כשיהיה לי בול , אשלח

King of pain

New member
כשיהיה לי בול , אשלח

אני לא יודע מה לעשות , אינני מבין איך עושים זאת כולם , אז אני שופך את ליבי רק בפני הנייר , ואת , כנראה , לא תדעי לעולם . אני זקוק לך הלילה , לו רק הבנת , שקשה לי להמשיך מעבר לידידות , אני זקוק לך הלילה , אבל לאט לאט , אני מתחיל להתרגל ולהנות מהבדידות . אני זקוק לך הלילה , ומנסה לדמיין , לו היית כאן , מה היינו יכולים לעשות , אני זקוק לך הלילה , אבל גם יודע , שלו היית , לא הייתי אפילו מעיז לנסות . אני זקוק לך הלילה , ובכל הלילות , הייתי משתף אותך במשחק , אני זקוק לך הלילה , אבל הרבה יותר קל , להעריץ ולאהוב אותך ממרחק . אני זקוק לך הלילה , אבל לעולם , לא אעיז להגיד לך אפילו מילה , אני זקוק לך הלילה , ונראה שבקרוב , אצטרך לעבור טיפול בגמילה . לו ידעת , לו היית יכולה לנחש , אני זקוק לך הלילה , רק הלילה , מעט , והשחר מפציע , ואת לא הגעת , אני זקוק לך הלילה , וכבר בוקר כמעט ...

אני יכולה להגיד דבר אחד,

שאני הייתי רוצה לקבל מכתב שכזה. יש במכתב שלך המון רגש, המון עוצמה. מרגישים שאתה אוהב אותה. אך למה לא יתין לה את הצכתב, אף פעם אי אפשק לדעת כלום, עד שלא מנסים. עדיף לנסות, מאשר לחיות בהרגשה שהחמצת. וגם אם היא תסרב, לפחות תדע שניסית. חוקרת

Y A E LY

New member
מכתב מדהים

העלה בליבי המון שאלות ותהיות לגבי. הלוואי עלי לקבל מכתב שכזה - אבל אני לא מתלוננת, אני אומרת תודה על מה שאי מקבלת.... תשלח לה את המכתב- הוא רומנטי אוד...

מלך, לא יכולה שלא להיזכר במילים של

אריסטו" פחד הוא כאב הנגרם מתוך ציפייה לרע". הפחד שלך מדחייה משתק וגורם לך ליסורי אהבה מיותרים. בוא נחוב ביחד, נניח שאתה מגלה בפניה את ליבה, יש אפשרות שתדחה אותך על הסף - אבל קיימת גם אפשרות שתקבל אותך. במקרה הראשון - תדע לחלוטים שהעסק אבוד ובעבור זמן היא תשכח. במקרה השני - תצא מורווח בגדול... אהבתי את כתיבתך, ודע לך מנסיון, אנחנו הבנות אוהבות בנים שכותבים מתוך הלב - ולך יש לב גדול

magy

New member
כתיבה יפה יש למלך הכאב

אבל ממנה ועד ליישום הדברים.......כמו הדרך מפה עד ניו יורק... כמה וידויים שמעו אזניי........אלפים רבים במילות אלו, ויפות מהן. לא מספיק לכתוב יפה, לדבר יפה, צריך לממש.....בשר ודם.........לא רק להצהיר..... מהצהרות לא מקימות מדינות......ולא מקיימים אהבה אמיתית..... אני רוויה מהבטחות, סיפורים, שירים, מאיש מסויים..... כמה קשה היה לי להבין....שזה ישאר לעולם ועד בגדר פנטזיה.... שלו. כל נסיון שלי לממש את הקטע, נתקל בתירוצים......חלקם נכונים חלקן לא מציאותיים.... אם אאסוף את כל הצהרותיו, אוכל להוציא ספר עב כרס...... ומי שהיה קורא, היה חושב לעצמו......שהוא נורא אוהב אותי......... אבל הוא יודע רק להגיד את הדברים...... זה גורם לו לנֹעם......לכיף.....להרגיש כאילו הוא אוהב באמת...... אבל נשאר בעולמו הקטן והמעיק.......בלי יכולת לעשות דבר לשינוי המצב...

magy

New member
גם אני אותך, מאדדדדדד

ואת היחידה פה שיודעת על מה אני מדברת....... וכמה אני צודקת........(וגם את, כשהזהרת אותי כל התקופה, לא לשגות באשליות כתובות אלא לבחון את המציאות ולא את הפואטיקה......)

King of pain

New member
מגי יקרה ...

לו הייתי יכול לממש , מגי , הרי לא הייתי צריך בכלל לכתוב - כל אחד ומגבלותיו הוא ... יש כאלו , את מבינה , שהפנטזיה כל כך מיטיבה עימם , שהם פשוט מפחדים לנפצה אל סלעי המציאות , ומבכרים , לכן , לחיות בחלום תמידי , והופכים בעוונם כל מבט מקרי , כל חיוך סתמי , כל שביב של יחס לספור אהבה חלומי ומאושר . אותם אלו , מגי , שאני מתיימר להבינם , קשה להם לשלוף מליבם בכל פעם מחדש את רסיסי האשלייה שהתנפצה לה , ולכן חיים במין קונפליקט תמידי שכזה , שמקשה עליהם לממש אהבתם , למרות שהם מאוהבים לנצח . ברור לי , מגי , שרובן הגדול מפחד מחלומות ומהגשמתם , וחיות להן בעולם יותר ארצי משלי , ולכן , על מנת למנוע נזק מיותר ושברון לב לעצמי , לסובבי , ולמושאי אהבתי , משתדל פשוט להימנע מלשתפן בחלומותי , בהגיגיי ובכוונותיי , לא להיכנס בטעות לחלומה של אף אחת ( ההתעוררות בניסיונות האחרונים הייתה קשה מנשוא ) , ולשמור באנוכיות מרשימה את הכל לעצמי ( ולידידים ורטואליים שלא עלולים להינזק ) . ולך , מגי , שספורים , שירים וחלומות נדמים לך כתירוצים ופחדנות , ממליץ להימנע בשלב זה של חייך מבני מזל דגים באשר הם , ולא להתפתות להבטחות מחורזות , ואם את באמת יודעת אהבה אמיתית מהי - אשמח לקבל ממך את הפרטים , ואולי אוכל סוף סוף להחכים ולשנות דרכי הנלוזות , ולחיות באושר ובאושר עד עצם היום הזה . באמת ובתמים מאחל לך הרבה אהבה , שתדעי לשלב היטב דימיון ומציאות , ושתהני גם מהשירים , גם מהשורות וגם ממה שביניהן , אפילו אם הם לא תמיד ממומשים בדיוק על פי דרכך - לא לכל אחת יש מישהו שאומר לה שהוא אוהב אותה - לדעתי , אם היא עדיין נחשבת , את אמורה להיות מאושרת .

למעלה