כשהם מאבדים את זה לחלוטין... :-(.

Harrington

Well-known member
מנהל
האלוף במיל. ישראל זיו: "עוד מעט ביבי גם יאשים את החמאס בשביעי לאוקטובר".

ולחשוב שאלה היו בכירי הצבא שלנו...

מקור עם הקלטה:

פנינה10כחולה

Well-known member

מקור עם הקלטה:
מה????!!!!
החמאס אינו אשם?!
מישהו נפל על הראש!

שמלת תחרה1

Well-known member

מקור עם הקלטה:
היידה שרה.

boriska1

Active member
החמס לא אשם במחדל 7 בחודש. יש עשרות בודדות של אנשים האשמים, ברובם עדיין בתפקידים, בראשם בעלה של בת 60.000 שרמוטות.
היידה שרה

Harrington

Well-known member
מנהל
החמס לא אשם במחדל 7 בחודש. יש עשרות בודדות של אנשים האשמים, ברובם עדיין בתפקידים, בראשם בעלה של בת 60.000 שרמוטות.
היידה שרה
החמאס בכלל לא השתתף. זאת הייתה יחידה סודית של צה"ל שעשתה את הכל.

boriska1

Active member
עוד הוכחה שהשנאה למשפחת נתניהו עיוורה יהודים טובים.

הערה ניהולית:
פוסט זה נערך/נמחק על-ידי הנהלת הפורום מאחר והוא נוגד את כלליו ולאחר שכותבו סירב לערוך את הדברים בעצמו לאחר שנתבקש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מניח שלא ראית את "עובדה". אז אתן לך רק קטע קטן מהזיכרון, אבל זוכר היטב. לביבי הייתה רל"שית בשם חני, רל"שית לא עובדת מדינה עובדת ליכוד, במצודת זאב, שמה חני. שרתה את בת 60.000 השרמוטות , בעלה וילדיה. בערוב ימיה חלתה בסרטן אלים. פוטרה ממשרתה. אחרי שפוטרה, בת 60.000 השרמוטות הייתה בוילה בקיסריה. והנה דו שיח, בשעות הערב:
בת 60.000 השרמוטות: תבואי לקחת אותי למצודת זאב, ממקום המגורים שלך זה שעה (או שעה וחצי, לא זוכר) נסיעה
חני:כבר יוצאת
חני מגיעה לקיסריה, עומדת מחוץ לבית כותבת לה: הנה אני למטה
בת 60.000 השרמותות לא עונה שעה שלמה, ואז עונה: סליחה, הייתי צריך להדריך את העוזרת החדשה. שים לב, אחרי שעה !!!!
חני: בסדר
אחרי זמן מסויים כותבת לה בת ה 60.000 השרמוטות: תודה. לא צריך, ביבי בדרך הבייתה
לזכור, שחני חולת סרטן אלים. לא עובדת יותר במפלגה.
אם יש לך הגדרה אחרת מ60.000 שרמוטות, אולי אאמץ, לא נוח לכתוב כל פעם בת 60.000 שרמוטות, משהו קצר יותר.
כל זה מתועד בווטסאפים, כידוע אי אפשר לזייף את זה. אתה יכול להניח שכל שכתבתי די מדוייק.
ובברכת היידה שרה
הערה ניהולית: בוריסקה, אולי אינך מעודכן, אבל בפורום זה הוחלט שלא מדברים כך על נבחרי ציבור ובני משפחותיהם. על כן, אנא ערוך את הודעתך. אם לא תעשה כן בדקות הקרובות איאלץ לעשות זאת עבורך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מניח שלא ראית את "עובדה". אז אתן לך רק קטע קטן מהזיכרון, אבל זוכר היטב. לביבי הייתה רל"שית בשם חני, רל"שית לא עובדת מדינה עובדת ליכוד, במצודת זאב, שמה חני. שרתה את בת 60.000 השרמוטות , בעלה וילדיה. בערוב ימיה חלתה בסרטן אלים. פוטרה ממשרתה. אחרי שפוטרה, בת 60.000 השרמוטות הייתה בוילה בקיסריה. והנה דו שיח, בשעות הערב:
בת 60.000 השרמוטות: תבואי לקחת אותי למצודת זאב, ממקום המגורים שלך זה שעה (או שעה וחצי, לא זוכר) נסיעה
חני:כבר יוצאת
חני מגיעה לקיסריה, עומדת מחוץ לבית כותבת לה: הנה אני למטה
בת 60.000 השרמותות לא עונה שעה שלמה, ואז עונה: סליחה, הייתי צריך להדריך את העוזרת החדשה. שים לב, אחרי שעה !!!!
חני: בסדר
אחרי זמן מסויים כותבת לה בת ה 60.000 השרמוטות: תודה. לא צריך, ביבי בדרך הבייתה
לזכור, שחני חולת סרטן אלים. לא עובדת יותר במפלגה.
אם יש לך הגדרה אחרת מ60.000 שרמוטות, אולי אאמץ, לא נוח לכתוב כל פעם בת 60.000 שרמוטות, משהו קצר יותר.
כל זה מתועד בווטסאפים, כידוע אי אפשר לזייף את זה. אתה יכול להניח שכל שכתבתי די מדוייק.
ובברכת היידה שרה
המלצה ידידותית, אל תיבנה מתוכניות כמו 'עובדה' כדי לחשוב שאתה יודע משהו על מישהו או משהו. הסיכוי שמהתוכניות האלה תצא אמת לאמיתה (ולא אמת לשעתה), נמוך למדי בדרך כלל. אגב, מי התלונן על הנ"ל, אותה חני? משפחתה? או איזה 'עיתונאי' שאיכשהו נחשף לחומרים (ואם כן, כיצד בדיוק) הפרטיים האלה?

