כשהים ימחק את שמך.

כשהים ימחק את שמך.../images/Emo182.gif

כשהים ימחק את השם מהחול כשהים ימחק את השם כמו מכחול ליבי אז יזעק ויצרח בקול רם. אם משמחה או מאושר, כאב או בדידות. הו, בדידות נוראה שתלשה את ליבי מקרבי ולקחה ממני את היופי שבאהבת אישה. אותה אהבתי, איתה ביליתי את שעותיי היפות ביותר, אך במקביל גם גרמה לי כאב עצום עד ששעות של בכי לא שיחררו את אותה מועקה מליבי.. ליאת, זהו שמה אך לי כבר לא את. בעוד זמן לא רב את תהי בזרועות אחרת ותשכחי את אשר אהבת בעבר, תנטשי את אהבתך אלי ותמירי אותה בשביל מישהי אחרת. הגשם יורד, כל החוף מתמלא דמעות משמיים או אולי מעיניי וליבי הזועק, שלהם השמיים האזינו והורידו את כל דמעותייהם הכלואות בצינוק של עצבות. ליבי נשבר כמו שבר הענן והשמש בשמיים אך הקשת איננה מופיעה. זה אינו גשם שבעבר הייתי רוקדת לפניו וממלאה את ליבי באהבה עצומה בזכותו. זה גשם שמתרוקן מליבי בגלל אהבה שכבר אינה שלי. דמעותי כבר מחקו את שמך מהחול דמעותי כבר מחקו את שמך במכחול, אך למה מליבי הוא לא נמחק? למה הוא עדיין זועק בתוכי ולא כמכחול רך ועדין אלא כמבול השורף אותי בטיפותיו. הגלים הנשברים אל המזח מתחת לשמש חזקה. השמיים כבר לא בהירים כשם שהיו כשהכרתיך עכשיו הם אפורים וקודרים עד שאפילו אור השמש כבר לא משפיע עליהם. עולם חדש נפתח לי בזכותך עולם יפה וטהור עכשיו שעזבת עם עולמי החדש לקחת איתך גם את האור. משכנעת את עצמי שיותר טוב לי בלעדייך אומרת לעצמי שהזמן ירפא את הפצעים. אך הזמן עובר והפצעים רק מדממים. מדממים את דם ליבי האדום כשני. כי לי-את את כבר לא לי. רוצה לצרוח את אהבתי אלייך ועייני מתמלאות דמעות רוצה להיות איתך שאהבנו ולא כשדמעותיי זולגות. ליבי זועק,קחי אותי מהמקום שבו השמש כבר לא זורחת, קחי אותי מהמקום שבו החושך והאפלה שולטים. קחי אותי אל המקום ששם הייתי, קחיני אל חיקך ואשוב לשכב בין זרועותיך...

ואוו...כואב....כואב ..

כואב לי לקרוא את המכתב הזה. קצת לחזק אותך
. יודעת שאולי זה לא יעזור. אבל אולי קצת. תהיהי חזקה. יסוריה של אהבה זה הקושי כמעט ואם לא הכי גדול. את כותבת יפה..

מורן א

New member
ים

כתיבתך מזכירה לי את מראה הים בחורף את התלכדות הטיפות עם המים. סערה שאין מנוס ממנה, כאב שאין חזק ממנו, אהבה נכזבת, הנמחקת, כאילו מעולם לא הייתה, אך חרוטה ותמיד תהיה. כתיבה יפה, מורן

לך קשת של אהבה....

שיר יפה מאד, נוגע מאד ללב. מקווה שמהר מאד השמש כן תיזרח ותראה לך את דרכך הנכונה.

תודה רבה לכן... רציתי לשאול שאלה..

אממ לפי דעתכן השיר לא נראה קצת קטוע ל3 חלקים? לא יודעת.. אני אשמח לקבל ביקורת על הכתיבה..

מורן א

New member
לחוד ו/או ביחד

השיר יכול לעמוד שיחידה אחת, הוא מתפקד יפה יחד. ואם כך, מדוע בחרת לעשות את הרווחים בין השורות דווקא במקומות שבחרת? אך, ניתן גם לחלק אותו ושני הקטעים האחרונים יכולים להקרא כל אחד לחוד, כשיר נפרד. ומה את חושבת? מורן

אמממ לחוד\ביחד?

בחרתי לעשות רווחים במקומות האלו כי ההרגשה שלי כאילו הפרידה בין החלקים שבעצם היוו שנוי בתהליך שעבר עליי.. אני חושבת שהעובדה שבסופו של דבר הצגתי את זה בתור שיר אחד זה סימל את ההחלטה שלי אבל אני עדיין לא בטוחה בה..

עצוב ויפה...

אכן...הזמן ירפה את זה.. וזה מחולק... חלק אחד את כועסת לאחר מכן את מרגיעה את עצמך ואחר כך אולי זה געגועים או עצבים חוזרים? אני לא מורה לספרות ואני לא יודעת אם לזה התכוונת אבל זה אכן יפה ועמוק ועצובבבב......... קבלי ממני
ואחר כך
(נישוק, חרוז) יהיה טוב בובה...אני אומרת...

מממ...

לי זה לא הפריעה... זה יפה ככה... חוץ מזה ככה בנויים סיפורים ועלילות, יש תמיד נקודות מפנה וכאלו.. זה טוב מה שכתבת...:)

למעלה