כשחברה שונאת אותך

זואי zoey

New member
כשחברה שונאת אותך

לקראת סוף הלימודים כתבתי בלוג, והייתה ילדה אחת שהייתה החברה אחת מההכי טובות שלי, (זתומרת ממש כמעט הכי טובה) ואז התחילו לקרות דברים מוזרים וחצאי ריבים לא יודעת משהו לא ברור, וכתבתי על זה בבלוג שלי... כן כתבתי עליה דברים לא ממש יפים, אבל זה היה מזמן... לפני שבועיים וחצי בערך, מחקתי את כל הרשימות. אני לא יודעת מי אבל מישהו הראה לה את כל הבלוג שלי כנראה לפני שמחקתי, ועכשיו היא.. אני לא יודעת עם היא שונאת אותי הוא כועסת, אני לא יודעת. אנחנו הולכות ללמוד באותו בצפר שנה הבאה , אולם לא באותה כיתה. אני ממש מתחרטת על מה שעשיתי, למרות שזה בלוג, ורושמים מה שמרגישים וחושבים לא? היא רוצה שאני אסביר לה את פשר הדברים אבל אני לא יכולה... מה אני אגיד לה? אני יודעת שהדבר הנכון ביותר זה להתמודד עם זה. אבל זה נורא קשה... יש משהו שיכול לעזור לי?

Lir האחת

New member
את האמת?

פשוט לומר את האמת. שהדברים שנכתבו הגיעו ממקום של כעס כלפיה. שאת עדיין רואה אותה כחברה טובה שלך. ולהסביר שברגע שהכעס חלף, החלטת למחוק את הרשומות. וכמובן שאת מתחטרת שרשמת את הדברים הללו מבלי לחשוב יותר מידי על כך באותו הרגע, כי כאמור זה הגיע יותר ממקום של רגש. אם היא חברה טובה, אני מאמינה שהיא תסלח לך. פשוט תהיי כנה

זואי מתוקה,/tapuzforum/images/emo140.gif

את לא חייבת להיות כל כך מבועסת בגלל אותה חברה. אני מבינה שזה לא הכי נעים ויצא כאן קטע כזה אבל אני חושבת שיש לך את כל הזכות שבעולם לכתוב בבלוג שלך את מה שבא לך. הרי זה בעצם בלוג! בלוג אמיתי שמספר מה את חושבת ומה את מרגישה עם כל הכבוד לכל החברות החביבות והפגיעות. לדעתי את לא צריכה להרגיש לא בנוח בגלל זה, פשוט תסבירי לה שזה היה מה שהרגשת באותם רגעים ואת זה כתבת. תגידי לה שזה לא ממש משקף את מה שאת חושבת עליה באופן כללי אלא מה שעבר לך בראש באותם רגעים. או במילים אחרות: זה מה יש ועם זה היא צריכה להתמודד אם היא רוצה להיות חברה שלך. אם מתאים לה אז סבבה בגלל שהיא צריכה לדעת לקבל חברות עם כל הטוב וכל הרע אבל אם לא מתאים לה והיא תמשיך להציב לך תנאים שתסבירי לה ותעשה לך חקירות צולבות אז תעזבי אותה. שתחפש מישהי אחרת שתיתן לה דין וחשבון על כל צעד שהיא עושה. וואלה יופי, למה מה קרה?!? בהצלחה מתוקה!

למעלה