"כשה-
בוכה רק אלוהים שומע"

danielap

New member
"כשה-../images/Emo23.gif בוכה רק אלוהים שומע"

אלוהים, אני יודעת שאני מבקשת בקשה גדולה מאוד - להביא ילד לעולם. אני לא יודעת במה חטאתי (יותר מכל אחת אחרת שמקבלת את המתנה הזו שאני רוצה, באופן טבעי ובקלות). אני ישנה עם ספר תהילים מתחת לכרית, צמה כל יום כיפור, עוזרת כמה שאפשר למי שרק אפשר, אני חושבת שחיכיתי מספיק זמן (שנתיים) אז
תן ידך שתוך כדי שאני מדברת אליך מתוך ליבי, יווצר לו שם בתוכי העובר המיוחל והכל כך רצוי.אמן. כשה-
בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה. שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה ה-
בוכה בשקט
וכשהלב שותק הנשמה זועקת. שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח.
כשה-
בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום.

רגשת אותי.......

מחזיקה לך אצבעות. מתפללת בשבילך.... יודעת זוכרת את ההרגשה שכל כך רוצים ילד ו..... מאחלת לך את כל הטוב... וכשתהיה תשובה חיוביתתתתתתתת תמרחי אותה על כל ה פ ו ר ו ם.

ש ו נ י

New member
אני רוצה לספר לך משהו ../images/Emo141.gif

תראי אני לא יודעת מה להגיד לך קודם כל אני שותפה לצערך ומקווה שבקרוב תבשרי בשורות טובות רק ש... יש אומרים שאם מקבלים קבלה נוספת בתורה ומצוות... אז זה עוזר משהו שאת לא עושה עדיין רק ש..... אני יודעת דבר אחד. כל הבנות שאי פעם הכרתי שהיתה להן בעיה כזאת והכרתי... היה להן משהו אחד במשותף! את יודעת מה? הן היו טובות במיוחד! כלומר...... טובות לב במיוחד צדיקות במיוחד או בעלות חסד במיוחד או... ככה, ראו עליהן שהן ממש ממש ממש במיוחד נשמות טובות אגב כל הבנות שאני אי פעם הכרתי כולל אחותי שתחי' שלא היו להם ילדים שנים נושעו בסופו של דבר (בקרוב אצלך) אבל אומרים שה'... מי שהוא אוהב הוא מייסר אותו לפעמים כי הוא רוצה אותו קרוב עוד יותר ורוצה את התפילות שלו עוד יותר ממש המון המון המון ואני, מה אני יודעת? אני לא יודעת נשמה. תתפללי הרבה, וחזק! תצעקי ותבכי אליו הרבה! הוא לא מתעלם ממך רק רוצה אותך קרוב קרוב אני בטוחה שתפילה תצטרף לתפילה ומצווה למצווה וכל אלה יעשו כלי כדי לקבל את הברכה הגדולה ביותר בצורת ילד/ה זה מה שאני הקטנה מבינה תבשרי לנו בשו"ט בקרוב את לא לבד אנחנו אתך ה' אתך ובעזרת ה' בקרוב גם התינוק/ת החדש/ה שלך י/תהיה אתך
תהיי שמחה שבוע טוב

גריני

New member
יקרה,

לפעמים תפילה ובקשה אינן מספיקות... לפעמים יש צורך בהתערבות אנושית, דהיינו - רפואית... האם פנית גם לדרך הזו? ועוד משהו - המחשבה שמשהו שקורה (או לא קורה) בחיים שלנו הוא תוצאה של עונש כל שהוא ("אני לא יודעת במה חטאתי") - אני אישית לא כ"כ מתחברת לזה. אני מעדיפה להסתכל על החיים כעל איזשהו בית ספר מעשי גדול, שבכל שלב יש לנו שיעורים ומבחנים. החיים מזמנים לנו התנסויות שונות ואנחנו אמורים ללמוד איך להגיב להתנסויות האלו בדרך שהכי טובה לנו (ב"לנו" אני כוללת גם את טובת הסביבה שלנו, בדר"כ). אז לאור הגישה הזו, אולי מה שאת חווה בשנתיים האחרונות הוא התנסות בלרצות משהו מאוד מאוד - ולא לקבל אותו, מיידית. האם מתאים לך לשנות קצת את הגישה שלך, ולהסתכל על זה מזווית אחרת: במקום "עונש על משהו רע שעשית" - התנסות בכאב על אי הגשמת משאלת לב? שימי לב מה כתבת בשיר: "חזק אותי אלוהי, עשה שלא אפחד"... אולי זהו בדיוק השיעור הנוכחי שלך: להיות חזקה גם כשנסיבות חייך אינם מעודדים. את יודעת, לצחוק ולשמוח כשהכל בסדר: הבריאות, הפרנסה וכו' - זה קל מאוד. הקושי הוא להמשיך ולשמוח גם כשנסיבות החיים החומרניים לא כ"כ... שומעת את כאבך ומאחלת לך שייגמר במהרה!

