כשהחלסטרה עולה למח

magy

New member
כשהחלסטרה עולה למח

לוקחים זוג מספריים ובלי לחשוב יותר מדיי נכנסים איתם אל תוך הרעמה.....וגוזרים.... קיצצתי שליש מהרעמה..... לדעתי אפשר היה להלביש רק מזה, ראשים של עשרה גברים קרחים. ממה שנשאר על הראש אחרי מספרי הצנזורה..... אפשר בקלות להלביש עוד שלושים גברים או יותר...... מה לעשות....נשבר לי מהפרווה על הראש.......שהגיעה כמעט עד למתניים...... חסכתי מעל מאה שקלים.......אה? אצל שוקי , בוקי, לוקי, מוקי.........זיקרי....
 
קודם כל פנה קוטה עלי

דבר שני אני עושה פנה קוטה לפי מתכון של סבתא של אמא שלי שרץ במשפחה שנים. על אותו עקרון אבל הרבה הרבה יותר טעים. אז אני מבטיחה להגיש לך פנה קוטה.
 

אילבן

New member
פנה אני לא יודע מה זה,קוטה כבר

כתבתי שבארמית זה כוס, יכול להיות שבגלל שממלאים את הקוטה בפנה?
 
pana קוטה - שמנת מבושלת

היות והקינוח הזה מבוסס על שמנת ומבשלים אותו. זה התרגום המילולי. ככה רק להשכלה כללית.פנה - שמנת -קוטה - מבושלת.
 

כחלחל

New member
אילבן, אתה יודע מה זה DBD ??

ברור לך שלאור כתיבתך הלא מכובדת אין לך סיכוי להכלל ברשימת התפוצה של הפנה קוטה לכשתוגש לאח"מים של הפורום. מקסימום תקבל הפנייה לסופרמרקט השכונתי לחפש לך איזה מלבי-אינסטנט-סינטטי- פרווה-גועלי. אה, כן, DBD בא מאירלנד, באנגלית עתיקה, משמעותו : DIR BALAK DIR
 

ביפו

New member
לכם, פנה ק.,כחלחל, ושאר חובבי הטעם-

לעשות לחם-פיתה" ביתית. קונים בסופר הצ'כונתי - קיו "בצק עלים. בבית, במטבח - בשליש מזה לערך - מוסיפים מעט שומשום ולשים . עושים מספר "פיתות עגולות" (ללוש עם 1/2 כוס מים ו2 ביצים וקורט מלח)מושטחות. למי שיש תנור - מכניס אחרי שחימם התנור ל 180 מעלות. אחרי כ7 ד' - מוציאים והופכים - וחזרה לעוד דקותיים. אפשר לפזר גבינת עמק מגורדת, פטריות, חתיכות פלפל - עם/בלי עגבניות, ואפשר כמה "פיתות בית" שכל אחת עם תוספים אחרים. מומלץ לילךדים בני 8-14 - להכין לפני הביס" ולארול - חם, אך לא חם מדי... טעימה והנאה. הכותב - גורמה , אך - לא טבח במקצוע.
 
למעלה