כשיש לך ילד מיוחד

SHIRITA13

New member
כשיש לך ילד מיוחד

כל המשפחה הופכת להיות מיוחדת, שונה, חריגה. כל יציאה מהבית מחושבת מספר פעמים, כדי להתאים לצרכים המיוחדים. כל מקום הומה אדם נלקח בחשבון כולל המבטים הלא נעימים. כל ההערכות היא לא ספונטנית, מחושבת, מדקדקת בפרטים הקטנים. בקיצור, קשה

זהבה נ

New member
שיריתה, אז מה יקירתי, את חייבת

לקחת קצת יותר קל את הכל, מישהו אמר לי פעם משפט אוליי מהרחוב אבל לדעתי יצא לו מהבטן או מהלב וזה הולך ככה: "לקחת את הבעסה בסבבה". כן,במשפחות שלנו, יותר קשה מהאחרים ולפעמים פחות או לא ספונטני כלל, אז מה?, נפסיק לחיות בגלל זה?. יקירה שלי, את צריכה לעשות לעצמך מערכת של וינטלציה(איורור) כל אחד חייב את זה, הקפידי להשקיע בזוגיות שלך עם בן זוגך , צאו לחופשות, מסעדות, בתי קפה, הכניסו לחיים הרגל של להיות ביחד, הפכי אותו לחבר הכי טוב שלך( מנסיוני זה עובד טוב). נכון, אנחנו משפחות מיוחדות מאוד, בטוב וברע אנחנו טובות, ערכיות ויחודיות יותר מאחרים. אצלנו לא הכל מובן מאליו, אז מה אנחנו מעריכים את הכל בצורה טובה יותר מאשר אצל האחרים שאצלם זה מובן מאליו. מחר מתחיל שבוע חדש, העונה החמה קייץ והכל כל כך אופטימי.... להתראות,

SHIRITA13

New member
זהבה, כל הכבוד לך על האופטימיות

אני תמיד בשבתות ככה "על הפנים". סופי השבוע הם הקשים ביותר. את יודעת, כשהבנתי את חומרת הבעיה של הילדה, ממש שקעתי בדיכאון, והייתי בטוחה שאני בחיים לא אהנה יותר, לא אצחק ולא אהיה שמחה. והנה אני היום מוצאת את עצמי נהנית לפעמים, וצוחקת, ואפילו שמחה. אז אל תדאגי לי, אני בסדר, רק לפעמים תוקף אותי מין דכדוך שכזה, ואני שמחה שיש לי איפה לשפוך את הלב. לילה טוב

זהבה נ

New member
שמחה שאת מוצאת אותנו כאן תמיד

ובתקוה שתמיד נוכל להיות לך המשענת. זכרי תמיד יש אור בקצה המנהרה. בידידות,

למעלה