כשהכל אבוד...מה עושים?!?!

My Immortal1

New member
כשהכל אבוד...מה עושים?!?!

היי כולם,אני רותם...הצטרפתי לא מזמן לכאן אבל אני לא ממש פעיל פה כי אין לי אינטרנט בבית ו...אני כותב בהזדמנויות מבתים של בני משפחה אחרים או חברים... ההורים שלי גרושים מאז שאני בן שנה וחצי,ובנוסף לכך אני גם הומוסקסואל חצי-בארון (רק אמא וחבר שלה יודעים). ב-18/11 הצטרף למשפחה ההרוסה ממילא הזאת תינוק קטן,מהחבר של אמא שלי שאני כ"כ מתעב....והיא לא עיוורת ורואה איך הוא מתייחס אליה ומנצל אותה בנוגע לכל,אבל לא-בואו נשאיר אותו בבית כדי שיבזבז עוד קצת כסף,לא יעבוד,וגם למה לא-לא יחתום על הטופס שאומר שהוא האב החוקי של הילד. ובנוסף לכך,אחרי שיצאתי עם בחור גדול ממני,ואימא שלי הספיקה לעקוב אחריי (אני פשוט לא קולט איך לא איתרתי אותה...),נשארנו ידידים למרות שזה כ"כ כואב,ואני מתגעגע אליו יותר מלכל דבר והוא חשוב לי כ"כ,תכננו להיפגש סתם 5 דק' כזה,לשאול מה קורה,ואז הוא מתקשר אליי ומודיע לי שמישו התקשר אליו ואמר לו שהוא הולך לפגוש קטין ושכדאי לו להפסיק לעשות את זה וכו' וכו'. ואני מתייסר יום יום על זה שאני לא יכול להיות איתו,ואז מגיע זה,ובלית ברירה אני מנתק איתו קשר לשלושה חודשים בינתיים,שלאחריהם נחליט מה הלאה. וכל יום שעובר אני מתאפק,לא רוצה להמשיך הלאה ולהכיר אחרים,חושב,חולם,נושם את אותו הבחור. ומה שאפילו עוד יותר גרוע-שאין עם מי לדבר.כבר מזמן גיליתי שחברים זה פנטזיה אישית שלי שאף פעם לא התקיימה,שעם אמא שלי עדיף לא לדבר על שום דבר,שאבא שלי בכלל לא קשור לחיים שלי...ומי נשאר אם לא עצמי?? והכל נראה כ"כ אבוד....מכל הכיוונים רק עוד בעיות ובעיות.... סליחה על החפירה...הייתי חייב להוציא את זה

היי רותם

אני מקווה שיש לך סבלנות לקרוא את כל מה שאני כותבת לך, קראתי את ההודעה שלך כמה פעמים והנה מה שיש לי להגיד: - נתחיל מזה שאתה באמת בחור צעיר, ואימא שלך באמת באמת דואגת לך, אימא שלך עושה את התפקיד שלה, וזה לא קל, אימא שלך אמורה לשמור ולהגן עליך (גם היית נערה צעירה שמאוהבת בחבר מבוגר ממנה). תקרא הודעת של ילדים אחרים כאן בפורום ותראה שזה בכלל לא מובן מאליו שהורים דואגים לילדים שלהם, אתה בעצמך מספר שאתה לא בקשר עם אבא שלך, ויש כאן ילדים שאפילו ההורה שמגדל אותם לא ממש שם לב אליהם. אני מבינה לליבך, אבל כדאי שתבין עד כמה אימא שלך דואגת לך. - לאימא שלך יש את הקשיים שלה, נראה לי שגם היא מתמודדת עם קשיים, ובכל זאת היא מעניקה לך את תשומת הלב והדאגה האמהית עבורך. - מבחינת החבר שלך, זה באמת כואב, אבל גם אותו אתה צריך להבין, אתה מבחינת הגיל עוד לא בשל לקשר כזה, כדאי לטובתך לחכות. - נראה לי שאתה מאד מאד בודד, האם ניסית ללכת לתנועת הנוער שמיועדת לנוער גאה? בכל מקרה, כדאי שבנתיים עד שתתבגר תאמץ לך תחביב, תנסה להכיר חברה בני גילך, ואל תשקע בתוך כאב וצער, חבל על השנים האלה, אתה לא חייב לבחור בצער, יש עוד דרכים, נעימות יותר, של פעילות, של התנדבות ועוד. בבקשה רותם, תעלה על דרך חדשה של שמחת חיים, תזכור: חיים רק פעם אחת! אתה מוזמן להשאר איתנו כאן עד כמה שאתה יכול, ולהעזר בנו כמה שתצטרך בעתיד.

