שמלת תחרה1
Well-known member
אור שנייברג, עוזרה הפרלמנטרי של חברת הכנסת נעמה לזימי, התייחס לדברים וכתב בחשבון הטוויטר שלו: "הבן אדם הגיע לרמה של לכרות לעצמו את הביצים בשביל לא להעיד. אנחנו קרובים לסוף. תמשיכו ללחוץ עוד שנייה זה נגמר".
חזיתי את זה ראי תגובה #7 שלי.אור שנייברג, עוזרה הפרלמנטרי של חברת הכנסת נעמה לזימי, התייחס לדברים וכתב בחשבון הטוויטר שלו: "הבן אדם הגיע לרמה של לכרות לעצמו את הביצים בשביל לא להעיד. אנחנו קרובים לסוף. תמשיכו ללחוץ עוד שנייה זה נגמר".
אני לא בטוח ש״לא סובלים״ זאת ההגדרה המדויקת שתנפיק אמירת בלע נלוזה כזאת.אור שנייברג, עוזרה הפרלמנטרי של חברת הכנסת נעמה לזימי, התייחס לדברים וכתב בחשבון הטוויטר שלו: "הבן אדם הגיע לרמה של לכרות לעצמו את הביצים בשביל לא להעיד. אנחנו קרובים לסוף. תמשיכו ללחוץ עוד שנייה זה נגמר".
"הבן אדם הגיע לרמה של לכרות לעצמו את הביצים"???אור שנייברג, עוזרה הפרלמנטרי של חברת הכנסת נעמה לזימי, התייחס לדברים וכתב בחשבון הטוויטר שלו: "הבן אדם הגיע לרמה של לכרות לעצמו את הביצים בשביל לא להעיד. אנחנו קרובים לסוף. תמשיכו ללחוץ עוד שנייה זה נגמר".
ערמונית מוגדלת זו בעיה של גברים רבים, כך שזה עלול לקרות 'גם' לראשי ממשלה מבוגרים.לאכדאי להיות רוה"מ, לכולם מכורתים בסוף, ראה אולמאט, ברק, ביבי.
ערמונית מוגדלת זו בעיה של גברים רבים, כך שזה עלול לקרות 'גם' לראשי ממשלה מבוגרים.
אצל הראשון שהזכרת, היה מדובר בסרטן ככל שזכור לי וזה אגב נכון (גם) לגבי מישהו שלא כיהן עד כה הראש ממשלה = אייזנקוט).
לגבי ברק? לא שמעתי, אבל אולי אתה יודע משהו שאני איני יודע.
ולגבי האחרון שהוזכר כאן? הוא כבר עבר טיפול "ניסיוני" בעבר וכעת הגיע הזמן לבצע התערבות כירורגית.
האיש עבר כידוע את גיל ה-70, אז אולי לא כדאי לכהן כראש ממשלה בגיל שכזה, אבל זה לא ממש מפתיע שצריך לכרות לו.
אין כל טעם שאשיב לביביסט שיודע מראש מה אני חושב.היית מעדיף שיכרתו לו את הראש! נכון??
וסתם שאלת תם!!!
מה הקשר בין בעית ערמונית לכהונה כראש ממשלה??
אנחנו צריכים לעטוף את ראש ממשלתנו בצמר גפן על מנת להגן עליו ולאחל לו בריאות לעוד שנים רבות!!!פטיש|
ואני גורס שיש טעם, אומנם מר מאוד, שאשיב לשמאלן שיודע מראש מה אני חושב.אין כל טעם שאשיב לביביסט שיודע מראש מה אני חושב.
בעיני הרל"בניקים בתפוז, כל מי שאינו רל"בניק או יוצא נגד כל מה שנתניהו עושה ועדיף פעמיים ביום לפחות וארבע פעמים בימי שלישי, יכול להיקרא ביביסט על אוטומט. מה הוא בפועל או מה דעותיו במציאות חסר כל רלוונטיות לנושא.איני ביביסט!!
אכן חא רצוי להיות ראש ממשלה, וגם לא איש מצליח, ברגע שמצלחים העורבים יוצאים החוצה.לאכדאי להיות רוה"מ, לכולם מכורתים בסוף, ראה אולמאט, ברק, ביבי.
רק תחשבי איזו הקרבה עצמית ומשפחתית מבצע אדם כזה, כאשר על נקלה יכול היה ללכת 'לעשות לביתו', לנוח על זרי הדפנה, להוריד משמעותית את ההתקפות האישיות עליו ועל משפחתו וספק אף להשתחרר מכתב אישום מעיק והליך משפטי ארוך ומייגע (ויקר). במקום זאת ראש הממשלה נוכחי (וייאמר לזכותם, רבים וטובים לפניו, אם כי ההשוואה לא לגמרי עולה יפה כמובן) מעדיף את טובת המדינה (כפי שהוא רואה אותה וזה לא משנה מה דעתנו האישית בעניין) על-פני טובתו האישית וממשיך להקריב.אכן חא רצוי להיות ראש ממשלה, וגם לא איש מצליח, ברגע שמצלחים העורבים יוצאים החוצה.
כאילו שאינו עושה לעצמו ולביתו במהלך הכהונה. באמת...רק תחשבי איזו הקרבה עצמית ומשפחתית מבצע אדם כזה, כאשר על נקלה יכול היה ללכת 'לעשות לביתו', לנוח על זרי הדפנה, להוריד משמעותית את ההתקפות האישיות עליו ועל משפחתו וספק אף להשתחרר מכתב אישום מעיק והליך משפטי ארוך ומייגע (ויקר). במקום זאת ראש הממשלה נוכחי (וייאמר לזכותם, רבים וטובים לפניו, אם כי ההשוואה לא לגמרי עולה יפה כמובן) מעדיף את טובת המדינה (כפי שהוא רואה אותה וזה לא משנה מה דעתנו האישית בעניין) על-פני טובתו האישית וממשיך להקריב.
