כשיוצאת השבת...

כשיוצאת השבת...

מיד אבל ממש מיד על השניה הראשונה (מכסימום השניה) אני שם דיסק במערכת על פול ווליום עד שכל השכונה תרקוד ... כל השאלה היא איזה שיר . חוץ משירי ל"ג בעומר כמובן . איזה משהו טוב על ההתחלה בשביל הילד הטוב שבי שהתגבר כמעט כל הספירה (רק טיפ טיפה אבל זה לא נקרא) נו אז מה אתם מציעים לי...

אני אישית ממליץ על מחרוזת מירון

של מרדכי בן דוד מתוך מעגל השנה, וכמובן דיסקים של כליזמרים.

Rצינית

New member
ההיא שע"י האבטיחים?אתה הוא זה

המשווק אותם??? סתתתתתם צוחקת.זה היה בשביל להכניס שייימחה,למלאות ת'חסר-מוזיקה:)

מכיר גם מכיר...

יש גם מילים שהמילון לא תומך בהם כמו אליך, גלגל, ועוד.

אפשר לעדכן את המילון...

ע"י הכנסת המילה באיות אבל הבעיה שלי היא שאני לא כ"כ שם לב כשזה עדיין לא הגיע אל המילה הרצויה כי אני כותב במהירות .

הבעיה שיש מילים שאי אפשר לעדכן...

כמו המילה בכלל ואני רוצה לאיית ל"אליך".

אצלי הוא לא קולט רק ראשי תיבות

אבל חוץ מראשי תיבות הוא דוקא קולט יפה כנראה שזה תלוי בסוג הטלפון . לי יש 3510 של נוקיה (אגב גם המילה נוקיה לא היתה במילון מוזר, לא?)

Rצינית

New member
אצלי היד על ההדק ממוצא"ש האחרון...

אך לא,הלחיצה לא היית ממושכת.התגברתי ומתגברת עדיין.ממש כמו גדולה:) אבל בע"זה עם פתיחת שסתומי אוזני אפתח בשיר שגם נעל נעילה אכזרית את המערכת בנוסף לשסתומים שהורכבו לאוזניי מזה כמעט חודש. השיר"מנשרים"-משה רוט.שיר שצלילו עדיין מהדהדים באזניי למרות הסתימה הזדונית המעצבנת.ביצוע מדהים!וזאת בנוסף להבטחת הצאנס'.אתם יודעים ,הבטחות צריך לקיים! זה בעניין השיר כשפתח. ובעניין האלבום הממממ.....מי אם לא הח'ברה 2.אוח האואואו אואו אאואו שלהם כמה התגעגתי<בשיר"ואני">.שיווווווווו למה הזכרת לי?!?! לא נורא עוד 5 ימים שהם 120ש' להתנתקות.אתם בעד או נגד?:):)אוח בילבלתי אותי ואתכם עם הפוליטיקה...תתעלמו:)אלו הן תופעות לוואי להתנתקות הזו.לא של אמש.

אוי החברה...

אני מת כבר לשמוע את עוימדות היו אוי רגלינו בשעריך ירושולוים, או את ואני (ואני בקול שני) בחסדך בטחתי יגל ליבי בישועתך אשירה לה` אשירה לה` כי גמל עלי אווו כי גמל עלי.

למעלה