My Immortal1

New member
ענת...

אני מבין את הדאגה של אמא שלי ואני ממש מנסה לא להדאיג יותר מדי או משו כזה... אבל הקשר הזה היה חזק יותר ממני ומכל דבר אחר,ועובדה שאני עדיין קשור אליו בצורה בלתי רגילה. אני לא יכול למחוק שום דבר או להחזיר את הזמן לאחור,ואם הייתה לי האפשרות הייתי עושה את זה כל כך הרבה פעמים... למרות הדאגה,אני חושב שהיא לא הייתה צריכה למשוך את זה רחוק מדי. שתנעל אותי בבית,רק שלא תעקוב אחריי. אני חי בפחד מתמיד,מאבד קשרים מאוד טובים עם ידידים הומוסקסואלים שלי,גדולים ממני וגם בגילי ו....אני מתפרק. ומיום ליום נהיה יותר גרוע... היום חבר של אימא שלי נכנס לחדר שלי,ומתחיל לשאול אותי על הקשרים שלי עם הבחורים הקודמים,עם הבחור הזה,כאילו הוא אבא שלי.... אני מכחיש הכל,כי אני לא מעוניין לפתוח את זה בפני אף אחד,ובטח לא בפניו. אז,הוא מתחיל לאיים עליי ואומר לי כמה אני חרא,ושהלוואי ואימא שלי הייתה מרשה לו לספר לכל המשפחה שלי,מי אני באמת. וכמובן הוא התחייב לעשות את זה מתישהו. והוא לא שכח להוסיף שהוא מפחד על הילד שלו,ומפחד שאני אהפוך אותו להומוסקסואל כמוני. ואני נשבע לך-אני סופג סופג סופג,עוד ועוד ועוד,והבעיות ממשיכות לבוא מכל כיוון אפשרי. לפעילויות כדוגמת אלה שהזכרת אני לא יכול להגיע,כי אימא שלי לא מאפשרת לי עד שאספר לה על הקשר שלי עם הבחור ההוא. הרצון היחיד שלי עכשיו הוא לברוח... לברוח מהכל,ולמחוק הכל. ואני יודע שזה לא יביא פתרון,ושככה לא פותרים בעיות אבל... ניסיתי הכל,ונכשלתי. ורציתי להבהיר משו-אני כן בקשר עם אבא שלי,רק לא ממש אינטנסיבי.בהסכם הגירושין כתוב בעיקרון שאני אמור להיות אצלו כל שבת שנייה,אבל מהגיל בו התחלתי לפתח רצונות משלי,ניתנה לי הזכות אם ללכת או לא. אבי נישא מחדש ויש לי אחות כבת 7 ממנו ומאישתו. אני לא ממש אוהב להיות שם,ולא ממש אוהב את המשפחה החדשה שלו,ולכן אני לא נוהג להיות שום הרבה. גם בנוגע לדודים שלי מהצד הזה,ולסבא וסבתא שלי מהצד שלו,הקשר די מנותק. אבל באיזשהו מקום אני מוצא שם מפלט,רחוק מהמציאות שאני חווה ביומיום,שישי ושבת של נחת. הרבה דברים במילים שלי נראים כמו סתירות וניגודים,אבל המצב מסובך הרבה יותר מכפי שהוא נראה.

צר לי רותם../images/Emo201.gif

על שלא יכולתי לעזור לך, תנסה למצוא רעיונות איך להקל על חייך!

למעלה