אשתו סתם מיותרת. הבמאי היה צריך להוריד אותה.

Harrington

Well-known member
מנהל
האמריקאים יודעים לזייף חיבה, הרינג. מומלץ שתראה את "המתמחה", סרט שמדבר על עליית טראמפ וקשריו עם רוי כהן. הסרט יחזק את הרגשתך שהוא מלך העולם. ואגב, סצינת האונס של אשתו סתם מיותרת. הבמאי היה צריך להוריד אותה.
לא יודע מה האמריקאים יודעים לזייף. טראמפ ונתניהו חברים כבר עשרות שנים. זה שהתשקורת הישראלית ממציאה מחלוקות כדי להשמיץ ולהפחיד, לא חדש כהוא זה. רק חבל לגלות שעדיין יש אנשים סמי-אינטליגנטיים שנופלים בפח שלה. כל שאר הדברים שכתבת, לא מכיר ולא מתעניין, סורי.

למעלה