boriska1

Active member
הערה ניהולית:
פוסט זה נערך/נמחק על-ידי הנהלת הפורום מאחר והוא נוגד את כלליו ולאחר שכותבו סירב לערוך את הדברים בעצמו לאחר שנתבקש.

Harrington

Well-known member
מנהל
מאוד פשוט , הרינגטון. ההתכתבות הנ"ל מווטסאפ. נתן אותו יורש חוקי של המנוחה. והבאתי לך קטע קטן, מצביע על אופי ה 60,000 שרמיטות.
יש הרבה קטעים, אחד מצולם, הבן של בת 60.000 השרמוטות מגיעה לשבעה של חני, ומתעניין מאוד היכן הטלפון שלה.
אז לא מצאת קיצור שאוכל להשתמש? אגב לא מצאתי מה זה "היידה". הכי קרוב שמצאתי זה בגרמנית - HEIL. לאבא לכתוב HEIL SARA. אז אמשיך לכתוב מילה שאני לא מכיר "היידה"
אני מתייחס רק למה שמתועד היטב
הערה ניהולית:
ניתנה לך האפשרות לערוך ולתקן בעצמך ולהתאים את דבריך לכללי הפורום. החלטת שלא לעשות כן ואף לחזור על פוסט נוסף שנוגד את הכללים. משכך, אין מנוס אלא לערוך את שתי הודעותיך הנ"ל. ככל שתבחר להמשיך להתעלם מכללי הפורום, לא יהיה מנוס אלא לנקוט בצעדי משמעת נוספים. נשמח מאוד אם לא נצטרך להגיע לכך, אבל הדבר נתון לשיקול דעתך הבלעדי.

boriska1

Active member
הערה ניהולית:
ניתנה לך האפשרות לערוך ולתקן בעצמך ולהתאים את דבריך לכללי הפורום. החלטת שלא לעשות כן ואף לחזור על פוסט נוסף שנוגד את הכללים. משכך, אין מנוס אלא לערוך את שתי הודעותיך הנ"ל. ככל שתבחר להמשיך להתעלם מכללי הפורום, לא יהיה מנוס אלא לנקוט בצעדי משמעת נוספים. נשמח מאוד אם לא נצטרך להגיע לכך, אבל הדבר נתון לשיקול דעתך הבלעדי.
ולכתוב על אלוף במילואים, שהוא לא מאשים את חמס בתקיפה ורצח זה בסדר? לא אערוך כלום.

Harrington

Well-known member
מנהל
ולכתוב על אלוף במילואים, שהוא לא מאשים את חמס בתקיפה ורצח זה בסדר? לא אערוך כלום.
הערה ניהולית: כאמור, השאלה אם לערוך או לא נתונה לשיקול דעתך הבלעדי. דברים שנוגדים את כללי הפורום ולא נערכים על-ידי הכותב לאחר שנתבקש (בקשה שהיא לפנים משורת הדין אגב), ייערכו על-ידי הנהלת הפורום או יימחקו. ככל שתתעקש להמשיך לכתוב בניגוד לכללי הפורום, מתישהו נפסיק לשחק גננת ופשוט נמנע את זה מראש. יהיה חבל מאוד אם נצטרך להגיע לכך, אבל ההחלטה לגמרי בידיך.

בניגוד למה שאולי חשבת, זה לא דיון.

למעלה