כשהתפקידים מתחלפים...

efratha

New member
כשהתפקידים מתחלפים...

מה הייתם אומרים על בחורה שיצאה לדייט ראשון עם גבר, הוא התלהב ממנה בטירוף - היא - נחמד, אבל לא יותר מזה. יצאו לדייט שני יום אחרי - הבחור כבר תופר חליפה, היא - בעיקר חרמנית :) בסופו של הערב עשו סקס. למחרת, היא מתקשרת ואומרת לו באופן עדין אך ענייני שזה כנראה לא יימשך. אני יודעת שאם גבר היה עושה לי את זה (זורק אחרי לילה של סקס), הייתי מתבעסת בטירוף. אבל האם זה ככה גם לגבי גברים??

bikingstudent

New member
המשך- אנחנו לא בני אדם ?

אני לא מאמין ב"סטיגמות" כמו כל הגברים\נשים הם ______ (השלם את החסר) אני כן מאמין שלכל אדם צריך להיות קצת כבוד עצמי וכבוד לזולת, ממש קצת.. בדיוק מספיק כדי לא לגרום לצד השני לטפח "אשליות" וכי ביננו כל ה"סיפורים" על "אני לא מפתח\ת ציפיות" לדעתי זה בולשיט כי כשמכירים מישהו\י שעושים רושם רציני ומאמינים שיש מצב לקשר.. המוח מתחיל לרוץ קדימה לבד ואם לא הבנת מה שאני מנסה להגיד זה שאת אמרת ש"שאם גבר היה עושה לי את זה (זורק אחרי לילה של סקס), הייתי מתבעסת בטירוף" אז התשובה היא כן, זה עובד לשני הכיוונים .

זכוכיות

New member
אני חושבת שמן ההגינות-

כדאי שתצהירי כוונות לפני מעשה. כלומר, את שיחת ה"כנראה שזה לא יימשך" אפשר לנהל לפני הקס, ותוך כדי להסביר שאומנם זה לא יצא מזה קשר ארוך, אבל לא אכפת לך להעביר איתו כמה שעות...

הא כן שכחתי שגברים הם רובוטים...

חסרי רגשות.. עובדים בצורה מיכנית... טוב כנראה צריך ללכת לקוסם מארץ עוץ כדי שיתן לנו לב...

efratha

New member
אוקיי

אז כנראה שקצת הקצנתם את הכוונה בשאלה שלי... שמלכתחילה נוסחה בטון יותר קליל ומשעשע, כי באמת לא מדובר כאן בדילמה חורצת גורלות. אז הנה הבהרה: אני האחרונה שתחשוב שגברים הם רובוטים! אבל הדיעה הרווחת היא שלרוב בנות מתייחסות אחרת לסקס, בצורה קצת יותר רגשית. אני לא אתחיל לפרט בדיוק מה היה שם באותו ערב, אבל הבחור לא "הולך שולל" כפי שנרמז. לא תמיד אפשר לחלק את הדברים ל"לפני" ו"אחרי" בצורה חדה וברורה כל כך - לא כלפי חוץ ולא כלפי פנים. לפעמים דברים פשוט קורים והמסקנות מגיעות אחר כך. פשוט עניין אותי לדעת איך אתם רואים את זה ועד כמה זה שונה מאיך שבנות היו לוקחות את זה.

זכוכיות

New member
אני חושבת שהמקום היחיד שיש בו שוני

הוא עניין התפיסה. כלומר, בחורה (יש מצב שאפילו אני, למרות שאני משתדלת לא לחיות ע"פ זה) שתשכב עם גבר ואז תיזרק, עשויה להיכנס לסרטים שהסיבה לכך שהיא נזרקת- היא הסקס, כלומר, תראי כמה מדקלמים את אותה מנטרה כאן בפורומים- אל תשכבי עם גבר בדייט הראשון, הוא יאבד עניין, יאדה יאדה. אז אישה, שיש לה את כל התקדימים, ושמעה את הנאום מכל הדודות והשכנות, וקראה את כל ההודעות בפורום, תיכנס לסרטים בקלות, וכשהאגו נפגע הוא מצליח לעבוד גם על הלב. אני לא חושבת שאגו של גבר כלשהו יתמוטט אם מישהי תשכב איתו לפני שהיא תזרוק אותו, לא יותר מאשר אם היא היתה זורקת אותו בלי לשכב איתו, כי לא השתילו לו את המחשבה הזאת בראש. אבל דברים אחרים כן יכולים להישבר. אגב, הייתי במצבך, אני מבינה אותך, בערך. כלומר- הסיפור שלי קצת "משודרג". בקצרה, היה לי חבר טוב שמעולם לא הביע בי עניין וגם לא להיפך, יום אחד הדברים התגלגלו לאן שהם התגלגלו בלי שחשבתי שמשהו רוחש מתחת לפני השטח. יום למחרת הגיעה שיחת "יחסינו לאן?" מכיוונו, אני הופתעתי, עניתי בתמימות שמבחינתי אנחנו עדין לברים טובים ומכיוון שגם הסקס היה טוב אז לא אכפת לי ש"נחטוא" מדי פעם, הוא נפגע נורא והחליט לנתק איתי קשר (ניתוק הקשר בפני עצמו היתה סאגה שנמשכה כחודשיים..).

Gvido Zivers

New member
אם הסקס היה טוב, הגבר יתבאס כנראה

גם הגברים רוצים לשמור לידם את מה שהם נהנים ממנו. אם הוא נהנה איתה בתור בן אדם וגם הסקס היה משובח, בוודאי שיכאב לו ויתסכל לאבד את זה. במיוחד אם הוא לא מבין מדוע זה קורה ומה הייתה הטעות שלו.

Lir האחת

New member
לדעתי

בתור בחורה, [שיש לה כמה ידידים
ושומעת סיפורים] בחור היה מתבאס באותה מידה. הכל תלוי עד כמה רוצים את הצד האחר. לקבל דחייה מהצד האחר, שבו אתה מעוניין, זה לא נעים. וזה יכול לבאס בחור ובחורה באותה מידה.

תלוי מאוד...

אם הבחור בקטע קליל, שם כדי להעביר את הזמן וכמובן סקס אז בקטנה... אם הוא כן בקטע רציני של חברות אז זה פוגע בדיוק כמו כשזורקים בחורה... לכן חשוב לא לשחק משחקים ולהיות הכי תכלס' בעולם... תגידי "אני לא מחפשת קטע רציני עכשיו, אבל אפשר לזרום חד פעמית" ככה כולם יודעים למה הם נכנסים והרבה יותר סבבה... וגם סקס זה אחלה מחוות פרידה מקשר קצרצר :)

למעלה