כשהלב בוכה

ליזי38

New member
כשהלב בוכה

כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה שמע ישראל אלוהיי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת שמע ישראל אלוהיי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חיו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום שמע ישראל אלוהיי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיניי דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כוח לך אהובי היקר - דניאל

ה מוזה

New member
שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד

ברשותך...רוצה להקדיש לך ולאהובך את השיר "שניים" מה אני מבקש לי? לא הרבה את זה כל מה שיש לי, בסביבה בין הצער לאושר, מחפש לי טיפת אהבה מה שאני מבקשת זה דומה לפעמים מתכנסת, ושונאת לפעמים מסתפקת בלנשק לך ת´דמעה ככה זה כשיש שניים, מסתבר זה תמיד פעמיים, לדבר זה נותן לי ת´כוח להתגבר גם על מאה מכות ככה זה כשיש שניים, זה הרבה זה תמיד פעמיים, לדבר לא זה לא בשמיים, זה מה שגורם לי לבכות אל תבכי לא הפעם, אל תבכי לא אחזיק מעמד מול ים הבכי ואם בא לך לזוז קצת תרקדי אני פה בסביבה שים לי יד על פני זה שוב מזכיר איך נישקת אותי פעם מול העיר נעורינו היו אז מתוקים כי היתה שם אהבה ככה זה כשיש שניים, מסתבר זה תמיד פעמיים, לדבר זה נותן לי ת´כוח להתגבר גם על מאה מכות ככה זה כשיש שניים, זה הרבה זה תמיד פעמיים, לדבר לא זה לא בשמיים, זה מה שגורם לי לבכות

למעלה