כשהעולם לוחץ ומרגישים מרוקנים...

כשהעולם לוחץ ומרגישים מרוקנים...

כשנראה ששום אתר לא מחדש כלום, המילים בספר מטשטשות מול העיניים (ולא מדובר בלכלוך על המשקפיים), כשהמדיטציה נמרחת לה ובכלל מרגישים שהזמן זוחל ושום דבר לא קורה, כשהטקס ללבנה המלאה נראה מכני ובכלל מרגישים שהמצברים התרוקנו... מה אתם עושים? אני למשל, הולך ל"נקודת הכח" שלי ביערות הכרמל, מתחבר לאמא אדמה ומרגיש כיצד היא טוענת אותי מחדש ומרגיעה אותי. מה נקודת הכח שלכם? איך מצאתם אותה? מתי אתם הולכים לשם? שלכם אילן

אני כופר, אז הטקס שלי אינו דתי.

אני מבצע הרפיה (בשיטת סילבה, למי שמכיר), מתחיל בהרפייה פיזית, ועובר לנפשית ולניקוי אנרגיות שליליות, והכנסת חיוביות במקומם. אני עושה זאת אחת לשבוע-שבועיים, או במקרה הצורך כשאני מרגיש רע, זה יעיל מאוד ובמקרים מסוימים גם מהנה מאוד. או שאני סתם הולך לישון

Rinor Zidran

New member
נקודת הכח

אילן היקר... חבל אם מרגישים מרוקנים, אך אני מבין...התחושות קיימות בכולנו. אני שמח לשמוע שיש לך כיצד למלא את נפשך באושר ואנרגיות חיוביות שוב... אשר לנקודות הכוח שלי: הים הדיונה בעירי שבאשדוד יותר מכל אני מתחבר לדיונה, החול, הגבעות, עורבים... ההרגשה שזוהי האדמה הטהורה שהאדם לא נגע בה, חפר, בנה, הכל טהור בה, חיות ממלאים את האזור, נסתרות אך שם, ישנה תחושה של מסטיות בדיונה, כח של אלפי שנים, ותחושה של האלים שמתבוננים...ומחייכים....לכולנו... אהבה ואור...תמיד...

killerspider

New member
אי - עשייה

אני יוצרת מחדש את העולם שלי ואז הוא לא משעמם יותר.קצת כמו "refresh" לפעמים כשזה לא עוזר, אז, כן-לטבע.הכל הולך- מדבר, יער, נחל,פרח,תפוח-אדמה,שמש,כוכבים,כאלה. בהכל יש השראה. ואני גם שונאת טכסים.

voodoo childe

New member
יש לי מקום.

אני באמת יכול להבין את ההרגשה של ריקנות, לי יש מקום מאוד נחמד שמצאתי שבני אדם מעדיפים לא להגיע לשםכי הוא די מרוחק, ויש בו הרגשת ניתוק מבני האדם והלחצים שהם מפעלים.

hsotrt

New member
אני חושב שהמקום שלך נקרא "החדר שלי"

אבל בעיקרון אני מעדיף לצאת לטייל בחורשה הקטנה ושם אני" נטען" באנרגייה חיובית טבעית... בעיקרון כל הרגשה של טבע וחי נותנת לי הרגשה של טעינה והרגשה חיובית!

LoLiTa1888

New member
אממ סיני...

אני יכולה להגדיר את עצמי בתור אשכנזית בגוף של מרוקאית (יש לי פיוז קצר) ככה שמקום שקט ומרגיע הוא באמת נחוץ. משפחתי ואני (חמור קופץ בראש
) נסענו לסיני בערך שלוש פעמים בשנה, אבל עכשיו "בגלל המצב" אנחנו לא נוסעים ואין לי שום מקום להרגע....
שכול משאלותיכם יתגשמו שין שן

voodoo childe

New member
שתדעי לך

עם כמה שאומרים שהמרוקאים עצבניים, אם פוגשים אשכנזי עצבני הוא הרבה יותר מסוכן, אני יודע את זה כי, אולי אין לי פיוז קצר, אבל כבר הצלחתי להוריד ערס גדול ועצבני כשהוא בגובה של מטר תשעים, ואני בגובה הצנוע של מטר שישים. אז אין לזלזל בעצבנות האשכנזית

Justin Angel

New member
אין בזה שום היגיון.

