כשחוזרים על מנטרה כל כך הרבה פעמים

כשחוזרים על מנטרה כל כך הרבה פעמים

בסוף גם היא נשחקת. כל מה שאני שומע כאן מפי תומכי הליכוד זה - מדוע לא לבחור בשרון. אף אחד לא מדבר כאן על - מדוע לבחור בנתניהו :) כשאין באמת מה לאמר.. הכי קל זה להשתמש בססמאות :)

יוטו

New member
תתפלא - אני גם נגב ביבי ..

ביבי היה שותף לגירוש ולא מגיע לו לא לעמוד בראש מפלגת הליכוד ולא בראש המדינה , אבל שרון גרוע בהרבה ממנו .. ואפילו פרץ עדיף על שרון !

bhnadav

New member
אתה מדבר על תמיכת ראשי ערים ערבים

בקדימה, ומביא את הטיעון הזה לרועץ בפני תמיכה בשרון. עכשיו אתה אומר שעמיר פרץ עדיף של שרון
לא רק שעמיר פרץ הצהיר בפומבי שהוא לא רואה פסול בצירוף מפלגות אנטי ציוניות לממשלתו, בנושאים המדיניים שאתה כל כך חושש מהם אצל שרון (גירוש וכו'), עמיר פרץ הרבה יותר קיצוני ולא מושקל. אל תהיו דו פרצופיים, רבותיי. אם אינכם תומכים בשרון, אל תגידו סתם שאפילו עמיר פרץ עדיף על שרון, אם אתם אפילו לא מנמקים ממה נובע הדבר הזה.

יוטו

New member
אני חותם לך שפרץ לא היה בורח ככה

מהגוש ללא הסכם . ופרץ היה מגיב ביד הרבה יותר קשה על כול פיגוע מאשר "התגובה " (=חלוקת שטח נוספת ) של שרון . (והוא אמר את זה גם ) בכלל שמתי לב שכשהשמאלנים עומדים בראשות הממשלה - הם מבצעים מעשים ימניים יותר משהימניים עומדים בראשות הממשלה ....

על מה תחתום אם אין עוד טופס :)

ובטח שלא קבלות על פעילות פרץ במטרה למגר את הטרור.

ASOLTAN

New member
לפי מה אתה אומר זאת

הבטחותיו של פרץ שקולים להבטחתו של כל אחד אחר פרץ מעולם לא כיהן כשר ומעולם לא הבין בביטחון

דווידו

New member
וכשימניים עומדים בראש הממשלה?

הם עושים דברים שאפילו השמאלנים לא עשו דאו בגין בסיני ושרון בגוש קטיף

mean girl 16

New member
כי לימנים יש אומץ

הם לא סתם מבלבלים בשכל. ולדברים האלה צריך לתת זמן. כמו שאז היו את אלה שעשו לבגין באלגן עם ימית, עכשיו תנו לי אדם אחד שיגיד שהצעד הזה לא היה נכון. מצרים היו האויב הכי נורא שלנו. בגין הראש ממשלה הכי חכם והכי הגון בתולדות ישראל. ותהיו בטוחים שאם מפא"יניק היה עושה מה שבגין עשה היו פסלים שלו בכל מקום והיו עושים ממנו אגדה ענקית פי כמה מ"מורשת רבין" המגוחכת.

mean girl 16

New member
כל מדינאי עם שכל

יודע שהיינו חייבים לצאת מעזה וכן גם ביבי יודע את זה הוא רק ניצל את זה כדי לעשות באלגנים

יוטו

New member
ברור שאסור לתת לו , אבל לשרון

הרבה יותר אסור לתת לנהל את המדינה !

mean girl 16

New member
מי ייתן לפרץ להיות ראש ממשלה?

לבן אדם אין אפילו תעודת בגרות זה כל כך מעצבן אותי, בדיוק כמו סילבן כאילו מאיפה באת?? למה אתה חושב פתאום שמגיע לך להיות ראש ממשלה?? באמת המדינה שלנו עם כל כך הרבה צרות שהבן אדם האחרון שהיא צריכה זה מוקיון כמו פרץ שינהל אותה פרץ מנהל את המדינה, הכלכלה קורסת, הערבים בתוכנו. יאללה מי בא איתי לאלסקה? שמעתי שאיראן הקימו לנו מדינה שם חח

יוטו

New member
כול מי שנכנס ורואה תהודעה שמעל זו

שיבין משהו - אני כתבתי שאני נגד ביבי , בגלל הגירוש , זה לא אומר שאני חס ושלום בעד שרון , שרון הוא אסון הרבה יותר גרוע מביבי !! שרון הוא דיקטטור עברייני ! (אני כותב - אין לך זכות למחוק את זה אחרי ששמת את הודעתי בלי רשותי הראשונה בראש הפורום ! אני רוצה שיבינו טוב את כוונתי ל"גם אני נגד ביבי " ) לעומתו - ביבי עדיין לא דיקטטור , לכן למרות שיש לביבי את אותם הדיעות כמו של שרון (למשל בגירוש ) הוא (וגם פרץ) עדיפים בכמה רמות על שרון .

כולנו יודעים שלולא הפך חבוררותיו

לכוון אג'נדת אליטות השמאל. שרון היה יושב בכלא זמן כפול ומכופל מזה של אריה דרעי.

surfEU

New member
אז אתה טוען שבית המשפט שמאלני?

והוא לא שופט על פי החוק? כי לפי מה שאתה אומר במצב דומה ביבי היה נמצא בכלא? נו באמת....

לא. חסר ידע או דעת שכמותך.

אולגירכיות המשפט ניסו לסחוט את ביבי ולאלצו להתיישר. זה לא הצליח להם כי לא היה בכך ממש. לגבי שרון כפי שמודים גם שלח ודרוקר (האולטרא שמאלנים) זה דווקא הצליח להם בגדול.

למעלה