כשהלב בוכה...

כשהלב בוכה...../images/Emo4.gif

כשהלב בוכה רק אלוקים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה שמע ישראל אלוקי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב בוכה, הנשמה זועקת שמע ישראל אלוקי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת אדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת אל אלוקיו קורא על סף תהום אני יודעת שאסור להעתיק שירים כמו שהם, סליחה, אבל אני לא מסוגלת לכתוב שום דבר אחר בימים אלה, הצעקה שלי החרישה, כבר כמעט שאין לי קול... משתמשת בשיר הזה כדי להביע את מה שעל ליבי. הכאב צורב בנשמה, העייפות מכה בי ומשתקת כל דבר בחיי... הלואי שאאסוף קצת כח, בשביל להתחיל את המשך חיי... אילת.

מיליתו

New member
אילת יקרה

יש שעות יאוש כאלה לכולם. בא לזעוק ולצעוק ולכעוס על אלוקים ועל כל העולם. האם את באמת רוצה שיגמר? האם באמת לא נותר בך כוח? האם את באמת לבד? את הפחד מחליפים באהבה. במיוחד אהבה לעצמך. הכאב והעייפות יעזבו אותך כשתראי שאת לא באמת לבד (אנחנו כאן). בהצלחה בהמשך חייך.

מיליתו

אני יודעת הכל.. כבר הייתי בכל הסרטים האלה, כבר אמרתי את כל המילים הנעימות הללו לכל כך הרבה אנשים ולעצמי בעיקר, אבל לפעמים באמת נגמר הכח... וכמו שאמרתי, אני מייחלת להגיע לכוחות, למצוא אותם שוב. אוהבת אתכם גם, אני יודעת שאני לא לבד, אבל בסופו של דבר אני כן...
וזה נורמלי וככה זה אצל כולם. תודה על העידוד, אילת.

נאן

New member
אילת../images/Emo24.gif

אם היתי לידך היתי מחבקת אותך. את השיר הזה אני שרה בדבקות כל שעה בשבוע האחרון. כוחות לא חושבת שאני יכולה לתת אבל חיבוקים המון... זה מה שנשאר לי במלאי וחיוכים.... והדמעות הבוגדניות זורמות החוצה...... בלי לשאול כשאני שרה את זה... וכן מותר לגנוב שירים כי שיר מבטא לפעמים בדיוק מה שאנחנו חשים שם בפנים. קשה לי לתת לך תקוה. כי היא אזלה במלאי שלי ואפילו המשחק בנידמה לי שאני חיה מיום ליום ולא מענין אותי מה קורה מחר... לא משפיע יותר עלי.... אולי עם אני יאסוף לך כל אות בניפרד תגיע התקוה ואיתה הכוחות המחודשים...תראי אני יכולה להיות גם מעשית ואז אני אתפור לך את האותיות וזה יתן לך כוחות חדשיים..... אנחנו יכולים כולנו לדאוג לכולם אבל לעצמנו אזלו קצת הכוחות..... "עשה שלא יכאב" זה התפילה החדשה........ כי לא נותר בי כח....... ואנחנו לא מבקשים זהב ולא יהלומים..... ולא גיפ 4*4בצבע סגול.... ולא את השמיים ולא את הים..... רק כוחות מחודשיים מידי פעם שיגניב לנו איזה אספקת דורסל..... לתוך הגוף מין זריקת מרץ כזו. נותנים לנו מליון זריקות...וכדורים.... ואפילו כדורים.... מסוג מסויים..... אז למה הוא מתקמצן על איזה זריקת כח? מה ביקשנו בס"כ? נשיקות וחיבוק אחד ענקי נאנוש

מיליתו

New member
כל כך מסכימה איתך

לגבי כדורי הכוח... אני לא יודעת, אבל יש כדורי מצב רוח... אני הלכתי לפסיכיאטר וקיבלתי כאלה. זה לא גורם להיי, אבל זה משפר קצת את הדיכאון. היום יש כדורים בלי תופעות לוואי ובלי התמכרות, אולי שווה לנסות. לפחות לתקופה הקשה הזו שבה צריך הרבה כוח.

חברות יקרות לי עד מאוד../images/Emo41.gif

חיבוקים ואמפטיה, זה כל מה שאני צריכה, ועוד קצת מזל, עוד קצת כוח, קצת ראיה חיובית והמון אהבה... אולי בסוף יהיה טוב, בינתיים די קשה...
תודה על הידיים שהושטו ועל החיבוקים החמים אילת.

lili the one

New member
../images/Emo24.gif מכל ה ../images/Emo23.gif

איילת שולחת לך חיבוק והרבה כוחות חיוביים להמשך הדרך. אני יודעת כמה קשה להתמודד עם הטיפולים הכימותרפיים האלה שהורסים לנו את הגוף והנשמה. אתמול ביקרתי אצל הרופא שניתח אותי לביקורת ואיך הוא אמר "אין סיוט גדול יותר מזה, אבל צריך להמשיך כי כל אחד והפקלה שלו". בקיצר קחי נשימה ארוכה עם הרבה סבלנות. ל.