מה ההיגיון בזה שאומרים "הכל קשה לי, אולי אני אצא להפסקה"? שהמצב קשה, שהחיים לוחצים ושיש פשוט יותר מדי לעשות, אז יוצאים החוצה בפי שלוש יותר כוח ממה שהייתי יוצא כרגיל. אתה מראה לעולם האנושי הזה מי אתה ומי הבוס :) זו הדרך להתמודד עם משבר, ולא לברוח לאיזה חורשה :)

זה לא "הכל קשה לי"

אלא תחושה שלפעמים "תוקפת"... שהכל נעשה שיגרתי מדי, מרגישים עייפים וחסרי מרץ. לפני שחוזרים ו"תוקפים" אז צריך לטעון מצברים, לא? אילן

Cath

New member
לצערי, נקודת הכח שלי...

..נמצאת אלפי קילומטרים מכאן, ואם להיות מדויק, אז במזרח אירופה, מדינה ירוקה ויפה בשם אוקראינה, על ההר בשם "ליסה גורה"(תרגום מילולי ישמע כ-"ההר הקירח"). באחד הטיולי נווד שלי הגעתי לשם לקראת רדת החשיכה, ואפילו לא שמתי לב לאיפה הלכתי, ולמה. בחרתי לי מערה חמודה וריקה מ"דיירים" לא רצוים ובהיותי שיכור נרדמתי. אז התחילו ההפתעות. קודם כל החלומות: קשה לי להסביר את התוכן, וצורת החלום, שהדהימה אותי ביותר, אבל ללא ספק זאת הייתה הפעם הראשונה שנתקלתי בתחושה כזאת בחלום. הדבר הבולט השני, הוא שהחלומות היו בשחור\לבן(אגב, זה גם לפני כן לא קרה אף פעם), ואז התעוררתי. רק סופרי אימה מוכשרים ביותר יצליחו להעביר את התחושה שניתן לחוות שם, שעה בסביבות 5 בבוקר, אני מרגיש מאד רענן, ללא כאב ראש וכל זה אופורי ביותר, אם לא התחושה המתמדדת האני לא לבד כאן(לא, אני לא פאראנויד:), אבל הייתה שם נוכחות חזקה ביותר, כאילו העצים עצמם בוהים בכל צעד שאני עושה. והדבר המפליא הוא שכעבור שעה ומשהו, בדיוק לקראת ארוחת הבוקר, אותם מבטים כבר לא הציקו, הנוכחות לא נעלמה, אבל כנראה היער קיבל אותי. איך כל זה מתקשר לנקודת הכח? אז תקשיבו, במחשבה של" אם אני כבר פה" עליתי לפסגה והחלטתי לעשות מדיטציה. אחרי דקה ראשונה כבר ידעתי ללא ספק שכל ההר הזה הוא מיוחד ביותר, מכוסה בעצי אלון ואורנים אפלים, מוקף בדממה מוחלטת ושומר סודות רבים, הרגשתי משום שהיה מקום טעון, ואותם הנזירים שבנו את הכנסיות בדיוק על המקומות הטכסיים וקדושים לדרואידים יבינו על מה אני מדבר.יש סיבה לדבר.. מקומות אלו הם בעלי פוטנציאל אנרגטי גבוה ביותר לאחר שנים של פעילות מאגית. למה אני מספר את זה? תקשיבו מה גיליתי 3 ימים לאחר מכן, כבר בעיר השוכנת ליד-"ההר הקירח" הוא אחד מהמקומות המפורסמים ביותר באירופה מבחינת משמעותו הסמלית, ואכן בעל היסטוריה עשירה של אלפי מכשפות, פאגאנים, וכל אשר התקרב לאזוטריקה ואוקולט. בתקופת האינקוויזיציה ההר נהיה מקולל, והפך למקום של הוצאות להורג. ציד המכשפות, בנוסף להקרבות המרובות בהתרחשו לפני כן, נתנו להר את שמו -"קירח", משום שאחרי שדם נוגע באדמה (לפי אגדה מקומית), שום דבר לא יגדל שם. לסיום רק אומר כי אותה מדיטציה הייתה גם ריפוי בשבילי (חום של 38 מעלות, וכל התוצאות לוואי של אנגינה כרונית -נזלת וכו´ פשוט נעלמו באותו היום ולא חזרו יותר), וגם השאירו בי תחושה של אופטימיות מסוימת שנשארה עד עצם היום הזה:) מקווה שנהנתם מהסיפור..

