כשיש קארמה רעה, היא פשוט רעה

FrecCo

Active member
כשיש קארמה רעה, היא פשוט רעה

זה לא יאמן איך תוך 10 דקות אפשר לספוג כ"כ הרבה באד ביטס. סטטיסטית. מכירים את זה? כשהשרמוטות שלכם פוגעות בסט אבל הוא מפסיד לסטרייט של איזה טמבל שענה לרייזים המפלצתיים שלך עם A3 אוף, כשאתה בביג עם קינגים אפילו הסמול לא מנסה לגנוב לך ומתקפל, פוקט 10 מפסיד ללוח של קלפים נמוכים כשהאידיוט שענה לכל הרייזים שלכם עם אוויר פוגע בג'ק בריבר, זוגיים מפסידים לזוגיים יותר גבוהים .. והנה AS I SPEAK האסים שלי מפסידים לסטרייט נוסף אבל זה היה כ"כ צפוי שאני בשוק שלא זרקתי כשהפלופ עלה 6,7,9 לא יאמן! השרמוטות שלי שוב הפסידו למישהו שענה לי לאול אין כשאני שורט סטאק עם K9. הכל לייב ב18 דקות האחרונות (לקח לי איזה 8 דקות לכתוב את זה מתחילת ההודעה ותפסתי שם עוד 3-4 בד ביטס). יאללה,מפה אי אפשר להרוויח, צריך ללכת לשחות עם דולפינים או משהו ולהשיג חזרה קצת קארמה טובה

shaywh

New member
נצלשון, צירוף מקרים מוזר

אתמול plo שתי ידיים רצופות אני מקבל 7-8-8-10 (או שהזוג היה 10, לא זוכר כבר). הפלופ בא 3-6-9 ואני מפסיד בשתיהן. כאילו שבודקים אם הפקתי לקחים מהראשונה או משהו.

2המרפא

New member
דום סוויץ'? חחח קרה לי לפני כמה שבועות

שפשוט לא משנה מה עשיתי וכמה פעמים הכנסתי את הכסף שלי טוב ראיתי את הכל מתנדף באוויר. במשך שלושה ימים רצופים לא הפסקתי להפסיד אבל אני גם יודע עוד משהו, אחרי שאתה לוקח ארוכה וחוזר לשחק תוך כמה ימים אתה מחזיר את הכל כי הקארמה מתאזנת.

Kgt1

New member
קארמה לא "מתאזנת", היא קארמה, היא קאם אנד גוא

:) אבל כן אין ספק שריצות באות בתקופות, והטריק פה זה לעצור ריצה רעה בזמן.

FrecCo

Active member
יודע ולא שולט בעצמי....התמכרות מזויינת

כרגע אני מופסד בערך 200 מתוך ה300 שהרווחתי בקרבון תוך 3 ימים

2המרפא

New member
והדום סוויץ' חזר!!!! שבועיים בלעדיו באמת נראו

לי יותר מדי. התגעגעתי אליו לדעת מראש שאם יש לבנאדם אופציה לראנרים בפלופ אז אני דרואינג דד. אחחח איזה כיף זה להפסיד 98\2 כשאתה מצפה לזה.

למעלה