לכל מבנה פרטי ציבורי ותעשייתי תהיה יחידת אנרגיה שתצרוך רק מים כמו כן לכלי תחבורה
ילד טיפשלכל מבנה פרטי ציבורי ותעשייתי תהיה יחידת אנרגיה שתצרוך רק מים כמו כן לכלי תחבורה
ברוריש טכנולוגיה שמאפשרת ייצור מימן ממים
אתה לא מבין כלום. זה לא מייצר מימן ממים אלא מפרק את מולקולות המים למימן וחמצן - אלקטרוליזה. מנוע יכול לצרוך אנרגיית מימן, הוא לא מייצר אנרגיה ממימן אלא צורך את אנרגיית המימן, בדיוק ההיפך ממה שכתבת.אתה טועה זה מייצר מימן ממים ומהמימן מייצר אנרגיה
לא. אם היית מכיר את חוק שימור האנרגיה היית מבין למה כתבת שטויות.יהיה בו חלק שמפיק את המימן מהמים וחלק שמפיק את האנרגיה מהמימן
ברור
אבל היא לא מייצרת אנרגיה
היא צורכת אנרגיה
שוב, אולי במקום לייצר שטויות
לך ללמוד משהו
אתה אחד האנשים עם הכי פחות ידע והבנה על העולם שנתקלתי בהם
כרגיל, לא הבנת. לא מדובר על תהליך בלתי אפשרי מבחינה טכנולוגית, הוא דווקא אפשרי, אבל הוא לא משתלם כלכלית.יפה סופסוף מישהו הבין אותי תודה רבה ואת החלק האחרון בתהליך אני מאמין שיתגברו על זה עד 2030
מימן מתלקח בקלותהוא אפשרי טכנולוגית ומשתלם כלכלית אתה מודע לכמה אנרגיה אפשר להוציא מסמק מימן
לא יתגברו על כלום,אתה לא מבין מה קורה בעולם,יפה סופסוף מישהו הבין אותי תודה רבה ואת החלק האחרון בתהליך אני מאמין שיתגברו על זה עד 2030
בחתול יש יותר אנרגיה מכל החשמל שישראל צורכתאבל אם יצליחו ליצר אנרגיה ממימן על ידי היתוך גרעיני ( בדומה למה שקורה בשמש) אז אפשר יהיה להפיק אנרגיה ממים , אמנם תהליך האלקטורליזה שמפרק את המים לחמצן ומימן יצרוך אנרגיה אבל ההיתוך הגרעיני של המימן יפיק אנרגיה פי הרבה יותר .
הבעיה - עדין לא יודעים איך לבצע היתוך גרעיני קר ( שלא דורש טמפרטורות גבוהות מאד ) בעלויות נמוכות.
ילד טיפש
מנוע מימן עובד הפוך ממה שכתבת
הוא משתמש במימן ופולט מים
מכשיר שלוקח מים ופולט מימן צורך אנרגיה לא מייצר אנרגיה
זה מה שקורה שלוקחים ילדים ומעבירים אותם במערכת חינוך דתית
יוצא ילד חזיר וטיפש
ולא קראת מה כתוב, נכון ?![]()
מכונית שנוסעת על מים בישראל - חשיפה מיוחדת של פרויקט אמת אחרת - פרויקט אמת אחרת
עדכון 23/12/10 - הכתבה מגיעה לטלוויזיה!ניב דור-כהן, מייסד פרויקט אמת אחרת, מרואיין בערוץ 10 בתוכניתו של גיא לרר צינור לילה.www.emetaheret.org.il
אי אפשר לדעת,יכול להיות שמדובר באמת:ולא קראת מה כתוב, נכון ?
מדובר על מנוע מימן לא על מנוע מים
מכניסים לו מימן
ויש סיבה למה לא מייצרים את המנוע הזה
כי לייצר מימן ממים לוקח הרבה יותר אנרגיה מתועלת אחר כך
אבל אתה חסר כל ידע בטכנולוגיה או כלכלה
ביום שמישהו ימציא מכשיר שמיצר מימן ממים בעלות נמוכה,אי אפשר לדעת,יכול להיות שמדובר באמת:
המימן והחמצן מיוצרים מכוח המנוע ע"י אלקטרוליזה,המכשיר המיוחד
הופך אותם למימן חמצני שמשפר את השריפה של הדלק בעד 40 אחוז.
תהליך האלקטרוליזה לא דורש הרבה אנרגיה ולכן זה אפשרי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.