תנסה למצוא

נקודת כח חלופית בארץ. אולי לא תחוש באותה העוצמה שחשת ב"ליסה גורה" ("תדר" שונה, עוצמת רגשות), אבל בהחלט יעזור לך להיטען. נק´ אנרגיה קיימות בהמון מקומות. כן, שמעתי סיפורים על "ליסה גורה" (אני גליצינרי במוצאי). אני זכור שלא פעם בילדותי ניסיתי לדמיין כיצד במקום נראה. שלך אילן

Cath

New member
וואלה:)

כן, זה ברור שישנו מקום כזה גם בארץ, אבל בדיוק כמו בפעם הקודמת אני לא מתכוון "לחפש" אותו, במלוא מובן המילה, אלא אני פשוט אדע, כשאני אמצא אותו:) אם עדיין מעניין אותך תאור וויזואלי של ההר- לא גבוה, אך מאד רחב, כבר מזמן לא "קירח":), אלא, כמו כל דבר באוקראינה, הפך להיות ליער חשוך מרוב הצמחייה. כולו מוקף בדרך-אפר שעולה לפיסגה בספירלה מושלמת (!) בצורתה. אין לי מושג מה ולמה, אבל לפני כ-50 שנה למטרה לא ברורה לחלוטין קרו שני דברים: 1. בגובה בינוני, בצורת מגן דוד, משהו חפר 6 מנהרות בגובה 2 מטר, ורוחב, קצת יותר, ונעל אותם עם שערי עץ כבדים ביותר. 3 נפרצו, אך מהר מאד משהו דאג לפוצץ אותם, ולחסום לנצח, ו3 עדיין כמו שהם. די ברור ש-6 המנהרות נפגשות באמצע ההר. התגובה שלי הייתה..erm..go figure 2.ע"י חישוב אסטרונומי לא ידוע לי, מישהו נוסף, או אפילו אותו אחד, תקע משולש ענק מגרניט שחור באמצע ההר. אנשים מעדיפים להתרחק, אך מוזר לי שמישהו לא ניסר את זה לחתיכות ולקח למכירה (להתחשב בעוני שם, זה כסף לא רע).. ולא משנה כמה זמן יעבור, תמיד יהיו אגדות חדשות על ההר הזה:)

שירים

כשהעולם לוחץ ואי אפשר לברוח לשום מקום. נסגרת בחדר, מחבקת את הילדים ומבקשת מהילדים שכמה דקות של חסד לא יפריעו .. פותחת ספר שירים של רחל שפירא (כמו צמח בר) או של נתן יונתן ושוקעת בערגה. או יוצאת עם כל החבורה לגן השעשועים הסמוך, ובהעדר חברים לשיחה צופה בשקיעה מהממת או , זה לפחות מה שעשיתי בפעם האחרונה ) , מנסה ללמוד איך להחליק בסקט-בורד . ביי

suki da yo

New member
לא...

אני סתם לפעמין נמרחת. לפעמים אני פשוט מרגישה נאחס כזה, וזהו. אני צריכה את הנאחס הזה באיזו מידה, כי אני לא מצליחה לאגור את הכוח להפסיק את זה, אם מישהו מבין את הכוונה שלי, ואני פשוט נותנת לזה לעבור, בידיעה שבסוף אני ארגיש יותר טוב.. פעם זה נמשך כמעט שלושה חודשים....

למעלה