נראה לכם שזה באמת מה שקורה שם?
ס סירוניטוש Active member 14/11/23 #2 נכתב ע"י dory30: נראה לכם שזה באמת מה שקורה שם? לחץ כדי להרחיב... כשהייתי קטנה אמרו לי שהגשם הוא הבכי של אלוהים.
נכתב ע"י dory30: נראה לכם שזה באמת מה שקורה שם? לחץ כדי להרחיב... כשהייתי קטנה אמרו לי שהגשם הוא הבכי של אלוהים.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 15/11/23 #3 הגשם הוא הזרע של השמיים, שבעזרתו הם בועלים את אימא אדמה והיא נכנסת להיריון ויולדת צמחים.
dory30 Well-known member 18/11/23 #4 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: הגשם הוא הזרע של השמיים, שבעזרתו הם בועלים את אימא אדמה והיא נכנסת להיריון ויולדת צמחים. לחץ כדי להרחיב... פרשנות מעניינת מאוד!
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: הגשם הוא הזרע של השמיים, שבעזרתו הם בועלים את אימא אדמה והיא נכנסת להיריון ויולדת צמחים. לחץ כדי להרחיב... פרשנות מעניינת מאוד!
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 18/11/23 #5 כן, שמעתי את זה כשהייתי צעיר. גם אמרו לי שהרעמים והברקים כמו קולות ההנאה והתשוקה.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 18/11/23 #6 כן, שמעתי את זה כשהייתי צעיר. גם אמרו לי שהרעמים והברקים כמו קולות ההנאה והתשוקה. נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: כן, שמעתי את זה כשהייתי צעיר. גם אמרו לי שהרעמים והברקים כמו קולות ההנאה והתשוקה. לחץ כדי להרחיב... אגב, האם ידעתם שהעננים עשויים מאפר ואבק? למדנו את זה בתיכון בגיאוגרפיה.
כן, שמעתי את זה כשהייתי צעיר. גם אמרו לי שהרעמים והברקים כמו קולות ההנאה והתשוקה. נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: כן, שמעתי את זה כשהייתי צעיר. גם אמרו לי שהרעמים והברקים כמו קולות ההנאה והתשוקה. לחץ כדי להרחיב... אגב, האם ידעתם שהעננים עשויים מאפר ואבק? למדנו את זה בתיכון בגיאוגרפיה.
dory30 Well-known member 18/11/23 #7 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: כן, שמעתי את זה כשהייתי צעיר. גם אמרו לי שהרעמים והברקים כמו קולות ההנאה והתשוקה. לחץ כדי להרחיב... החתול שלי היה נכנס בבהלה מתחת לשמיכה כששמעו ברקים ורעמים.
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: כן, שמעתי את זה כשהייתי צעיר. גם אמרו לי שהרעמים והברקים כמו קולות ההנאה והתשוקה. לחץ כדי להרחיב... החתול שלי היה נכנס בבהלה מתחת לשמיכה כששמעו ברקים ורעמים.