hayapollak

New member
../images/Emo41.gifדניאלה היקרה-אלוהים מקשיב

שלום לך דניאלה. רוצה להגיד לך שכשהלב בוכה הרבה אנשים שומעים (גם אם את לא מרגישה כך) והרבה אנשים יכולים לעזור. תתפלאי אבל קורסים וסדנאות להרפיית מתחים ושיטות שונות להרפייה כמו למשל התעמלות לפי שיטת פאולה יכולים לעזור בענין הריון. צריך באמת לפתוח את הלב ולהתעניין. בענין אלןהים - אם יורשה לי - אלוהים לא שוכח אף אחד!!!!!!! בענין תהילים - אם את יכולה תקראי כל יום תהילים לפי הפרקים באותו יום כדאי לך לנסות.... ושיהיה לך אושר ושמחה בקרוב.

פלרית

New member
דניאלה חמודה

אני מבינה את צערך וכאבך. ביכולתך לעזור לעצמך אם רק תאמיני בכוחות שיש לך (ויש לך!!!). דבר ראשון והכי חשוב זה לא להיות בלחץ,במתח ולא להשתעבד לעצב שבמצבך. תהיי שלווה ורגועה, את ההמשך אני שולחת לך במסר אישי. לכל חברי הפורום הנהדרים אני ממליצה על הספר :"כוחו של התת-מודע" מאת: ד"ר ג'וזף מרפי. באהבה פלרית.

ש ו נ י

New member
גמני מצטרפת להמלצה, וגם בשעתו סמי

המליץ על הספר הזה ספר
חבל על הזמן MUST MUST MUST לקרוא!

sarav55

New member
דניאלה היקרה

אני מברכת אותך בכל כוחי לבן זכר עוד השנה בעזרת ה' תתפללי ותתני הרבה צדקה וה' יתברך יעזור לך לקבל בן זכר מה שם אימך אנחנו נתפלל עליך לקבלת בן זכר אמן ואמן יהי רצון מלפני מלך מלכי המלכים ה' יתברך שמו שיתן בבקשה לגב' דניאלה היקרה בן זכר לעבודתו יתברך ויזכה אותה עוד השנה לחבוק בן זכר אמן ואמן ה' יתברך שלי אני מבקשת ממך בקשה שלא תוכל לסרב לה אנא אל רחום וחנון עשה עם הגברת דניאלה חסד ותשלח לה בקרוב שתחבוק בן זכר בבריאות גוף אמן ואמן כל מי שקורא את זה יגיד אמן

danielap

New member
ריגשת אותי מאוד, מי יתן ותפילתך

עבורי תתממש. ואני מברכת אותך בכל טוב.

sarav55

New member
אמן שתתבשרי בשורות טובות

תשבי לבד בלילה במרפסת ביתך ותסתכלי על השמים ותדברי עם ה' יתברך ותגידי לו ה' יתברך שלי אני רוצה בן זכר לשמח אותך קודם כל וגם לשמח את בעלי והילד הזה שתתן לי מבקשת ממך שהוא יצא בריא בנפשו ובגופו ואני מבטיחה לך שאשמור על הנשמה הקדושה שתיתן לי תודה בורא עולם תבקשי ממנו מכל הלב כל יום לפחות 40 יום תראי שתפילה כזו לא חוזרת ריקם לפני כיסא הכבוד ותבשרי אותי בשורות טובות אמן

sarav55

New member
עדיין מברכת אותך

יהי רצון שהשנה הזאת תחבקי בן זכר אמן

נילי 22

New member
תמיד יש תקווה

לאחר 10 שנים, בלי שום תקווה שהרופאים נתנו לדודה שלי היא גילתה להפתעתה שהיא בהריון...היא לא ציפתה, היא בכלל הייתה בטוחה שזה לא אפשרי, 10 שנים של יאוש מתמשך. היא לא תכננה, היא לא ציפתה... זה פשוט קרה !!! מאז נולדו לה עוד שלושה ילדים. הרופאים קראו לזה נס רפואי. בת דודה שלי לא הצליחה להרות 5 שנים לאחר הנישואין... הרופאים לא נותנים תקווה... היא עברה את כל הבדיקות וכן גם בעלה ובבדיקות לא נמצא דבר. אמא שלי הציעה להם לאמץ, הם לא רצו אפילו לשמוע על כך, אך אימי אמרה להם שהתור לאימוץ ילד יכול לקחת שנים, היא המליצה להם להתחיל את ההליכים למקה שהם ירצו בעתיד וזה פשוט יקצר את דרכם, לאחר עוד 5 שנים של תיסכול טילפנו לביתם בבוקר ואמרו להם שאם הם רוצים ילד שיגיעו מיד לקחת - פשוט כך. לא היו מאושרים מהם !!! בת דודתי שהתהלכה שנים כשפניה נפולות ובגדיה עלובים, לא חייכה ולו פעם אחת התמלאה אושר אחד גדול, היא קיבלה את המתנה הכי גדולה בחייה ומאז יש אור והילה מסביבה. אל תתייאשי.... מתפללת עבורך, נילי 22

למעלה