כמובן שהמחנה היריב מתעקש לטעון בדיוק את ההיפך הגמור ויש מחבריו, גם כאן בפורום, שמרטווטים את דפי המסרים האלה כאילו בת קול משמיים הכתיבה להם את הדברים. זאת, מבלי שהם טורחים ולו לרגע להפעיל את מוחם בעצמם, שכן אם היו עושים זאת היו מבינים את האמור לעיל בקלות ובמהירות. אבל המציאות כידוע, ברוך ה' לא משתנה בעקבות כך.
לא אמרתי זאת בשום מקום. אמרתי שהישארותו בתפקיד היא הקרבה ונוגדת את טובתו האישית, או ליתר דיוק שהיה זה לטובתו ונוחיותו האישית (והמשפחתית) אילו היה פורש.כאילו שאינו עושה לעצמו ולביתו במהלך הכהונה. באמת...
לא יודע מתי לפני סבבי הבחירות לדעתך היה עליו לפרוש. אבל גם אז בחר לכבד את רצונם של מליוני בוחריו ולהעדיפו על פני הנוחות שבפרישה מכל בחינה אפשרית כמעט, כלכלית, תקשורתית, משפטית ועוד. זה לא שונה אחרי אסון אוקטובר. גם אז היה חוסך מעצמו מתקפות תקשורתיות יומיומיות (מוצדקות או רל"ביות, עניין אחר) וככה"נ הליך משפטי כאמור אם היה פורש. תחת זאת העדיף את מה שהוא רואה כטובת המדינה בדמות המשך השירות.אילו היה משכיל לפרוש לפני הפיאסקו של שרשרת הבחירות שלא הביאו להכרעה היה יכול לנוח על זרי דפנה רבים. אחרי אסון אוקטובר יוכל לנוח רק על זרי קוצים, כמו כל כל מי שהיה בהנהגה הבטחונית והצבאית.
ממש לא הקרבה. הוא יקבל פיצוי ענק כשיעבור למיאמי אחרי שיפרוש.לא אמרתי זאת בשום מקום. אמרתי שהישארותו בתפקיד היא הקרבה ונוגדת את טובתו האישית, או ליתר דיוק שהיה זה לטובתו ונוחיותו האישית (והמשפחתית) אילו היה פורש.
לא יודע מתי לפני סבבי הבחירות לדעתך היה עליו לפרוש. אבל גם אז בחר לכבד את רצונם של מליוני בוחריו ולהעדיפו על פני הנוחות שבפרישה מכל בחינה אפשרית כמעט, כלכלית, תקשורתית, משפטית ועוד. זה לא שונה אחרי אסון אוקטובר. גם אז היה חוסך מעצמו מתקפות תקשורתיות יומיומיות (מוצדקות או רל"ביות, עניין אחר) וככה"נ הליך משפטי כאמור אם היה פורש. תחת זאת העדיף את מה שהוא רואה כטובת המדינה בדמות המשך השירות.
לא ההיבט שדיברתי עליו ובכל מקרה, הוא יכול להרוויח יותר כסף בחוץ מאשר בתפקיד.ממש לא הקרבה. הוא יקבל פיצוי ענק כשיעבור למיאמי אחרי שיפרוש.
גם לא רלוונטי לשום דבר מדברי. שיהיה הכי לא בחיר ויקבל רבע מנדט לצורך הדיון. אנחנו מדברים על זווית הראיה שלו, לא של מקובלות חברתית בסקרים.סבבי הבחירות הצליחו להוכיח שוב ושוב שהוא כבר לא אטרקציה כזו גדולה לבוחריו.
נו טוב. יש גבול עד כמה אני מסוגל להתמודד. כשהשנאה מגיעה לרמות מסוימות שום דבר כבר לא יעזור.לקח הרבה מאד זמן עד שהצליח לאסוף מספיק קולות להקים קואליציה. מן הסתם הנוחות של 3 בתים רשמיים שמוחזקים לחלוטין ע"י המדינה עדיפה על פני פרישה.
תחליף את המילה נבלה שמקובלת עליך ופסולה אצלי, ואסכים לשורה האחרונה שלך.לא ההיבט שדיברתי עליו ובכל מקרה, הוא יכול להרוויח יותר כסף בחוץ מאשר בתפקיד.
גם לא רלוונטי לשום דבר מדברי. שיהיה הכי לא בחיר ויקבל רבע מנדט לצורך הדיון. אנחנו מדברים על זווית הראיה שלו, לא של מקובלות חברתית בסקרים.
נו טוב. יש גבול עד כמה אני מסוגל להתמודד. כשהשנאה מגיעה לרמות מסוימות שום דבר כבר לא יעזור.
נסכם שמדובר בנבלה שפועלת רק למען עצמה ושלום על ישראל.
מיצינו.
מניח שהבנת שכל המשפט ההוא לא באמת מקובל עלי .תחליף את המילה נבלה שמקובלת עליך ופסולה אצלי, ואסכים לשורה האחרונה שלך.
הבנתי מצויין, פשוט אינני מוכנה שכינויים פסולים ייוחסו לדברי שאליהם הגבת.מניח שהבנת שכל המשפט ההוא לא באמת מקובל עלי .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.