כשלאון יראה את זה הוא ינסה להרוג

white raven

New member
כשלאון יראה את זה הוא ינסה להרוג

אותי... אני שוקל לחזור לאקסית אחרי תקופה של שטויות שעשיתי אני מגיע למסקנה שלמרואיתה ת שהיא נישקה אחר הייתה לה מספיק הגינות ואומץ לבוא ולספר דבר שלא הערכתי בזמנו ואיתה למרות כל הקשיים שהערימו חברי ומשפחתי הייתי מאושר אז למה לא בעצם? כי אותם אנשים היקרים מאוד לליבי יתחילו להציב אולטימטומים בנוגע למפגשים ויעשו אינספור פרצופים וימצאו כינוי חדש או ישתמשו בישן כדי להכעיס אז לאלה מכם שיקראו את זה המון תודה שעשיתם את זה בפעם הראשונה ואם אני אחליט בסופו של דבר לחזור אליה אז כדאי שתכבדו את ההחלטה הזו כי אחרת אנחנו לא באמת חברים ללא תנאי ותחשבו על זה...

Cobe Anan

New member
אני מאוד מקוה שקמת עם הנגאובר הבוקר

אחרת זה אומר שדיברת ברצינות..

מיטללל

New member
אם תחזור אליה - תיחסםם מהפורום

או שלא... אני לא יודעת מה היה בקשר עם האקסית... כמה הוא ארך, מה היו הבעיות בו, מה הוא עשה לך. אבל למרות שלדעתי הגינות (?) ואומץ לא מכסים בגידה אם אתה מרגיש שאתה יכול לסלוח לה (באמת) ואם אתה מרגיש שאתה חייב לתת עוד צ'אנס לכם- אתה חייב ללכת על זה. בנוגע ללחץ שמופעל עליך- אני בטוחה שהכוונות של החברים שלך הן רק טובות ואני מתארת לעצמי שיש להם את הסיבות שלהם להיותם כל כך נחרצים אבל בסופו של דבר זו אמורה להיות החלטה *שלך* (וכן אולי טעות שלך) והם עוברים פה את הגבול. אל תתן למילה שלהם כל כך להשפיע עליך. קרא להם לשיחה ותסביר להם שאתה מעריך את הכוונות שלהם אבל הם צריכים להיות חברים, לקבל אותך כמו שאתה ולהניח לך לקבל ת'ההחלטות שלך. הם פשוט עוברים את הגבול...

Zoharrr

New member
well

אני לא מכירה אותך או אותה ואת טיב הקשר ביניכם, אבל בכללי אני מאמינה שאם זוג נפרד, זה בגלל שמשהו היה לא תקין בקשר שלהם,ואם הם חוזרים אז הם סתם גוררים את הקשר והולכים לחזור על אותה טעות... אני ממליצה לך לא לעשות את זה. שיהיה בהצלחה במה שלא תבחר!

white raven

New member
תגובות לכולם

לא, לא התעוררתי עם הנגאובר הבוקר וזה לא נכתב תחת שום השפעה חוץ מתחושת איכס עמוקה יהיה קצת קשה לעשות את בגלל שאני חי באילת והיא במרכז כרגע אבל נראה ימים יגידו ותודה!

white raven

New member
משהו קטן שכתבתי

תשובה אם אשאל מה האיבר החזק בגוף האדם אענה הלב. כי אין עוד איבר שיכול להיפגע ולסבול כל כך כל פעם מחדש ולמרות הכל להמשיך לתפקד... אם אשאל מה האיבר הקשה באדם זהה תהיה תשובתי. כי איך ניתן לפגוע כל כך מבלי לחוש שמץ חמלה? אך אם אשאל מה האיבר החיוני ביותר? אומר כבד. כי צריך שמשהו יסנן את כמויות האלכוהול שעובר בגוף זה בגלל לב קשה ששבר את שלי...

למעלה