כשהלב בוכה

בדדי

New member
כשהלב בוכה

העולם שלי עוצר מלכת הלב שלי כבר רק כואב הוא לא מסוגל לבכות יותר נמאס לי להרגיש כמו שאני ועוד לקבל "מנות גדושות" של רגשות אשם על המצב שלי אני רוצה לנתק אותי ויודעת רק דרך אחת דרך השתייה רוצה לנתק אותי ויודעת דרך שנייה קחי כדור להרגע תשני תבכי תשני תקומי עד מתי ? למה אנשים לא יכולים לשתוק פשוט לשתוק?

../images/Emo79.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

שמע ישראל אלוהיי אתה הכול יכול נתת לי את חיי נתת לי הכול בעיניי דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת

בדדי

New member
מכורה כל כך מכורה

כל מה שאני עושה זה לקחת כדורי הרגעה ושינה חזרתי להיות מכורה או שזה חלק מהמחלה האם זה משנה? רוצה שהכל יגמר אין כוח יותר יודעת שכותבת שוב ושוב וזה בטח מאבד מהאמינות אבל זה כאן אצלי עמוק בפנים וזה הורס כל תא שבי.

מאבד מאמינות????

ממש לא מחפשת מילים לומר לך אבל לא ממש מוצאת אז בנתיים קבלי
ובאמת מקווה שתרגישי יותר טוב כי כול כך מגיע לך הטוב הזה

../images/Emo140.gif אני אומר זאת רק פעם

אחת. בית זה שלנו, קטן ככל שיהיה, יכול ורוצה להכיל את הכל, את כולם. בית זה הוא המקדש שלנו. אין ולעולם לא יהיו לנו טרוניות לא ליחיד ולא לרבים על כי הוא עצוב, כואב, ללא כוחות, מבכה, חוזר על עצמו, שותה, מעשן, אוכל, מקיא, מסניף, וכל מה ששכחתי.. לעולם לא נרים ידיים. לעולם לא. כולנו יודעים כי כמעט כל מילה הנכתבת כאן - נכתבת בדם ולעתים בכוחות אחרונים. כולנו יודעים כי אמינות אינה מושא לדיון ולעולם לא תהיה. מי שבוחר לבוא אלינו - משמע היה צריך לבוא אלינו. איני מאמינה במקריות. מקריות אינה קיימת. נוצרנו ככל הנראה, כדי להפגש בדרך זו מכלל האפשריות שהיו לנו להפגש. זו הדרך המיוחדת שהיושב במרומים בחר להפגישנו. אני מברכת על החלטתו. אנו כאן כדי להיות. להיות כאן משמעו לשמוע, להשמיע, לכתוב, לשתוק, לבכות, לצעוק, לחבק, להעזר לעזור, לשיר לשורר. להיות!!!. לעולם אנחנו אמינים. דמעה מעולם מלוחה. כאב מעולם - צורב. דם - מעולם אדום. אנחנו - לעולם אנשים, אחים - בני האלוהים. כולנו.

בדדי

New member
../images/Emo23.gif

אני אמינה אבל כבר לא מאמינה. את יודעת מה אני מרגישה זה אולי מטורף אבל כאילו שאני צריכה לעשות מעשה בשביל שיאמינו לי שמה שקורה זה הרבה מעבר למילים ושאני לא סתם מחפשת רחמים או אהבה בכל מחיר. האמת שאם אני כבר עייפה מעצמי למה שאנשים לא יהיו עייפים ממני. תגידי לי את יהיה לזה סוף?

למעלה