כשיש לכם אהבה
...

s h i r k u s h

New member
כשיש לכם אהבה ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif...

מתי ולמי אתם מספרים על זה
מתי אתם מספרים להורים ולמישפוחה

Lanni

New member
אממ

כשאני רואה שיש מצב למשהו רציני אני מספר לחברים הטובים אבל הפחות קרובים אלי, אח"כ מספר לחברים היותר קרובים, ובסופו של דבר (אם בכלל
) מספר למשפחה יש לי סדר עדיפויות מוזר
שנה טובה!

HyPeR SoNiC

New member
למה....

קודם לחברים הפחות קרובים ורק אח"כ לחברים הקרובים?? החברים הקרובים צריכים להיות יותר מעודכנים בכל מה שקשור אלייך... אתה לא חושב??? לא שאני שופט אותך או משהו, אני סתם סקרן....

HyPeR SoNiC

New member
אני....

מספר את זה בהתחלה לחברים הקרובים, ואז לאט לאט זה מתפשט לכל שאר המכרים שלי
ואני מספר להורים ולמשפחה רק כשזה מתחיל להיות רציני.... יעני מעבר לסתם יציאות....

sweetdreams

New member
אני נותנת לאנשים לגלות לבד

אני לא מאלה שרצים ומספרים לכולם

ה מ ש י ח

New member
זה מתגלה לבד.

אני מסוג האנשים שאשכרה רואים עליהם שהם מאוהבים.. לפני כמה זמן כשרק התחלתי עם הקרציה שלי אבא שלי שאל אותי "טוב, מי זה?, מאיפה הוא? כמה זמן אתם ביחד? מה ההורים שלו עושים?" ושאר החקירה הרלוונטית (לטעמו) בלי שאמרתי\רמזתי או אנאערף כלום. כשאני סתם יוצאת עם מישהו חדש אז בדרך כלל רק החברים הקרובים יודעים. ברגע שזה רציני- טוב. כמו שהסברתי- רואים עלי שאני מאוהבת.

שייירן

New member
אני ממש מסוג האנשים שמשתפים

כמובן שתחילה את המעגל המצומצם... של משהו כמו 5-6 חברים..... אם אני ממש בהתלהבות מהבנאדם אז גם למעגל היותר רחוק... אני בדרך כלל משתפת אנשים בחוויות שגורמות לי אושר... וקשר חדש זאת אכן חוויה משמחת (חברים שלי אוהבים לראות אותי מאוהבת :)) ההורים? כשאני יוצאת עם מישהוא ני אומרת להם שהכרתי מישהו חדש.... וזורקת כמה מילים שהוא בא הבייתה מן הסתם הם כבר יודעים עליו כמה דברים.. אבל בכללי אני משתפת את אמא ... כי אחרי הכל .. אין כמו אמא :)

קורטי

New member
אני! אני! אני!

1. כשיש אהבה- יש את הבסט פרנדס- הם יודעים על זה ישר! תמיד, מעודדים כשצריך ותומכים בכל דרך אפשרית... 2. בד"כ קודם כל לאמא ואם זה רציני אז גם לאבא אחרי כמה זמן.. בגדול אני מעדיפה שלא לומר להורים- אבל בסופו של דבר הם יגלו, וזה שיש חבר ששומר עליי נותן לי לגיטימציה לעשות דברים, שאסור לי כשאני לבד- למשל ללכת למסיבות מטאל עד 6 לפנות בוקר- למה? כי מפחדים עליי- אבל כשיש מישהו ששומר עליי- אז מצידם שאני אעלם לכמה ימים... טוב נו, שיהיה מקווה שעניתי על השאלות... בינתיים אני רווקה גאה.. אבל רק בינתיים...חח

bali

New member
מנהל
אצלי

פשוט רואים עליי שאני מאוהבת, אז מהר מאד יודעים. בד"כ אני מספרת קודם כל לחברים הכי טובים, והמשפחה הקרובה (הורים ואחים)כבר תדע שאני יוצאת לדייטים עם מישהו, ואם זה ממש רציני אז או שאני אספר גם לקרובי המש]פחה הפחות קרובים כשהם ישאלו את השאלה הנצחית "נו... וחבר יש?" או שאני פשוט אביא אותו שיפגוש אותם באיזה ארוע...

אצלי רואים שאני מאוהבת../images/Emo99.gif

קודם כל אני מספרת לחברה הכי טובה שלי... אחר כך למשפחה.. הרי אין מה להסתיר כלום.

למעלה