כשחשבתי שוב על הסרט שמתי לב למשהו מעניין..

Yo Yo 5

New member
כשחשבתי שוב על הסרט שמתי לב למשהו מעניין..

זה רק אני או שלאח.. פבאל אם אני לא טועה, זה שניסה להרעיל את הלורד עזריאל ושדיבר עם ראש המגיסטריום (האיש השמן) על הקיטוע.. אין דמון? מישהו שם לב לזה חוץ ממני? ואם אני טועה איזה דמון היה לו? יש מצב שזה סתם פרט שולי.. אבל מצד שני דמונים זה ה-דבר בסרט הזה.. אין מצב שפשוט סתם לא טרחו לעשות לו דמון לא? שתפו אותי בהגיגיכם =]

האבק

New member
דווקא הייתה לו דמון

יש לו דמון חיפושית קטנה. לא ממש רואים אותה כי היא קטנה, אבל רואים אותה בבירור בהתחלה, בחדר ההסבה בהרצאה של לורד עזריאל. יש קטע שהוא סוגר את בקבוק הטוקאי ורואים איזה חרק עף משם - זאת הדמון

JustRain

New member
כנראה לא טרחו

ואם אתה רוצה לתרץ, מן הסתם התחבא לו בשרוול. לא ממש מעניין אותי להתעמק בסרט - בידור קליל, מבחינתי, וזהו. אם כבר, זה מזכיר לי, תהיתי לגבי משהו. כשליירה רואה את ויל בפעם הראשונה היא נבהלת מכך שאין לו דמון. אבל איך היא יכולה לדעת? פאן לבש הרבה פעמים צורה של עש והתחבא לה בכיס, או משהו כזה. למה היא לא חשבה שזה ההסבר? במקרה של טוני מקריוס, זה פשוט - היא גם ראתה עליו שהוא לא לגמרי בסדר. אבל ויל בסדר גמור, ויש לו נשמה!

Yo Yo 5

New member
אולי..

אולי זה משהו שאפשר להרגיש- אולי אפשר לחוש את הנוכחות של הדמון. ותודה לאבק (אודי, נכון?) כנראה לא שמתי לב מספיק טוב =]

DHallow

New member
התנהגות של אדם בודד

תנסי רגע לחשוב על עולם שבו כולם מסתובבים בזוג. אמנם לא תמיד רואים את הישות המשלימה, במיוחד כשמדובר בילדים, אבל הנוכחות של הדמון היא שם! כשהאדם מסתובב לו בעולם עם שותף, יש סממנים התנהגותיים לכך. כנראה שאנשים בעולם של ליירה לא יודעים מהי בדידות. אנשים בעולם של ויל כן. ויל כנראה נראה מאוד בודד, ולכן קל היה לראות שהוא נטול דמון. סתם השערה.

Orion132

New member
זה כמו בספר הראשון -

כשליירה הגיעה לבולוונגר היא התחלחלה מהאחות הזאת שהובילה אותה, למרות שהדמון-לשעבר הכלבלב שלה הלך לידה. זה משהו שמרגישים יותר מאשר רואים.

קאיסה

New member
דווקא מאוד הבליטו את הדמון שלו

זה היה איזה חרק מעופף, בצבע ירוק בוהק, לא זוכר איך קוראים לו.

למעלה