כשחסר לה משהו

כשחסר לה משהו

החברה אומרת שחסר ל משהו כמו" שיחה זורמת, פילפל, מישהו שיניע אותי, חוש הומור, שיצחיק אותי, להיות תלויה במישהו, להיות נגררת ולו גוררת. וואלה, כל הדברים הבסיסיים בקשר היא מחפשת ורוצה בי. קיים אדם כזה, אבל לא כולם נמצאים בי. אנחנו חודשיים יחד ומחר אני מגיע אליה לסוף שבוע כמו כל שבוע וסיכמנו שנמשיך לדבר על מה שחסר לה בקשר. היא בת 31, עוד אמרה שחתכה קשרים כאשר היו חסרים הדברים הנ"ל אחרי 3 - 4 פגישות (היא עדיין איתי). ועוד אמרה שאני חשוב לה והקשר איתי גם ושהיא לא סוגרת דלתות. (זה סותר את הדברים שאמרה : "שחתכה קשרים כאשר היו חסרים הדברים הנ"ל אחרי 3 - 4 פגישות". אולי הכוונה שהיא לא סוגרת את הדלת איתי. היא שפכה את הלב ממש, רק היא דיברה כאילו רומזת שהקשר חשוב לב (טוב אם לא היה חשוב לה היא לא היתה מדברת איתי על זה)... אז מה עושים
איך לגרום לה להניע אותה
מה לעשות
להזכיר שהדברים הללו נאמרו בזמן שהיא לא בתקופה הכי טובה שלה כי פוטרה מהעבודה אחרי שלוש וחצי שנים מחברת הייטק לפני שבועיים, לחץ של למודים, מבחנים ופרוייקט להכין. גרה בשכירות, חובות ומחשבות. לפני כן השיחות זרמו, היא דיברה, שיתפה וחוויות מהעבודה ועכשיו זה חסר לה. זה תהליך לא בריא אז מה עושים

niva99

New member
ממה שהבנתי....

היא רוצה אותך בחייה. שתיזום יותר,שתשדר לה הרגשת ביטחון בקשר (שזה לא משהו ארעי עבורך) מה שלא מצא חן בעיני זה שהיא מחפשת להיות תלויה במישהו,אבל מאידך אולי זה רק עניין של ניסוח כושל-כי ממתי תלות זה משהו לשאוף אליו. (כוונתה הייתה אולי -להיות קשורה ומחוייבת למישהו). -מה שהיא עשתה בעקיפין (אני עושה פירוש רש'י ל"תשדורת שלה)זה לרמוז לך תהיה שם בישבילי,תשקיע יותר בקשר,אני מעוניינת שיצא מזה משהו.

niva99

New member
../images/Emo26.gifמכאן.

"היא בת 31 , אמרה שחתכה קשרים שהיו חסרים לה הדברים הנ'ל .... (הכוונה למישהו שיניע אותה... להיות תלויה במישהו...)-ולמרות זאת היא עדיין היא עדיין איתך ,אמרה לך שאתה חשוב לה. והקשר איתך גם. הבט בפוסט שלך-הכל שם שחור על גבי לבן. -ולפירוש רש'י-איני קלה להשגה,איני מתמסרת בקלות,תעבוד על הקשר, תרגש אותי רפי, אם תהיה מספיק טוב-אולי יש סיכוי שנהיה ביחד... והכדור הועף למיגרשך להנחתה... ועכשיו מה אתה רוצה? אשה תלותית ,מוניפולתיבית ,המשחקת אותה קשה להשגה? אחת שתניע אותה-מה היא מנוע ואם כן מאיזו שנה? והשאלה השאלתית שצריכה פה להשאל-ומה היא מוכנה לעשות למען הקשר? רק דרישות ,טענות ומענות-מישהו יהיה פה אומלל.אם לא יראה את העובדות בזמן. מתנצלת בפניך אם הייתי בוטה מדי.

כתבתי לך בפורום אחר,

שלדעתי, ויתורים ומאמצים ושינויים אפשר לעשות - אם בכלל - עבור בת זוג. לא עבור מישהי, שעוד לא החליטה אם עברת את ועדת הקבלה או לא. זה דבר אחד. דבר שני הוא, שאתה צריך לבדוק עד כמה בחורה תלותית ונגררת מתאימה לך. כי אם עד היום התגלה חוסר התאמה - אז אולי נדלקת עליה, אבל היא לא הטיפוס שלך.

גלית35

New member
זה מה נקרא רוצה אבל פוחדת../images/Emo20.gif

תנסה לברר איתה באחת מהשיחות שלכם ממי היא נפגעה וממה היא מפחדת. מה שלי לא ממש ברור אתם חודשיים יחד ונפגשתם 4 פגישות? ואני חושבת שאדם מושלם לפי כל הדרישות יש רק באגדות. אני גם חושבת שהיא בודקת אותך עד כמה תיהיה מוכן לשמוע להשתנות{אולי} ולא ללכת. ואתה איך מרגיש בכל הקשר הזה?

איזה 4 פגישות

הרבה הרבה יותר. כל פגישה שלנו נמשך סוף שבוע שלם. "רוצה אבל פוחדת" זו מסקנה שנראה לי קרובה יותר להערכה שלי, אבל זו הערכה. היא יודעת שאדם מושלם לא קיים, היא כן בודקת ובוחנת אותי, נו טוב, נשים... איך אני מרגיש בכל הקשר. עכשיו, אחרי סוף שבוע שבילינו יחד זמן איכות מוצלח ואף דיברנו יחד אני מרגיש שינוי חיובי. היא פשוט צריכה להוריד לעצמה מהראש שלשנות אותי כל כך קיצוני לא ניתן. אני כמו שאני וכך אני, וטוב לה ובמידה ולא היתה חותכת ממזמן. צריך פשוט לזרום.... תודה על התשובות

למעלה