כשירות רפואית לנהיגה

rdolev

New member
כשירות רפואית לנהיגה

קיבלתי הפניה למכון הרפואי לבטיחות בדרכים כדי לקבוע את כשירותי הרפואית לנהיגה בעקבות דיווח מצה"ל על הורדת הפרופיל הרפואי שלי ל21 (בגלל הסרטן כמובן). האבסורד הוא שבשביל לקבל מהם אישור על כשירות רפואית לנהיגה עלי לשלוח להם מסמכים רפואיים עדכניים ולשלם אגרה בסך 90 ש"ח. אם עפ"י הממצאים יוחלט להזמין אותי לבדיקות יהא עלי להשלים את האגרה עד לסכום של 486 ש"ח. לא חוצפה? אני מקבל את ההחלטה לבדוק אם אני באמת כשיר לנהיגה, אבל למה אני צריך לשלם על זה כסף? מישהו פה קיבל פעם הפניה כזאת?

אתה בטוח שזה קשור לסרטן?

עד כמה שידוע לי, שאלון 500 להערכת כשירות לנהיגה, נשלח לאנשים בעלי פרופיל 21 נפשי. האפשרויות שעולות לי לראש: א.ממאירות סימפטומטית במוח. ב.אולי קיבלת טיפול נפשי במהלך הטיפולים והצבא קיבל על זה ידיעה? או שיתכן שמדובר בבלבול, או שיש חידוש בדרישות של המכון הלאומי לבטיחות בנהיגה בהנתן העובדה שחולי סרטן סובלים בעת טיפולים שונים מתופעות לוואי שיכולות לפגוע בכישורים מוטוריים.

rdolev

New member
אולי אתה באמת חי במציאות מפוקפקת?

לא גילו לי את הסרטן במהלך השירות הצבאי, אלא הרבה אחרי. וכמו כל אחד שחלה במחלה ממאירה, גם אני קיבלתי פטור משירות מילואים. אתה תמיד מפקפק באמירות של אנשים? ממאירות סימפתומטית במוח? מאיפה הבאת את ההבחנה הזאת? אולי גם תגיד לי כמה שנים נשאר לי לחיות????

elylan

New member
rdolev../images/Emo26.gif

אתה לא חייב ישר להתעצבן,הרי בהס"כ doubtful reality ניסה לעזור...

OHAVA

New member
שאלון ה-500 כנראה נכשלת בו

חבר יקר א.כנראה אתה לא יודע הכל ב.הרבה אנשים שקיבלו עזרה נפשית עדיין נוהגים וגם מטיסים ג.תברר ב"אילן" ו"בבית הלוחם" הרבה נהגים בפועל סובלים מבעיות מוטוריות ד.תשנה את הגישה ה.תכייל את סף הרגישות יום טוב ohava

OHAVA

New member
כשירות רפואית לנהיגה

שלום RDOLEV גם אני עברתי בדיוק כמוך תהליך דומה לאחר החלמתי ובברורים שעשיתי התברר לי שעל הצבא חלה חובת דיווח למשרד התחבורה על שינוי במצב רפואי לאחר וועדה רפואית והורדת פרופיל. אין לך מה להתרגש - שלם את האגרה תן לרופא המטפל שלך למלא את הטופסיידה המטומטמת שלח למכון הרפואי לבטיחות בדרכים ותשכח מהכל. בריאות ואושר ohava

rdolev

New member
אנחנו לא משלמים מספיק בגלל המחלה?

היי OHAVA, ראשית, תודה על הטיפ. אני בטוח שהועדה תאשר לי להמשיך לנהוג, מכיוון שששום טיפול שעברתי לא פגע בי מוטורית וגם אין לי ממאירות במוח (טפו טפו טפו). פשוט מרתיח אותי שהמדינה מנסה לעשות כסף על הגב שלנו ומכלום. רוצים שאני אמלא להם טופסיידה ואשלח להם, מקובל עלי. אבל למה לעזאזל אני צריך לשלם עוד את האגרה המזוינת שהמדינה רוצה לגבות על ועדה שלא אני יזמתי בכלל. לא שילמנו מספיק???

OHAVA

New member
תשלום האגרה

תשלום האגרה לטובת המכון הרפואי לבטיחות בדרכים משולם לדבריהם כדי לממן את הטפוסידה ולי ניתנה הדוגמא שגם "כאשר יש מבחן שנתי לרכב התשלום עלי" בקיצר התשלום בלתי נמנע לכן שלם ותסיים אחרת לא תצא מהם. ושהסכום הזה יהיה לכפרות. בריאות ואושר OHAVA

לא מבין מה הבעיה בהודעה שלי

לסיכום הנושא - לא הייתה לי כוונת פגיעה אלא רק הצעות לבירור המקרה. אתה לא חייב לקחת, אבל אני גם מצפה שלא תתקוף אותי - רק ניסיתי לעזור לך. במידה ונפגעת, סליחה מקרב לב.

למעלה