כשטרמפ שם עין על משהו.. אין סיכוי שמישהו יקח את זה ממנו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
דונלד טרמפ שם עין על עזה.
הוא רואה בעזה שטח עצום לחופו של ים שיהפוך לרביירה
במקום ספינות מלחמה, יעגנו בנמל של עזה יאכטות גדולות.
במקום טנקים יחנו שם למבורגינים,
טרמפ מתרגם הכל לכסף.
והביצוע? קלי קלות.
צה"ל כנראה יעשה עבורו את ה"עבודה השחורה".
אני קצת מרחם על התושבים של עזה..
כשהם בחרו בחמאס, הם חשבו על ביטחון צבאי וביטחון כלכלי..
הם לא ידעו שהם יגיעו עד לכדי איבוד הבתים שלהם.
הם גם לא ידעו שטרמפ יהיה הנשיא הבא של ארה"ב.
מבחינתו, "עשיתם טעות ועל טעויות משלמים".
כן, הקלפים של המזה"ת נטרפו מחדש על ידי טרמפ..
וכשהוא החליט, הרכבת יצאה כבר לדרך.
לא רק תעלת פנמה: טראמפ דוחף לשליטה אמריקאית בעזה מסיבה אחת

evglev1

Well-known member
מנהל
דונלד טרמפ שם עין על עזה.
הוא רואה בעזה שטח עצום לחופו של ים שיהפוך לרביירה
במקום ספינות מלחמה, יעגנו בנמל של עזה יאכטות גדולות.
במקום טנקים יחנו שם למבורגינים,
טרמפ מתרגם הכל לכסף.
והביצוע? קלי קלות.
צה"ל כנראה יעשה עבורו את ה"עבודה השחורה".
אני קצת מרחם על התושבים של עזה..
כשהם בחרו בחמאס, הם חשבו על ביטחון צבאי וביטחון כלכלי..
הם לא ידעו שהם יגיעו עד לכדי איבוד הבתים שלהם.
הם גם לא ידעו שטרמפ יהיה הנשיא הבא של ארה"ב.
מבחינתו, "עשיתם טעות ועל טעויות משלמים".
כן, הקלפים של המזה"ת נטרפו מחדש על ידי טרמפ..
וכשהוא החליט, הרכבת יצאה כבר לדרך.
לא רק תעלת פנמה: טראמפ דוחף לשליטה אמריקאית בעזה מסיבה אחת
אני לא בטוח שהם נפגעים כשכואב להם כי עובדה שהאסירים שלהם נהנו ממלון חמישה כוכבים בכלא שלנו והם חטפו קודם את גלעד שליט, אחר כך את אברה מגיסטו והישאם ואז השבעה באוקטובר כדי למעשה להוציא את האנשים שלהם מגן עדן מינוס חיי נצח. הכלא היה גן עדן לאסירים הפלסטינים ובכל זאת הם התעקשו לחטוף ישראלים כדי לשחרר אותם כנראה כי הם יודעים כמה כואב לנו לשחרר אותם למרות הגן עדן שהשב"ס מספק או לפחות סיפק להם לפני בן גביר. אז למעשה הדרישה לשחרור אסירים זה להחזיר אנשים מגן עדן לאדמה והם בכל זאת לא רק דרשו אלא גם נלחמו על כך. אז אם הם לא נהנים מהקייטנה של בני המשפחה שלהם בכלא, אולי אצלם הכול הפוך והם נהנים כשמגרשים אותם מבתיהם. עובדה שזה עוזר להם לספר סיפורים קורעי לב לעולם ולהיראות מסכנים. הם כמו קבצן שזורק לפח כרטיס זוכה בלוטו כי הוא נהנה כשאנשים עוברים לידו ומרחמים עליו וזורקים לו נדבות.

נסיך.333

Well-known member
אני לא בטוח שהם נפגעים כשכואב להם כי עובדה שהאסירים שלהם נהנו ממלון חמישה כוכבים בכלא שלנו והם חטפו קודם את גלעד שליט, אחר כך את אברה מגיסטו והישאם ואז השבעה באוקטובר כדי למעשה להוציא את האנשים שלהם מגן עדן מינוס חיי נצח. הכלא היה גן עדן לאסירים הפלסטינים ובכל זאת הם התעקשו לחטוף ישראלים כדי לשחרר אותם כנראה כי הם יודעים כמה כואב לנו לשחרר אותם למרות הגן עדן שהשב"ס מספק או לפחות סיפק להם לפני בן גביר. אז למעשה הדרישה לשחרור אסירים זה להחזיר אנשים מגן עדן לאדמה והם בכל זאת לא רק דרשו אלא גם נלחמו על כך. אז אם הם לא נהנים מהקייטנה של בני המשפחה שלהם בכלא, אולי אצלם הכול הפוך והם נהנים כשמגרשים אותם מבתיהם. עובדה שזה עוזר להם לספר סיפורים קורעי לב לעולם ולהיראות מסכנים. הם כמו קבצן שזורק לפח כרטיס זוכה בלוטו כי הוא נהנה כשאנשים עוברים לידו ומרחמים עליו וזורקים לו נדבות.
השוואה כל כך נכונה

למעלה