כשהתאמנתי בתיאלנד הכרתי

taltaltal28

New member
כשהתאמנתי בתיאלנד הכרתי

בחור ישראלי בשם אלדד (לוי) אני לא ממש בטוח עם השם משפחה הוא לוי. הוא מתאגרף באיגרוף תיאלנדי במשקלים הכבדים. מישהו מכיר אותו??? ויודע מה עם הבחור??? הוא התאמן אצל שוקי רוזנצוויג במשך חודש. היה לו קרב בעבר עם מני אוסי הגדול.

taltaltal28

New member
למה הוא לא משתתף בזירה הוא

יכול להיות יריב מצויין לרן נקש.

הוא השתתף אצלנו פעם...

היום הליגה המקצוענית לא משתתפת באירועי "הזירה" יניב

koby1230

New member
רן נקש נגד אלדד לוי

נקש ניצח את אלדד לוי לפני מספר שנים בקרב איגרוף תאילנדי! היום אלדד ירד במשקל לקטגורית 86 ק"ג

mordi glam

New member
קרבות של נקש

למרות גילו הצעיר 26 בערך נקש עשה קרב בצעירותו גם נגד איגנאשוב כן כן איגנשוב קראתם נכון

El4d

New member
מנצל שירשור - חיים תאילנדי

מישהו שמע פעם את השם הזה, חיים תאילנדי , שמעתי שהוא הראשון שעשה קרב בינלאומי בארץ והוא נחשב לאחד התותחים בארץ.

nimiz

New member
חיים תאילנדי,הוא חיים עובד, חניך של

המאסטר הגדול ביותר שהיה פה,שוקי רון.מי שלמד אצלו והתמיד יצא לוחם טוב מאד.שוקי רון שהה שנים במכון MEJIRO GYM שם למד שהחגורה השחורה שהיתה לו לפני שהגיע לשם טובה בערך לקשירת המכנסיים. כשחזר לארץ אחד מתלמידיו הראשונים היה חיים עובד.הקרב הראשון שאורגן פה היה נגד איזשהיא נבחרת הונגרית,והוא פירק מהר מאד את אלוף הונגריה,לקרב השני נגד שוקי רון המתמודד סרב להיכנס וגרם לנו אכזבה רבה.כמו כן עלו באותו ערב אם אני לא טועה אודי סלמה ומשה זכות..אודי מאמן היום במכון גראג' ברמת החייל.. חיים עובד רכש לעצמו שם של גובה חובות יעיל כאן ובאירופה ושל מתאגרף בקרבות הימורים שנערכו בלילות בפארק הירקון בסוף שנות השמונים,לא זכור לי שהוא הפסיד איזשהוא קרב..אהההההה היו זמנים. ושלא תגידו לו שאני סיפרתי את זה...

razcoren666

New member
אמיר

האמת, כל מה שאני יודע עליו זה שהוא אכל אגרופים מטורפים של גארי גודרידג' באחד מהפריידים הראשונים ולא ראיתי אותו מאז. אבל צירפתי את המאזן שלו:

Guy Schlesnar

New member
ראיתי אותו בדי וי די של רוטן

וחוץ מהשם,גם לפי המראה הוא יכול להיות ישראלי. אבל בשרדוג לא רשום מקום מוצא,ככה שאני לא יודע.

razcoren666

New member
עכשיו

אני אפילו יותר אהנה לראות את הקרב שלו עם גודרידג'.....

למעלה