אביתר27

New member
אילת ../images/Emo24.gif

מאחל לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך, זו תקופה כזאת וזה עובר. הנה קצת למזל
ולחשיבה חיובית
כי איזה עוד ברירות יש לך? מצטער נגמרו לי כרגע מילות העידוד (באופן זמני) ואני לא מצליח לכתוב משהו מאוד חכם. אבל הנה משהו שחרזה נעמי שמר (ז"ל) בשם רבי נחמן מברסלב, ומישהי קרובה לליבי (כן, את מכירה אותה) ציטטה לי פעם : אין דבר שלם יותר מלב שבור
לימים טובים יותר

rona39

New member
מותר../images/Emo7.gif

מותר לנו פעם בכמה זמן להכנס לדיכאון. גם לי זה קורה. להתפרק,לבכות, להתיאש, להוציא את כל העצבים, המתח. אבל אל תתני לזה לנצח אותך, תני לו הגבלת זמן. לכי פנקי את עצמך היום, עשי מהשהוא שאת אוהבת אולי יעזור. אבל והיו לי עצות יותר מועילות בשבילך. מאחלת הצלחה בכל רונית

lili the one

New member
כל כך מזדהה

ומחפשת גם כן את הכוחות להמשיך להתמודד. דווקא לאחר טיפול כימו אחרון אושפזתי פעמיים בהפרש של שבועיים. עומדת לפני הקרנות - אבל אין יותר כוחות. הגוף חלש כל כך ועייף ואפילו השיער ממשיך בנשירה משלו. מחכה שיהיה טוב יותר, ל.

דגנילי

New member
כל כך נגעתם בי שהתחלתי לבכות

זה נכון שאני כבר כמה שנים טובות אחרי..
אבל אני כל מזדהה.. כל כך רציתי לברוח באותה תקופה..הרגשתי לבד וכ וחלשה כמו עלה נידף ברוח.. בגיל 15, יומיים אחרי טיפול כימו', שכבתי על הספה בסלון של ההורים שלי וראיתי מהחלון ציפור עפה.. התפללתי להתחלף איתה..להיות חופשיה ולא כבולה בתוך המחלה.. לא רציתי לקבל את הטיפולים..אבל ההורים אילצו אותי (למזלי בדיעבד). הרגשתי חנוקה נפשית ופיזית.. חצי שנה אחרי שהחלומתי.. קמתי יום ראשון בבקר בשעה 08:00 כמו בתקופת הטיפולים.. ונסעתי לבית חולים. הסתכלתי על כיסאות ההמתנה מול איפה שלוקחים דם, משם הלכתי לחדר הטיפולים.. ואז לקחתי אוטובוס לים - ככה הגשמתי חלום! שבתקופה מסויימת היה בשבילי פנטזיה.

אני קוראת את השיר../images/Emo7.gif

הזה וגם אני בוכה. אחרי חודשים שלא בכיתי. היום התחלתי את ההקרנות. מינון של 180!! נראה לי המון. הקרנה ראשונה, וכבר אדום וצורב. בנוסף יש לי גם צרבת. וכאב ראש. ועייפות. די, נמאס לי כבר מכל הטפולים האלה. התחלתי אחד היום, ויש לי עוד 27, המון. בדיוק היום אחותי אמרה לי כמה שאני חזקה. ותמיד כשאומרים לי כמה אני חזקה, אני פתאום נחלשת. זה מזכיר לי משהו. משהו שאני מנסה לשכוח. מקוה לקבל המון כוחות להמשך. אני עושה טיפולים בערב כי לא יכולה לסבול את החום הגדול. קוראת תגובה של כל אחד ואחת ומתמלאת דמעות. איך זה, שלכולנו אין פתאום כח? אנחנו שמעודדות אחת את השניה, קורסת אחת אחת? לכולנו אין כח! די. אני רוצה שכולנו נתחזק, ונחזק. זה כמו דומינו ראלי, שאחת בוכה וכולנו אחריה. עצוב לי. בואו נאסוף את הכוחות כדי להמשיך. כי יש לנו המון מה להפסיד. אוהבת את כולכם וזקוקה לכם מאוד מיכל

lili the one

New member
מיכלית בבי"ח הדריכו אותי למרוח ג'ל

אלוורה כבר מההקרנה הראשונה. קניתי בסופר פארם ג'ל אמנם יקר אך מורכב מ 97% אלוורה. נסי גם את למרוח. בנוסף בקשר לעייפות האחיות אמרו לי ללכת כל יום כ 2 קילומטר אפילו אם קשה. זה עוזר להתגבר על העייפות. מקווה שיעבור לך בקלות. אני מתחילה הקרנות ביום ראשון. מקווה לטוב............. ל.

גם לי אמרו למרוח ג'ל

אלוורה על בסיס מיים, אבל שמעתי על משהו שנקרא אוביפיכיה, מיובא מרוסיה, נמכר בסופארפארם. קניתי את זה ומרחתי כבר אתמול אחרי ההקרנה הראשונה, וזה עזר לי. מקוה שזה ימשיך לעזור, שמעתי עליו דברים מאוד טובים מאנשים שהיו להם כויות פנימיות. מאחלת לך הצלחה בהקרנות, מתי אנחנו נפגשות? נשיקות ותרגישי טוב מיכל

OHAVA

New member
תחליב ביאפין

מיכלי שלומות בזמן ההקרנות מומלץ להשתמש בתחליב ביאפין BIAFINE ניתן לקנות אותו בכל בית מרקחת בסכום נמוך והוא יעיל ביותר (מנסיון אישי) ובהמלצת הרופאים. מאחל לך שהתקופה הרעה הזאת תעבור במהירות. בריאות אושר OHAVA

איילת יקירתי, שולחת לך ../images/Emo24.gif

המון חיבוקים וכוחות (אפילו שאין לי), אתמול אחרי ההקרנה חזרתי עם מצב רוח רע במיוחד. מצטערת שלא כתבתי לך עוד אתמול, את בוודאי מבינה. מאחלת לכולנו שנעבור הכל בקלות והרבה בריאות, נשיקות מיכל

למעלה