כשככה תיראנה ההפגנות בבלפור, ניתן יהיה לקבל את הטענה

Harrington

Well-known member
מנהל
שאין הדבקה בהפגנות.

אגב, מעניין אם הערב שלושת ערוצי התשקורת הממוסדים יכריזו על "משדר חדשות מיוחד" עקב ההפגנה, בדומה למה שהן עושים מידי מוצש"ק על הפגנה קטנה וזניחה אבל אנטי נתניהו. משום מה, יש לי הרגשה שלא ממש :).

הפגנת חסידות גור היום

מקסים 45

Well-known member
שאין הדבקה בהפגנות.

אגב, מעניין אם הערב שלושת ערוצי התשקורת הממוסדים יכריזו על "משדר חדשות מיוחד" עקב ההפגנה, בדומה למה שהן עושים מידי מוצש"ק על הפגנה קטנה וזניחה אבל אנטי נתניהו. משום מה, יש לי הרגשה שלא ממש :).

הפגנת חסידות גור היום
ההפגנות בבלפור תת רמה, והפגנות החרדים לא פחותה. יש לקוות שההפגנות יעחמו בסמן הקורונה למען בריאות כול תושבי המדינה.

שמלת תחרה1

Well-known member
לא נראה לי שזאת הסיבה. הם פשוט מקפידים ושומרים כמו רוב המגזר.
אשרי המאמין.
הם היחידים ששלחו את הילדים למסגרת חינוכית בניגוד להנחיות. לעניות דעתי חשוב לרבנים לשמור על הקהילה מאשר על בריאות הקהילה.

מסכימה שהייתי רוצה לראות גם מפגני בלפור להנהג כראוי

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אשרי המאמין.
הם היחידים ששלחו את הילדים למסגרת חינוכית בניגוד להנחיות. לעניות דעתי חשוב לרבנים לשמור על הקהילה מאשר על בריאות הקהילה.

מסכימה שהייתי רוצה לראות גם מפגני בלפור להנהג כראוי
על סמך קבעת שאלו הם "היחידים ששלחו" וכו'?

שמלת תחרה1

Well-known member
לא נראה לי שזאת הסיבה. הם פשוט מקפידים ושומרים כמו רוב המגזר.
אשרי המאמין.
הם היחידים ששלחו את הילדים למסגרת חינוכית בניגוד להנחיות. לעניות דעתי חשוב לרבנים לשמור על הקיהחה מאשר על בריאות הקהילה.
על סמך קבעת שאלו הם "היחידים ששלחו" וכו'?
קבעתי? זו האמת.

Harrington

Well-known member
מנהל
אשרי המאמין.
הם היחידים ששלחו את הילדים למסגרת חינוכית בניגוד להנחיות. לעניות דעתי חשוב לרבנים לשמור על הקיהחה מאשר על בריאות הקהילה.

קבעתי? זו האמת.
כנראה שלא. את מערבבת (לענ"ד) בין חסידות גור לעולם החרדי בכללותו (אשר גם לגביו לא בטוח שהאמירה הזאת מדויקת).

שמלת תחרה1

Well-known member
כנראה שלא. את מערבבת (לענ"ד) בין חסידות גור לעולם החרדי בכללותו (אשר גם לגביו לא בטוח שהאמירה הזאת מדויקת).
בחייאת הרינג, חרדים הם חרדים. ולא משנה מגזר כזה או אחר, הם שלחו ילדים לישיבות וכדומה בניגוד להנחיות.

SupermanZW

Well-known member
מי שכן עשה נחשב מגזר חרדי נקודה, לא צריך להתווכח על דברים ברורים.
יש שני צדדים למטבע. אפשר לטעון "מפגיני בלפור הם חילונים" האם זה אומר שכל החילונים הפגינו בבלפור?
חילונים כועסים על חרדים שמפרים את ההנחיות רק אם וכאשר הם שומרים על ההנחיות וזה מכיוון שהם חשים פראיירים. אם במקום הנחיות היה מדובר בהמלצות אף חילוני לא היה כועס (וגם אף חרדי לא היה כועס, על חילונים מפגינים למשל). אז למה להפנות את הכעס אל חרדים, חילונים, ערבים, מתנחלים, מבקשי מקלט, שב"חים, השד יודע מי או מה. הפנו את הכעס אל ההנחיות, זה מה שמרגיז אתכם באמת. זה "למה הוא עושה מה שהוא רוצה ועליו לא אוכפים את החוק, אך אם אעשה כמוהו אקבל קנס", פשוט תודו בזה! חוקי החירום הם אלה שעולים לכם על העצבים ולא מה שהחרדים עושים או כל קבוצה שאתם תופסים עצמכם מופלים לעומתה.

למעלה