אני חולה =(
ביום שלישי האחרון מישהי הגיעה ללימודים ממש חולה. ואני כמובן נדבקתי. ביום רביעי כבר קמתי עם הרגשה רעה, ומיום חמישי בבוקר אני עם חום גבוה. גם ככה עם אשפוז בית [מסיימת שבוע שני], אז לפחות זה, אבל מרגישה ממש זוועה עם כל החום הזה, ומאוד כועסת על אנשים שבאים חולים ולא אכפת להם שהם מדביקים אחרים. בשנה שעברה למדה איתי מישהי כל כך אנוכית ומרוכזת בעצמה, שזה היה משהו מיוחד. ויום אחד היא הופיעה לסמינר עם שיעול כל כך נורא, שהשיעול הכי חולה של הסיאפניק הכי גוסס הוא לחש לידו. מסתבר שלגברת יש ברונכיט. אבל היא מרגישה בסדר, אז היא באה. חצי כיתה ניסתה להסביר לה שהיא הולכת להדביק את כולנו, והיא פשוט משכה בכתפיה וחזרה ואמרה "אבל אני מרגישה בסדר, מה הבעיה". תוך כדי זה אני הייתי בלחץ קיומי, ועוד מישהי הייתה בלחץ קיומי כפליים - לא רק שהיא אסטמטית, אלא גם הייתה בהריון באותו הזמן. לגברת האנוכית היה מזל שאף אחד לא נדבק, כי יש מצב שאני והבחורה בהריון היינו שוחטות אותה. גועל נפש, כמה שלאנשים לא אכפת מאחרים. מה עושים בעצם במצב כזה? הדבר היחיד שעולה בדעתי הוא פשוט לקום ולעזוב אם מישהו בא כל כך חולה, ואז אני מפספס הרצאה או סמינר. אבל אז אני אפסיד מצי מהלימודים. וזה ממש לא נראה לי הוגן שאחרים יבואו להדביק, ואני אעזוב. עם כל הכבוד, במצב כזה אני לא המפגע הסביבתי.